zygi72 23.11.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Jestem kompletnym laikiem w tej kwestii i chciałbym się podpytać jakie piece polecacie. Wiadomo, chciałbym piec w którym będę mógł palić wszystkim, ale chyba tak się nie da. Interesuje mnie piec z podajnikiem (nie wiem czy ślimakowy czy tłokowy). Fajnie aby miał możliwość spalania drewna. Dom do ogrzania to Julka 4. Do ogrzania jest ok 200m2, w tym garaż też ogrzewany, oraz piwnica ok100m2 też z grzejnikami. Cały parter w podłogówce + drabinka w łazience i grzejnik w wiatrołapie, góra grzejniki oraz podłogówka w łazience i korytarzu. Garaż 2 grzejniki, piwnica 5.Na każdy poziom grzejników oddzielna skrzynka rozdzielcza, na podłogówkę też oddzielna z pompą.Zasobnik na wodę 140l.Kotłownia w piwnicy. Edytowane 23 Listopada 2013 przez zygi72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts