Badi1 27.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam wszystkich, Mieszkanie zarezerwowane, oczekuję na przyznanie kredytu i już się zastanawiam nad urządzaniem Bardzo chciałabym uzyskać drugą, malutką sypialnię. Miejsce na łóżko 2-osobowe i małą szafkę/półkę... Tylko gdzie? Dodam, że budynek już stoi, wszystkie przyłącza są już gotowe, nie ma tylko wylewek i tynków. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 27.11.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Przy 42m ciężko będzie o 3 pokoje,jest to możliwe ale będzie dosyć ciasno. http://img199.imageshack.us/img199/7397/fb54.jpg Edytowane 27 Listopada 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badi1 27.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Właśnie też tak myślałam:-) tylko nie wiem jak z rurami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1507 02.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 3 pokoje małe, ale fajnie.Widzę, że to Mała Toskania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarulla 02.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 mamy podobnie rozwiązane mieszkanie, al u nas 49m2, a nasza sypialnia ma akurat 7.. poza tym remontowaliśmy od niemal zera, od razu planując 3 pokoik, co niewątpliwie jest ułatwieniem. nie wiem jaki masz układ rodzinny, czy sypialnia 'półotwarta' wchodzi w grę? jeśli tak to na szybko poprzestawiałam trochę na planie - ławtiej niż w poprzedniej wersji zmian, bo nie ruszasz kuchni, ale musisz starannie dobierać meble żeby ze wszystkim się zmieścić do wydzielenia dałabym tylko ściankę kg, albo wręcz regał do sufitu na szerokość łóżka, z wejściem z obu stron - z opcją zabudowania, ale wtedy tracisz prawie całkiem światło dzienne w pokoju dziennym / kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badi1 05.12.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 3 pokoje małe, ale fajnie. Widzę, że to Mała Toskania;) Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badi1 05.12.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 mamy podobnie rozwiązane mieszkanie, al u nas 49m2, a nasza sypialnia ma akurat 7.. poza tym remontowaliśmy od niemal zera, od razu planując 3 pokoik, co niewątpliwie jest ułatwieniem. nie wiem jaki masz układ rodzinny, czy sypialnia 'półotwarta' wchodzi w grę? jeśli tak to na szybko poprzestawiałam trochę na planie - ławtiej niż w poprzedniej wersji zmian, bo nie ruszasz kuchni, ale musisz starannie dobierać meble żeby ze wszystkim się zmieścić do wydzielenia dałabym tylko ściankę kg, albo wręcz regał do sufitu na szerokość łóżka, z wejściem z obu stron - z opcją zabudowania, ale wtedy tracisz prawie całkiem światło dzienne w pokoju dziennym / kuchni Dziękuję za pomysł, ale nie chcę tracić tyle światła... Chyba zostanę przy wersji klinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts