gentoonx 03.12.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 mar1973 powiada, że to co z okapu to leci przez baypass reku, czyli chciał nie chciał okap ma wentylator Ja to tak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 03.12.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 mar1973 powiada, że to co z okapu to leci przez baypass reku, czyli chciał nie chciał okap ma wentylator Ja to tak rozumiem witam nie przypisuj mi słów, których nie napisałem ja piszę chyba wyraźnie: nigdy to co z okapu NIE leci przez baypass reku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 03.12.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 witam nie przypisuj mi słów, których nie napisałem ja piszę chyba wyraźnie: nigdy NIE pozdrawiam a tak przepraszam Cię kolego - faktycznie nigdy tak nie napisałeś - moja culpa leci prosto na króciec wyrzutowy reku omijając wymiennik - tak to było moja culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts