martinflash 16.11.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 @Dafi: Dzięki A co z rurkami od pieca do rozdzielacza ? @Przemek: No wiem, że z tynkiem jest taniej. Walczę jeszcze ze sobą. Mam nawet pistolet do maszynowego. Tyle, że tynk to miesiąc schnie A co do betonu... Czy to co poniżej nie jest piękne ? To wnętrze jakiejś chaty w Japonii http://imageshack.com/a/img843/8083/2tsx.jpg http://imageshack.com/a/img841/4920/w846.jpg betony są super, u siebie też trochę zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 07.01.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ładna stodoła.Będziesz jakoś ocieplał poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 05.01.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Coś tu cicho, żyjecie? Nie było mnie tylko rok a tu widzę wszyscy zjęci budowaniem jak ja:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniellos_ 14.03.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Trafiłem tu przez przypadek planując swoją budowę i okazuje się, że ktoś myśli tak samo jak ja Zarówno projekt, technologia i wykonanie pokrywa się w 95% z tym, co wymyśliłem sobie w głowie po przeglądaniu forum muratora przez ostatnie kilka miesięcy. Tym bardziej żałuję, że Janek już to nie zagląda i zdjęcia już się nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clinu 29.05.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Czy jest gdzieś dziennik Janka w pdfie może? szkoda,że zdjęcia nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greatbuilder 07.06.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Też bardzo bym chciał przeczytać ten wątek od deski do deski, ale bez zdjęć to raczej nie ma sensu. Dlatego podbiję temat, może autor zauważy i przychyli się do prośby o zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clinu 22.06.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Dokładnie,może udałoby się wyrwać dziennik ze zdjęciami.Kiedyś go oglądałem ze zdjęciami i pamiętam, że byłem pod wielkim wrażeniem, a teraz sam się będę przygotowywał do budowy w bardzo podobnej formie i przydałby się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts