jast01 18.02.2014 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 oj, ale to chyba zupełnie inna funkcja. Wiesz, o gustach chyba się nie dyskutuje ale ten projekt / dom zupełnie jest w innym stylu ( sorry, mąz podpowiada, ze poprostu brzydki ) Poza tym widzę, ze pomieszczenie gospodarcze czyli brudne jest od kuchni - jakos mi nie lezy. Ale oczywiście, każdy ma prawo do swoich wyborow. No tak zgodzę się, że jest w innym stylu, ale czy taki brzydki? hmm jak wspomniałaś o gustach się nie dyskutuje:) Odnośnie pomieszczenia gospodarczego przy kuchni, racja że nie jest to najlepsze miejsce, dlatego tam chcę zrobić spiżarnię, a kotłownię w wydzielonej części garażu. Do dalszej dyskusji na temat projektu Koneser (Krajobrazy) zapraszam do wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?224094-projekt-Koneser-pracownia-Krajobrazy&highlight=Koneser Pandora na pewno ma lepszą wizualizację dlatego robi lepsze wrażenie od projektu Koneser. Generalnie projekt Pandora jest OK. Zastanawia mnie jednak jak projekt ten wygląda w realu, w szczególności wysunięty garaż z płaskim dachem (w bocznej elewacji trochę to dziwnie wygląda). Ponadto nie wiem czy zimą płaski dach nie będzie przyjmował dużej ilości śniegu z dachu glównego co może się wiązać z odśnieżaniem dachu garażu. Inne pomysły, które średnio przypadają mi do gustu w tym projekcie to duży hol (co było już omawiane) oraz okno do łazienki przy samym wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 18.02.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 my na ten dach dajemy płotki śniegowe. Czyli śnieg nie opada, a woda i tak ścieka rynnami.Tobie pewnie spodoba się propizycja siostrzana Pandory http://www.domenadom.pl/produkty/251/bruno-2-ps.html - tam chyba zmieniony jest hol i nie ma tej łazienki o której mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejJG 22.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kasiu napiszę tylko tyle że popieram Twojego męża. Dla mnie pandora jest prawie idealna. Papiery złożone, czekamy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 26.02.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 U, Macieju, jesteś widzę zaawansawany. Zaczniecie za wiosnę, prawda ? Czyli już niedługo ! a jak dobrze pójdzie, to Święta w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejJG 27.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Na święta hmm... Wątpię bo poza stanem surowym zamkniętym chcę rozbić dużo sam także mogę sie nie wyrobić do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 10.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ale za rok już na pewno. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz dolmośląskie 25.08.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich zainteresowanych tym projektem.Czy ktoś może ruszył już z budową, ponieważ jestem niezmiernie ciekawy jak ten projekt wyglada na żywo!?Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PandoraPS 18.11.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Witam, mam już PnB na dom Pandora PS, budowę rozpocznę prawdopodobnie na wiosnę*2015. Czy jest tu jakiś forumowicz, który rozpoczął już budowę wg. tego projektu i chciałby podzielić się zdjęciami (nie ważne z jakiego etapu budowy, każde będzie cenne) i doświadczeniami. Z góry dziękuję, ja jak zacznę na pewno coś umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANDORA_AT 23.05.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Witam, Również nam projekt PANDORA przypadł do gustu. Czekamy z niecierpliwością na pierwsze zdjęcia z wybudowanych domów. Na razie jesteśmy na etapie papierologii. Mam nadzieję, że niebawem sprawy się poukładają i zacznie powstawać kolejna PANDORA w Wielkopolsce. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba_ski 08.10.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 czy ktoś może podesłać zdjęcia stanu surowego Pandory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 15.10.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 poszło do Ciebie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafałSzwede 18.01.2019 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Cześć. Odświeżam temat, możecie się pochwalić projektem Pandora? Jeżeli jest to możliwe to poproszę zdjęcia i ogólnie informację co byście zmienili w projekcie? Noszę się z zamiarem budowy takiego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts