Kordas 22.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mamy zamiar z bratem kupić coś na zasadzie małego dworku. Do remontu, Planowany kierunek. Miejsce zamieszkania 2 rodzin plus lokal z możliwością organizowania wesel. Ewentualnie z 4 pokoje dla gości. W związku z tym, że jest to do remontu, nie wiem (bo na tym się nie znam) czy nie warto ściągnąć jakiegoś rzeczoznawcę budowlanego, który faktycznie by ocenił tego stan? Jeżeli tak, to kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejBaa 29.11.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Spróbuj skontaktować się z dr inż. Przemysławem Stawiarskim. Jest to rzeczoznawca budowlany i równocześnie biegły sądowy. Ja szukałem takowego dla siostry. Mi go polecił znajomy, zresztą widziałem ekspertyzę jaką jemu zrobił (w tym konkretnym przypadku była to, że tak powiem kontr-ekspertyza, pokazująca faktyczny stan budynku i wytykająca błędy gościa, który miał się za fachowca, kierował budową, a skończy prawdopodobnie jako bankrut). Jego numer znajdziesz na stronie www.bieglyrzeczoznawca.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts