sterowiec40 28.07.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Mi głównie chodziło o syfon z IKEA bo zajmuje mało miejsca pod zlewem , ale miło słyszeć A sam mam zwykły syfon , bo dopiero później zobaczyłem te z IKEA:eek: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 01.08.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Trochę mnie nie było, a to z racji remontu. Po pracy do mieszkania i remont. Potem do domu spać i do pracy itd itd itd... A trochę się zmieniło: w salonie ściany pomalowane 2 raz : i... położone panele: Do tego zacząłem składać meble Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 01.08.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W pokoju syna poszły na ściany 2 warstwy farby gruntującej, całość pomalowaliśmy na niebieski jasny: i z pomocą marszczonej taśmy zrobiliśmy fale jutro 2 warstwa i zdejmiemy taśmę Prawdopodobnie złożę kabinę do prysznica coby nie leżała w łazience... Pozdrawiam Sebastian.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 04.08.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Heh... witam.... Parę dni minęło i już zmiany Zamontowałem AGD tymczasowo Złożyłem resztę szafek: założyliśmy osprzęt el: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 04.08.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 i założyłem z powrotem Ledy : A u małego pomalowaliśmy ściany 2 raz i zdjęliśmy taśmy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 04.08.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 i doszedł osprzęt el: W przedpokoju ściany już wyszlifowane i zagruntowane. W piątek kładę panele u syna i może powieszę szafki... Heh... Tylko sił brakuje.... Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 09.08.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie Znów kilka zdjęć mam dla nas... Jak pisałem wcześniej, u syna położyłem panele na podłodze : i odwiedził mnie w czasie pracy sąsiad Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 09.08.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) żona przyozdobiła lampę: i efekt: Potem złożyliśmy kabinę od prysznica: jak znajdę chwilę to ją zamontuję... Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 09.08.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) A na przedpokoju:) Połowa pomalowana na gotowo. Jutro chyba reszta jak sił starczy.... W salonie powiesiłem narożną i czterdziestkę: na resztę sił brakło... Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 10.08.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Trochę więcej zdjęć bo przedpokój prawie skończony Teraz parę dni przerwy na podreperowanie zdrowia i od soboty URLOP!!!!!!! I jak przystaje na prawdziwego Polaka, kończę wtedy remont Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 16.08.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam serdecznie po przerwie... Dzisiaj wpadliśmy na chwilę do mieszkania i : powiesiłem ostatnią szafkę: zamontowałem kabinę od prysznica: Żona zabrała się za malowanie sufitu w łazience na biało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 16.08.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) jako że tv czeka sobie w kartonie to trzeba było załatwić do niego "prunt" I oto jest: Na przedpokoju zamontowałem i wypróbowałem czujnik ruchu. Wszystko śmiga jak ta lala. Potem poszła sypialnia pod młotek i została zagruntowana i pomalowana na biało:) Jutro polecimy z kolorem i może w poniedziałek panele... Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 18.08.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam. Jak rzekłem wcześniej, sypialnia została zagruntowana i pomalowana na biało: a dzisiaj pomalowałem na kolory które wybrała żona Będą jeszcze małe poprawki i wstawki, ale dopiero po wstawieniu łóżka taki kontrast: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 18.08.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam. Jak rzekłem wcześniej, sypialnia została zagruntowana i pomalowana na biało: [ATTACH=CONFIG]275625[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275626[/ATTACH] a dzisiaj pomalowałem na kolory które wybrała żona [ATTACH=CONFIG]275627[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275628[/ATTACH] taki kontrast: [ATTACH=CONFIG]275629[/ATTACH] Będą jeszcze małe wstawki, ale dopiero jak wstawimy łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 18.08.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 U syna skończyłem pokój: Niedługo wstawimy łóżko, biurko i meble. Do tego TV może i cała reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 18.08.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 W kuchni złożyłem szuflady i założyłem fronty: Jutro może reszta szuflad i przymiarka do blatów. Musiałem kupić przedłużkę do odpływu z syfonu, bo brakło mi 15 cm... Ale najpierw panele w sypialni i może przedpokój.... Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 20.08.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam. Jak przewidziałem przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj zająłem się sypialnią i przedpokojem: W sypialni przyszły panele i sufit: (przepraszam za syf na podłodze;) ) Kupiłem listwy przypodłogowe i jutro będzie leciał montaż A dzisiaj położyłem panele na przedpokoju. Brakło mi 2 sztuk do całości i musiałem lecieć do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 20.08.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) A u syna: Jezu jak się człowiek cieszy, że syn ma wreszcie swój pokój Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 21.08.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam. Dzisiaj skończyłem oficjalnie podłogi i reszta to wykończeniówka: przedpokój: zostały listwy przypodłogowe i taśmy LED... W salonie meble odsunięte bo montowałem zmywarkę, ale żona wykorzystała moment żeby przykleić listwy przy suficie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 21.08.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) u syna także poszły listwy: aaaaaaa.... Wreszcie usunąłem folię z drzwi: Jutro małe zakupy i dalej do roboty.... Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts