Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sekendhendzik - Dolny ?l?sk

Recommended Posts

Sławek :) napisał :

"...niemal u każdego z nas zalegają mniejsze lub większe ilości materiałów, najczęściej w ilościach detalicznych, których to dany inwestor już nie potrzebuje. Często się natomiast zdarza, że podczas budowy zabraknie nam dosłownie, kilka sztuk tego, pół worka tamtego i wściekli musimy udać się do najbliższej hurtowni lub marketu po całe opakowanie albo paletę...

Nietrudno sobie więc wyobrazić taką sytację, kiedy jeden będzie szczęśliwy z racji pozbycia się zawadzających mu "gratów" i odzyskaniu przynajmniej części ich wartości, a drugi znowu uradowany możliwością zakupienia potrzebnej mu ilości po mniej lub bardziej atrakcyjnej cenie - zależnie od własnych zdolności negocjatorskich i asertywności sprzedającego

Może oprócz listy "sprawdzonych" instalatorów, zróbmy także drugą - "sekendhendzikowych" materiałów dostępnych w okolicach Wrocławia. "

W każdej chwili masz dostęp do swojego ogłoszenia, możesz dodawać odejmować, dzielić (byle nie mnożyć :) )

Heyka,

to jeszcze raz moja lista:

1. zaprawa do luksferów i krzyżyki (chyba 9-tki)

2. tynk renowacyjny na zawilgocone mury Baumit, typ Sanova L - kilkadziesiąt worków...

3. Lakiery poliuretanowe do drewna (3 l Domaluxa super i trochę duluxa półmat).

zestaw przeciwilgociowy Kreisla zamówił Smok, z kaloryferami na razie się wstrzymam...

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
...a to moja lista...

1. Obudowa komina typu Shiedel 7m wysokości)

2. Zasobnik cwu. 120l, podwójna wężownica U, poziomy (do kotłów węglowych, turbokominków itp.)

3. Szalunki drewniane (lekko używane :wink: )

akcje popieram narazie nie mam nic do sprzedania ale kto wie moze cos kupie :wink:

sprzedam 10m2 (100 szt.) dachowki Euronit profil S ciemny granat

...a to moja lista...

1. Obudowa komina typu Shiedel 7m wysokości)

2. Zasobnik cwu. 120l, podwójna wężownica U, poziomy (do kotłów węglowych, turbokominków itp.)

3. Szalunki drewniane (lekko używane :wink: )

akcje popieram narazie nie mam nic do sprzedania ale kto wie moze cos kupie :wink:

sprzedam 10m2 (100 szt.) dachowki Euronit profil S ciemny granat

co nikt nie zainteresowany?

Beton komótkowy

180 sztuk białego 24x24x59

Warszawa - Rembertów

0501076179

milo powitac warszawe ale to sekenhendzik zdolnegoslaska

wiem, ale moze ktos tu z warszawki zaglada szukajac okazji w innych regionach.

Pozdrawiam,

dpatoka

• 2 months później...

wyciągam temat...

i dopisuję - OSUSZACZ POWIETRZA

w czasie po tynkowaniu i innych pracach "mokrych" (by nie napisać "mokrej robocie" :) ) wyciągał mi z budynku 5 litrów wody na dobę

Po kilku tygodniach (wczesnowiosennych) wilgotność w budynku spadła do 70 - 75 % i taka się utrzymuje do dziś. Polecam.

mój nr tel. 604 59 95 18

W nowym domu jeszcze nie mam netu :(

DAREK

• 1 year później...
wyciągam temat...

i dopisuję - OSUSZACZ POWIETRZA

w czasie po tynkowaniu i innych pracach "mokrych" (by nie napisać "mokrej robocie" :) ) wyciągał mi z budynku 5 litrów wody na dobę

Po kilku tygodniach (wczesnowiosennych) wilgotność w budynku spadła do 70 - 75 % i taka się utrzymuje do dziś. Polecam.

mój nr tel. 604 59 95 18

W nowym domu jeszcze nie mam netu :(

DAREK

poprosze szczegoly osuszacza na priv -min cene:)

pozdrawiam

• 3 months później...
  • 1 year później...