grani 24.11.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Witam Znalazłem w Castoramie farbę lateksową Beckers Vaggfarg Colour http://www.castorama.pl/vaggfarg-colour-caffe-latte-2-5-l.html Cena przystępna a dodatkowa dodają do każdej zakupionych 5l koloru 3l białej na sufit.Problem w tym że nigdzie, nigdzie nie mogę znaleźć słowa o tej farbie w internecie Proszę o opinie jeżeli ktoś ma doświadczenia z tym produktem. Pozdrawiam edit. dodam że nigdzie nie można tej farby kupić, a na stronie Beckersa też jej nie ma Edytowane 24 Listopada 2013 przez grani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 24.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja znam, mam pomalowane mieszkanie kolorami: Vanilla Mousse, Light Grey, Stony Grey, Satin Blue. Fachowiec nie narzekał przy malowaniu, trzeba było na pewno położyć dwie warstwy, szybko przestałam czuć zapach farby i wygląda bardzo ładnie, bez smug i zacieków. Wybrałam tą firmę dlatego, że mają dostępne testery. Ta sama farba Beckers dostępna jest w Castoramie i Leroy Merlin, różnią się nazwami kolorów, ale kolory są te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.11.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja używałam i polecam Dobrze kryje, łatwo się nimi maluje, są doskonale zmywalne. I cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grani 25.11.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dziękuję Już ściany wyszpachlowane i umyte ( i sufit) farba kupiona beckers Vaggfarg Colour Cashmere beige na cały dom ( hehe 52m2)Dziękuje za odpowiedzi na post i życzę udanych remontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blender 03.12.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem jak u innych, ale te 3litry białej co dają to bardziej woda niż farba(w sumie dają ją za 1zł do 5litrów) , także ostrzegam. Jakich taśm używaliście do oddzielenia kolorów ?? Używałem niebieskie/żółtej blue dolphin, serixa i wszystko samo odpada od ścian pomalowanych Beckersem. Tesa jako tako trzyma, ale puszcza. Słyszałem w Castoramie, że to niestety wada tych farb. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez blender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.12.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Blue Dolphin, nic nie odpada. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosadob 16.12.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam. Ja także używałem i używam nadal tych farb. Maluję nowo wybudowany dom, kupa metrów. Mam porównanie do Nobilesa, różnica porażająca w powłoce na ścianie na korzyść oczywiście Beckersa. Ale....miałem potworny problem z oddzieleniem kolorów, Ani Blue Dolphin, ani mnej żółta, ani bardziej żółta taśma tej farby się nie trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blender 16.12.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam. Ja także używałem i używam nadal tych farb. Maluję nowo wybudowany dom, kupa metrów. Mam porównanie do Nobilesa, różnica porażająca w powłoce na ścianie na korzyść oczywiście Beckersa. Ale....miałem potworny problem z oddzieleniem kolorów, Ani Blue Dolphin, ani mnej żółta, ani bardziej żółta taśma tej farby się nie trzyma! Ja użyłem zwykłej przezroczystej taśmy dociskając z jednej strony, bo już miałem dość zacieków pod taśmami. Jak dla mnie Blue Dolphin jest strasznie przereklamowany. Z Beckersa (kolor Sunset) też nie jestem zadowolony niby takie och achy, ale przy ciemnych kolorach trzeba nawet 3 razy kryć, chyba, że dla Castoramy taki szajs robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina7 20.12.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Mi sie wydaje że dla Castoramy jest gorsza ta farba. Ja kupowałam w firmowym sklepie z farbami we Wrocławiu na karmelkowej. pod mocny kolor Cherry zalecono mi grunt zabarwiony pod ten kolor wiśniowy i po 2x super pokryło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts