f.5 22.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ma ktos doswiadczenie po jakim czasie mogę włączyc podłogówkę po spoinowaniu fugą epoksydową mapeia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka01 13.04.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ma ktos doswiadczenie po jakim czasie mogę włączyc podłogówkę po spoinowaniu fugą epoksydową mapeia. Jak zwiąże , wyschnie i stwardnieje , a to zależy od warunków otoczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 13.04.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jak zwiąże , wyschnie i stwardnieje , a to zależy od warunków otoczenia . Pewnie od 2013.11 jeszcze nie wyschła A tak na poważnie, to fuga epoksydowa wiąże chemicznie. Według danych producenta: - po 24 godzinach dopuszczalny ruch pieszy, - po 4 dniach pełne obciążenie Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.04.2015 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 wyschła już jakiś czas temu ale podczas fugowania zabrakło wody po prostu majstry na ulicy zakręcili.Moj majster prawie dostał zawału , musiałem z zasobnika spuszczać water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts