niktspecjalny 02.12.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 nikt mi nie pozwalał. Ja tak musiałam. Taka jest linia zabudowy od lat 50- tych w tej dzielnicy: http://images64.fotosik.pl/438/f23b09b6345d9018.jpg Linia zabudowy zaznaczona czerwoną kreską. Teraz zakumkawszy.................. 50 lat to szmat czasu.Ja tak niestety nie miałem ale skoro warunki są takie to muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 02.12.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Brama oczywiście, że ma być przesuwna, bo szkoda miejsca. Wyciągnąłem od architekta plan zagospodarowania działki. Na bank zostawiam 8 metrów bo na więcej szkoda mi miejsca, teraz widzę jak to wygląda. Projekt w załączniku. Czerwona strzałka to odległość domu od granicy działki, właśnie 8 metrów. Ja ma dokładnie 8m od drogi i tez mam małą działkę bo tylko 654m. I powiem ci, że te 8m jest w sam raz, chociaż szkoda mi tych 2m z przodu, kosztem 2m z tyłu działki. Jak bym mógł to bym zrobił na 6m od drogi, ale niestety taką miałem linię zabudowy. W załączeniu masz zdjęcie domu i zagospodarowanie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 04.12.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Super i dzięki bardzo.O to mi właśnie chodziło !Mam teraz pełen obraz sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverick00 21.09.2020 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Witam, odgrzewam temat ja postawiłem narożnik domu 7 m od drogi gminnej, niestety front działki z klina, na przyszłość radzę się wszystkim odsunąć frontem na te 15m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts