psuja 26.11.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Za kilka miesięcy czeka nas przeprowadzka. Oczywiście z całym dobytkiem i inwentarzem żywym w postaci psa i kota.I tu moje pytanie, jak zachowywały się Wasze zwierzęta w nowym miejscu? Podobało im się, nie podobało, tęskniły, a może miały to gdzieś?Psa zawsze ze sobą zabieram na budowę, więc może jakoś łatwiej pójdzie, miejsce zna, no ale kota to czeka niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Też się*właśnie zastanawiam jak to będzie z naszą kotką . Teraz mieszkamy w bloku i ona nie wychodzi na dwór , a potem nie wiem co będzie . Drzwi tarasowe pewnie często będą otwarte , a jak ucieknie ? a sąsied ma dwa psy duże :/ martwię się* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 05.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zarówno kot, jak i psica przeprowadzkę zniosły tak jakby jej nie było. Fakt, że sucz była na działce dość często, ale za to kot zawsze się z nami wczasował. Z reguły wychodził na zewnątrz, stracha miałam tylko ostatniego dnia, żeby zdążył wrócić na czas Po przeprowadzce parę dni siedział na tarasie i ostrożnie zwiedzał działkę. Potem, już tylko robiłam za oddżwierną (jak to się pisze ? Jak jedno wchodziło, to drugie po paru minutach stwierdzało, że jednak wyjdzie. Z czasem - latem wpadał na spanie i żarełko. Zimą wybierał chatkę i nie wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 05.12.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mój kot też niewychodzący, ale na zewnątrz się pchający. Sąsiadów na razie nie mamy, ale niestety mamy rzekę niedaleko, a on jakoś wybitnie lubi wodę, Obawiam się że kiedyś go wyłowię... . No ale przecież na siłę w domu nie zatrzymam, nie da radyZobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts