Riva4 29.11.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam wszystkich.Drodzy Forumowicze bardzo proszę o informację jak wygląda użytkowanie okna dachowego ,, zwykłego" w łazience lub kuchni.Stoję przed podjęciem decyzji zakupu okna do łazienki , spotkałem się z opiniami że użytkowanie drewnianego okna w niczym nie przeszkadza.Zastosowanie okien dedykowanych jest mocno promowane przez producentów.Za wszystkie uwagi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdu 29.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mam w łazience okno dachowe "dedykowane" tzn pokryte specjalnym lakierem i gdybym teraz montował, to założyłbym to samo. W łazience wydziela się naprawde sużo wilgoci i wydaje mi się że zwykłe okno mogłoby z czasem nie wytrzymać takich warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.11.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 A moze okno PCV jest odpowiednim wyborem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela29 29.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Moi rodzice mają 2 zwykłe drewniane okna dachowe (jeszcze Roto-Frank) od 10 lat i nic się z nim nie dzieje. Wyglądają dokładnie tak samo jak w zwykłych pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 podstawa to grzejnik pod oknem i szpaleta dolna w pionie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 29.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dokladnie zgadzam się z Pania Nela29 okna dedykowane specjalnie do łazienek to sciema, kupic okno dachowe dobrej firmy i będzie sluzyc w lazience przez wiele lat jak w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riva4 29.11.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Czy użytkuje Pani takie okno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 01.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ja uzytkuje, ale mój dom ma dopiero 3lat ale brat ma dom ponad 10lat i ma okna zwykle dachowe nie jakies specjalne do lazienki i jest wszystko ok z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 01.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Użytkuję takie okno od 15 lat. Okno drewniane, zwykłe, umieszczone na samym srodku sufitu, bezpośrednio nad wanną, grzejnik - w drugim końcu łazienki. Okno zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jks 11.12.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Drodzy Forumowicze bardzo proszę o informację jak wygląda użytkowanie okna dachowego ,, zwykłego" w łazience lub kuchni. Stoję przed podjęciem decyzji zakupu okna do łazienki , spotkałem się z opiniami że użytkowanie drewnianego okna w niczym nie przeszkadza. Zastosowanie okien dedykowanych jest mocno promowane przez producentów. Za wszystkie uwagi dziękuję. Nie myslałas o lukarnach zamiast okien. Ich montaż jest juz dzis tak prosty jak okien dachowych, no i masz w pełni funkcjonalne pomieszczenia http://fasadaplus.blogspot.com/2013/11/zainspiruj-sie-wykusze-i-lukarny-w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts