zyta1 27.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Przeczytałam o akcji firmy Sokółka, że ich doradca od okien przyjeżdża na budowę. Mieszkam ponad 100 km od najbliższego punktu sprzedaży firmy i mam do wymiany kilka okien. Nie jest pewna czy opłaca się im przyjechać do mnie. Czy już ktoś korzystał z tej akcji i coś wie więcej na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Używanie nazwy "akcja" sugerowałoby coś szczególnego. A to najzwyklejsza forma prowadzenia sprzedaży. Skoro fabryka nie chce przyznawać się do swoich danych dilerów (poniekąd uważam że w wielu przypadkach słusznie) to musi inaczej dotrzeć do klientów. Podobnie jak każda inna firma działająca w taj branży i która chce zdobyć dalsze rynki. Jak kupisz -to będzie im się opłaciło .Chyba że wizyta doradcy też kosztuje, co także byłoby zrozumiałe. Gdy już będzie - zaptaj o takie szczegóły jak regulacje i serwis okien - czy /i ile to kosztuje by spełnić warunki gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca Sokółka 29.11.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam PaniąSpieszę Panią poinformować, że wizyta absolutnie nic nie kosztuje. Nasza akcja jest wręcz skierowana do osób, które mieszkają w pewnej odległości od naszych salonów firmowych, i przejazd do takiego Salonu wiązałby się dla nich z pewną niedogodnością. Nasz pracownik, skontaktuje się z Panią i umówi się na wizytę w dogodnym dla Pani terminie. Uprzejmie proszę o podanie danych kontaktowych - numeru telefonu oraz maila. Mój mail to: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyta1 30.11.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam Panią Spieszę Panią poinformować, że wizyta absolutnie nic nie kosztuje. Nasza akcja jest wręcz skierowana do osób, które mieszkają w pewnej odległości od naszych salonów firmowych, i przejazd do takiego Salonu wiązałby się dla nich z pewną niedogodnością. Nasz pracownik, skontaktuje się z Panią i umówi się na wizytę w dogodnym dla Pani terminie. Uprzejmie proszę o podanie danych kontaktowych - numeru telefonu oraz maila. Mój mail to: [email protected] Pozdrawiam Faktycznie potwierdziłam telefonicznie - wizyta nic nie będzie kosztować. Jestem umówiona na pojutrze, Doradca ma przywieść materiały pomocne w doborze okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Szydłowiec. Blisko Włoszczow dla której te regiony są naturalnym rynkiem zbytu. Ciekawe czy piarowcy Stolbudu swojego klienta ulokują w Augustowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomocnikBoba 04.12.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Używanie nazwy "akcja" sugerowałoby coś szczególnego. A to najzwyklejsza forma prowadzenia sprzedaży. Skoro fabryka nie chce przyznawać się do swoich danych dilerów (poniekąd uważam że w wielu przypadkach słusznie) to musi inaczej dotrzeć do klientów. Podobnie jak każda inna firma działająca w taj branży i która chce zdobyć dalsze rynki. Jak kupisz -to będzie im się opłaciło .Chyba że wizyta doradcy też kosztuje, co także byłoby zrozumiałe. Gdy już będzie - zaptaj o takie szczegóły jak regulacje i serwis okien - czy /i ile to kosztuje by spełnić warunki gwarancji. Akurat w przypadku Sokółki można stwierdzić śmiało, że to nowa akcja, ponieważ z tego co wiem dotąd działali głównie stacjonarnie - salony w największych miastach. Zbierałem latem oferty i musiałem trochę sam pojeździć, a przy pilnowaniu budowy to niepotrzebna strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyta1 05.12.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Małe sprawozdanie jestem winna: w poniedziałek był u mnie na budowie przedstawiciel Sokółki (za free:) ), obgadaliśmy szczegółowo temat moich okiennych preferencji i marzeń, pokazał mi jakie są możliwości, wymierzył i… mam już ofertę. Fajnie, że nie musiałam jechać do nich, a jeszcze lepiej, że o oknach rozmawialiśmy na żywej budowie, a nie “na sucho” przy biurku.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.12.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kupując samochód wolałbym jednak udać się do salonu i sobie go pooglądać a nie opierać się wyłącznie na ładnych słowach i katalogach. Masz ofertę - sprawdź u innych producentów ile będą kosztowaly Twoje okna to okaże się ile kosztuje to "free:)" Pytanie sprawdzające: jaką dostaniesz gwarancję na te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyta1 07.12.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Kupując samochód wolałbym jednak udać się do salonu i sobie go pooglądać a nie opierać się wyłącznie na ładnych słowach i katalogach. Masz ofertę - sprawdź u innych producentów ile będą kosztowaly Twoje okna to okaże się ile kosztuje to "free:)" Pytanie sprawdzające: jaką dostaniesz gwarancję na te okna? Nie każdy mieszka w dużym mieście i ma salon na sąsiedniej ulicy. Fanie więc jak salon przyjechał do mnie A o gwarancję oczywiście zapytałam. Jak zdecyduję się na montaż przez autoryzowaną ekipę i okresowe przeglądy to mam mieć gwarancje na 7 lat. To chyba ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.06.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nasza podpowiedź: Zobacz inne filmy poradnikowe na murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts