anikavonboger 06.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jestem za, możesz też zamontować słuchawkę prysznica przy sedesie - to również bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 08.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Temat rozpoczęty dawno dawno i w miarę upływu czasu coraz więcej na tak. Człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja, żeby nie powiedzieć uzależnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 01.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No sorka ale ja niestety nadal jestem na nie.. Myślę ze to zbędne urządzenie.. ale kazdy powienien to ropztrywac z punktu widzenia wlasnej potrzeby higieny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 01.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Widzę że nadal niektórzy nie są do końca przekonani a i tutaj brawka za szczere pytania typu "co to jest bidet?" pisać i tłumaczyć można dużo a co oczy widzą to co innego. Znalazłam prosty filmik na youtubie, który chyba wszystko wyjaśnia: co prawda po anigielsku, ale zawsze można doczytać na polskiej stronie producenta bio bidetów. Powodzenia na drodze do lepszego świata Teraz ja się uśmiałem po obejrzeniu tego filmiku z youtube. Super. Nie wiedziałem,że bidet może być ..... na pilot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 01.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dla tych co się jeszcze nie przekonali do bidetu polecam bidet z przykryciem. Poprawia to znacznie wygląd i wystrój łazienki. Ja mam coś takiego: http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4AjURhGayI/AAAAAAAAAs0/Qo3ssljJWIM/s576/DSC03426.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 03.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nie pamiętam czy już to tu pisałam, ale, wpadłam w nałóg "czystej dupci".Jeszcze w rodzinnym domu mimo braku bidetu, świetnie sobie z tym radziłam ze względu na nisko posadowioną wannę i małą łazienkę.Jak się przeprowadziłm do męża to stała się rzecz koszmarna - zostałam pozbawiona mojego narzędzia higieny - mamy tylko prysznic i o ile w lecie zero problemy ze ściągnięcem majtek - wybaczcie brutalność - i wskoczeniem pod prysznic, to przy obecnej pogodzie wyskakiwanie z rajstop żeby się podmyć nie jest dla mnie oki. I tak od 4 lat zużywał tony husteczek do pupy dla niemowląt, noszę je w torebce, mam opakowanie w pracy, kolejne w mieszkaniu. Czy w nowym domu będzie bidet?A jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mogę nie mieć odkurzacza centralnego, ale bidet będzie i to w dwóch łazienkach. Nie ma to nic wspólnego ze snobizmem. Okropnie stresuję się, gdy jestem poza domem i po skorzystaniu z toalety nie mogę się umyć . Może to jakieś zaburzenie, ale podpisuję się pod wypowiedzią poprzedniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 15.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U mnie bidet będzie. Nigdy, żadne z nas nie mieszkało w domu z bidetem ale w domu w jednej przynajmniej łązience bidet będzie, i to bardziej za nawową męża nić moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Bidet w użyciu od grudnia. To była dooobra decyzja. Równiez mam z deską Wygląda o wiele lepiej niż bez. http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfczoqLRzWI/AAAAAAAAEfI/1gypwkdL-No/s640/IMG_1418.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Każdy bidet zapewne rośnie z dumy, że dyskusja o nim trwa od sześciu prawie lat... To i ja się dołożę: dopóki go nie miałam, to myślałam, że to pewnego rodzaju fanaberia. Odkąd mam - nie wyobrażam sobie już domu bez niego. Tak więc mogę spokojnie napisać: Drogi Bidecie - ty jesteś samo zdrowie. Ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto Cię stracił. Korzystamy z bidetu codziennie z moim ośmioletnim synem na czele i trochę mi go szkoda (syna, nie bidetu...), bo już się tak przyzwyczaił myć dupsko po każdym "grubszym" korzystaniu z toalety, że teraz nie wiem jak on na jakiś obóz pojedzie... Proszę tego nie odbierać jako kontrargument - nadal jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 06.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) ja nie chce ani bidet ani pisuar ( tzn.chciałabym ale mój genialny mąż powiedział że jak ja chce bidet to on chce pisuar ) -no a wtedy będe mieć 3-muszle do mycia,więc nie chcę! Do tego jeszcze druga łazienka na dole,a najbardziej nie lubie sprzątać łazienki ! Mąż by sprzątał łazienke przez pierwszy miesiąć a później to musiałabym go z kijem ganiać. Zapewne to jest świetna sprawa,ale mam nadzieje że mojego męża coś oświetli i będzie na moim bo chciałabym bidet ale nie pisuar! Edytowane 6 Października 2010 przez cinek@julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts