ewans 25.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Hejjestem na etapie montażu kuchni i mam ogromny problem. Od jakiegoś czasu chodzi za mną zrobienie szkła miedzy szafkami, ale niestety kolor podłogi zburzył moja wizje wymarzonego projektu (tak to jest jak samemu się nie dopilnuje) . Nie chce przekombinować z kolorem szkla dlatego proszę o Wasze rady jaki kolor będzie wyglądał dobrze w takim zestawieniu. Liczę na Waszą pomoc http://images62.fotosik.pl/417/65846bdb1290c344.jpg PS meble wszystkie w jednym kolorze (te niebieskawe fronty gdzieniegdzie to jeszcze nie zdjęta folia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaaa 25.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 popiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.11.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Jasna szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katiaXX 26.11.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja bym się zastanowiła nad kolorem jak najbardziej zbliżonym do koloru szafek (krem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 30.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Hejzdecydowanie postawiłabym na szarości, może jasny popiel. Kolorem będzie pasować do piekarnika, który wygląda fenomenalnie (marzę o takim!) ale też będzie kontrastować z jasnymi szafkami. Efekt masz gwarantowany! Podłogą się nie przejmuj, bo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sempe 06.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Szary! Bardzo uniwersalny, nowoczesny kolor. Na pewno się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 06.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja wybrałabym kremowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 08.12.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zdecydowanie jaśniejszy odcień niż szafki. Kolory na zdjęciu mogą być przekłamane dlatego nie wiem dokładnie jaki kolor masz szafek. Ktoś wyżej pisał, że chyba kremowy? Tafla szkła (w zbliżonym kolorze do szafek) idealnie się w nie wkomponuje. A jeżeli chodzi o podłogę, to uważam się z całym tym obrazkiem kuchni wygląda dobrze. Nie wiem czy to jest jakąś regułą, ale wydaje mi się, że podłoga zawsze powinna być ciemniejsza od wystroju, przynajmniej ja tak mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts