Sonicsquad 20.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ech.... kobiety.... Zmieniają zdanie jak rękawiczki... Miały być taśmy led a nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 20.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ledy 4W ciepłe Obawiałem się, że trzy oczka to mało na nieduży jakby nie było pokój. Wieczorem jednak okazało się że wsio jest OK! Do tego syn będzie miał jeszcze lampkę na ścianie, więc światła starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 20.03.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tymczasem w sypialni skuliśmy tynki. Niestety także tutaj okazały się strasznie słabe. tylko biedne kable same tak sterczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 20.03.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tak było wczoraj. A dzisiaj tynki dokute do końca i zagruntowane. W sobotę klejenie, a jutro szykowanie instalacji pod oświetlenie w łazience.... Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 23.03.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam serdecznie. Przedwczoraj wpadłem sobie na chwilkę, by pogrzebać w elektryce w łazience. Trzeba było zrobić oświetlenie łazienki w obniżanym suficie. Poszło nawet gładko. Wczoraj za to przykleiliśmy parę płyt w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 23.03.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 A dzisiaj nasz człowiek od płytek przysłał nam zdjęcie z łazienki Praca idzie do przodu! Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 31.03.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Troszkę mnie nie było, ale niestety praca... W łazience powoli zaczyna się robić porządek: sufit: zarys podstawy pod umywalkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 31.03.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ściana miejsce na grzejnik drabinkowy: Widok od środka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 31.03.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) I widok do środka: A teraz najciekawsze:) Żona moja chodząc po sklepach opatrzyła sobie pewien patent. W kuchni pomiędzy meblami zamiast płytek chce dać deskę z drewna egzotycznego np Merbau. Dzisiaj po znajomości pozyskaliśmy w niskiej cenie deskę bambusową o taką Lakierowana, gotowa do położenia.... Edytowane 31 Marca 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 31.03.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Do tego podświetlenie szafek ledami i będzie super ... coś w tym stylu: tylko meble zupełnie inne Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 31 Marca 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UmyjWiate 04.04.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Przedwczoraj wpadłem sobie na chwilkę, by pogrzebać w elektryce w łazience. Trzeba było zrobić oświetlenie łazienki w obniżanym suficie. Poszło nawet gładko. [ATTACH=CONFIG]250252[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250253[/ATTACH] Wczoraj za to przykleiliśmy parę płyt w sypialni [ATTACH=CONFIG]250254[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250255[/ATTACH] dlaczego wszystkie prezentowane przewody są 2 żyłowe, a ochrona to gdzie?!. (1zdj.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 06.04.2014 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Oprawy są w drugiej klasie a i tak oświetlenie jednak będzie na 12V. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UmyjWiate 08.04.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 witam, nie myśl ze sie czepiam poprostu myslalem ze kolejna osoba ignorującja sobie żyłę zielono-zółtą PE pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 12.04.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Jako że przed świętami ludzie robią porządki, dzisiaj odpuściliśmy sobie remoncik. Mimo to założyłem parę gniazdek w pokoju i zaszpachlowałem parę płyt... płytki w łazience: i puchy w pokoju: Niby parę chwil, ale człowiek zadowolony Pozdrawiam Sebastian. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 19.04.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam. Mimo że właśnie święta za pasem wrzucam 2 fotki łazienki Na płyty poszła folia w płynie Ultrament a płytki na Mapei Extra. Na podłogę wylana została wylewka samopoziomująca Kreisel Renogrunt 412. Po świętach reszta płytek Wesołych świąt dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matrona 22.04.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Zaciekawił mnie pomysł z deską Jak już zostanie założona i przetestowana chętnie się dowiem czegoś na temat jej funkcjonalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dof 27.04.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Widzę, że nieźle Wam idzie. Czytam od jakiegoś czasu i jesteście dla mnie inspiracją, bo sam siedzę od roku w remoncie na podobną skalę (mamy trochę większe i trochę starsze ). Pisz dalej Seba,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 28.04.2014 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Wita. Dzięki za miłe słowa. Przed świętami daliśmy sąsiadom chwilę spokoju ale znów ruszamy z pracami. W środę przychodzą ponowie od CO i kończą podłączać kaloryfery które już czekają: A w łazience? Dzisiaj kolega dalej kładł płytki, ale niestety zdjęć nie mam bo.... nie byłem Za to parę fotek z soboty: Płyty elegancko pociągnięte folią w płynie: Miejsce na prysznic. Planuję tutaj właściwie panel prysznicowy. Jako że jak zwykle najciekawsze zmiany nadchodzą w trakcie remontu, zdecydowaliśmy się na kabinę prostokątną 100x80lub 100x90 z głębokim brodzikiem. O coś w podobie: reszta: Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 28.04.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) I widok ogólny: Do umywalki chyba kupimy baterie prostokątną żeby pasowała do reszty. Może taką? Ech te wybory.... Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Sonicsquad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicsquad 29.04.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 I zdjęcia z dzisiaj : Jutro CO, rury już kupione złączki zawory..... Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts