kamelia i milek 22.12.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 i to juz koniec szybkiego budowania................ stan surowy zamknięty gotowy. Dach skonczony z oknami. Bramy drzwi i okna zamontowane. Czas na środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelia i milek 22.12.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Zabrałem się za elektrykę i tynki. Parter elektryka zakończona a tynki w trakcie. Wybrałem wapienno - cementowe bo w/g mnie na beton komorkowy najlepsze.Na poddaszu wiecej zabawy z instalacjami-kabelki do monitoringu i alarmu-kabelki do sieci komp ( nie jestem zwolennikiem zagęszczania wifi i innych urzadzen bezprzewodowych - zmniejszam ich ilośc do minimum )-kabelki ze sterownika pieca na górę-kabelki antenowe-kabelki elektrycznei to wszystko przedemną, troche dylematów z alarmem a tak poza tym z górkiStarałem sie zrobić wieksze zakupy jeszcze przed nowym rokiem zeby zawsze tego vatu było wiecej do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelia i milek 23.12.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 A gdzie zdjęcie z oknami dachowymi mężu wykonawco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no wlasnie? mezu wykonawco, gdzie zdjecia jakies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelia i milek 24.01.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Zarobiony jest elektryka gotowa tynki na dole gotowe. Teraz wełna się układa a jak mrozy odpuszczą to końcówka tynków na górze-gonimy Was ale i tak jesteście do przodu pogonię go ze zdjęciami żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts