cyborg78 06.01.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Lewandowski, ja pytałem tylko o wode w filtrze wiec niepotrzebnie piszesz uszczypliwe uwagi w moim kierunku. Widocznie nikt nie wie lub nie chce napisac,trudno, będę obserwowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Też Cię lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 07.01.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cyborg - sporo ludzi zaczadziło się przy znacznie bezpieczniejszym układzie wentylacji, niż ta bomba którą masz u siebie w domu. No cóż, układ już działa, więc o twoje bezpieczeństwo dbają tylko czujki CO (o ile są, mam nadzieję....). Muszą być z głośnymi dzwonkami - tylko jak będą często wyć, to ich nie wyłączaj jak górnicy w Halembie. Rodzinę przeszkól, że jak zawyją, to wszystkie okna natychmiast na oścież.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 "Adam_mk, albo caly czas nie rozumiesz mojego problemu, albo nie chcesz go zrozumieć...." Nie mieści mi się w głowie aż taki zanik odruchu samozachowawczego...Ale widać JEST to możliwe. Na piecach kaflowych się znam i nawet czasem je buduję...Na wentylacji też się znam i nawet czasem ją buduję...Na rekuperacji też się znam i często ją buduję...Nawet umiem doić krowy, bo i to było mi dane w życiu opanować.Żyję w ciekawych czasach, cudze dzieci uczyłem (fizyki) a mnie uczyli np. psychologii. Zadziwiłeś mnie!Wcale nie jest to łatwe... Adam M. P.S.NAPRAWDĘ przeszkol rodzinę w błyskawicznym otwieraniu okien na całą szerokość.A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 07.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 "Adam_mk, albo caly czas nie rozumiesz mojego problemu, albo nie chcesz go zrozumieć...." Adam M. P.S. NAPRAWDĘ przeszkol rodzinę w błyskawicznym otwieraniu okien na całą szerokość. A.M. Jak zdążą. Eony temu przy kaflaku mnie podczadzilo. Dobrze że żonka wrócila wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Trzeba ostro ćwiczyć odruch Pawłowa!Dzwoni - otwierać!Oczka się otworzą a dupim zmarznie - przymknąć a nie zamknąć!A testament - spisać TERAZ.Rodzina - to grunt!Po co jej utrudniać "nabycie z dobrodziejstwem inwentarza"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 niektórzy mają niestety odmienny tok ewolucyjny i trudno - wiedzą lepiej Tylko jak ktoś wspomniał - dzieci szkoda - lepiej było nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts