ghostdod 29.11.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam Bardzo prosze o porade jaka firme polecacie do wykonania projektu oraz instalacji rekuperacji do domu jednorodzinnego 170m2. W okolicach poznania dokładnie sierosław. chodzi mi o rozsądna cenowo rzetelna firmę która doradzi i nie naciągnie . Będę widzięczny za pomoc kompletnie nie orientuje sie w temacie a musze ladac dzien sprawę załatwić . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAHU78 20.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam, Mogę polecic firme z Poznania AIRSYSTEM ktora wykonała instalacje rekuperacji w moim domu 180 m2 we Wrześni . Instalacja wykonana na przewodach stalowych wygląda na solidna i estetyczna . Cena instalacji w moim domu w raz z rekuperatorem RENOVENT EXCELLENT 400 wyniosla 16 600 PLN. Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 20.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Witam, Mogę polecic firme z Poznania AIRSYSTEM ktora wykonała instalacje rekuperacji w moim domu 180 m2 we Wrześni . Instalacja wykonana na przewodach stalowych wygląda na solidna i estetyczna . Cena instalacji w moim domu w raz z rekuperatorem RENOVENT EXCELLENT 400 wyniosla 16 600 PLN. Pozdrawiam J Nie robi się instalacji na stalowych przewodach - nawet producent renowentu to wyklucza - nie mogli sobie sprawdzic u nich na stronie? A estetyka kanałów... przecież kanałów nie widac! No i 7000zł za jeden dzien roboty - to nie taka rewelka. Edytowane 20 Lutego 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts