maska212 28.11.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 witam jestem tu nowy poszukuje dobrej rady odnośnie adaptacji strychu w moim mieszkaniu powierzchnia poddasza na podłodze to 28m2 ioraz jeden skos dachu w niedługim czasie chciał bym tam zrobić jakiś pokoik chodzi mi o docieplenie dachu oraz zrobienie podłogi w chwili obecej mam ocieplone jedynie sufit jedna warstwa wełny 20 ze względu na to ze mam miejsce jeszcze miedzy jętkami chcę dorzucić jeszcze wełnę 15 kupiłem równiez plyte osb zielona 22 mm nie wiem czy to wystarczy poniewaz rozstaw jetek mam rozny w jednym miejscu mam 100cm reszta to granica 60-80 cm odnosnie dachu mam dachowke ceramiczna i tylko mebrana dachowa i to bym chciał również docieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maska212 28.11.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 co by było lepszym rozwiazaniem ocieplenia i wykonczenia dachu wełna regips czy płyta osb czy boazeria czy jakies panele MDF z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 01.12.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania&p=6238450&viewfull=1#post6238450 Powinno pomóc, tylko musisz to przełożyć na swoje wymiary jętek tj. ich wysokość i do istniejącego już sufitu. Pytanie: Andrzej & Grażyna odpowiedzi Flash i Rom Życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts