la_la 23.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam , planujemy w domu wyremontowac kuchnie. Chcielibysmy sami sobie poskłądach szafki z plyt. Jak mamy obliczyć formatki lub jakies naprowadzenie jak mamy się za to zabrać??Może jest tu jakiś forumowicz ,który się na tym zna ? np. szafka wysoka na 82cm i szeroka na 70 jaką powinna mieć formatkę?Za wszelkie odpowiedzi , z góry dziękuje.I jeśli źle dodałam temat to z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andro4 23.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Trochę na temat szafek już na forum było, np.:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93581-gotowe-zestawy-mebli-kuchennych-prosz%C4%99-o-pomoc&p=1953060#post1953060 Ja robiąc u siebie meble w kuchni korzystałem z programu PRO100 (wystarczy wygooglować). Wersja demo jest do ściągnięcia i użytku za darmo - nie da się tylko zapisywać i drukować. Program jest generalnie do projektowania wyposażenia pomieszczeń i wizualizacji, ale można sobie samemu zaprojektować też meble, a program sam poda jak na tacy wymiary wszystkich formatek koniecznych do zbudowania takiej szafki. Potem wystarczy z ekrany spisać potrzebne formatki - i można iść do hurtowni z płytami w celu złożenia zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts