Gość Arturo72 22.10.2016 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ci pasterze, ludzi mają za nic...Jak to za nic,Rydzyk jako przywódca sekty ma ludzi za bogate zabawki które wytrenował,że mają mu płacić nawet zapozyczając się ;)Podobne sekciarstwo robi Kaczyński ze swoim "suwerenem" bo zamach był :DPonad 30% społeczeństwa jak widać to bezmózgowia jak kibole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcus312 23.10.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) Zawsze zadyma z komina z fary. Moze to nowy rodzaj okadzania tych mniej wiernych 30% społeczeństwa jak widać to bezmózgowia jak kibole To swietnie mozna to wykozystac i na nich tez zarobic Edytowane 23 Października 2016 przez marcus312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.10.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Jadąc do pracy, mjam fare proboszcza. Nowy kościół, cały w płytkach z klinkieru. A sam ksiądz pali w śmieciuchu z dmuchawą, prawdopodobnie odpoadkami z budowy, lub mułem. Zawsze zadyma z komina z fary. Chyba nie czyta Gościa Niedzielnego. Za takie przewinienie, ma nagrodę u samego Lucyfera , według GN. Ci pasterze, ludzi mają za nic... Dobry parafianin mógłby podjechać i pokazać/nauczyć księdza jak należy palić wydrukowac mu choćby ulotkę i zostawić z portalu czyste-ogrzewanie, to sie może zastanowi i ogarnie linki dla ciebie, podrzuć na parafię, to się "ksiundz" może ogarnie wersja mini http://czysteogrzewanie.pl/wp-content/uploads/2014/02/czysteogrzewanie-plakat-a4.pdf wersja szersza, duchowny powinien być wykształcony, czytać potrafi, jak ma ciutkę czasu, to niech to poczyta: http://czysteogrzewanie.pl/wp-content/uploads/2014/02/ulotka-instrukcja-krotka.pdf jak bardziej ambitny i potrafi analizować tekst pisany, to wersja ulotki max: http://czysteogrzewanie.pl/wp-content/uploads/2013/01/ulotka_4xA5.pdf Możesz wydrukować mu wszystko i podrzucić do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 23.10.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 do tego mu jeszcze dorzuć wydrukowane zdjęcie, jak kopci jego komin, tak do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojoro 23.10.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 [ATTACH=CONFIG]370812[/ATTACH] Fota okolicznego posterunku, komuś udało się zrobić fotkę roku na czysteogrzewanie. U mnie coś podobnego kiedyś leciało jak strażacy remizę dogrzewali. Fakt dymu było mniej ale za to żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boluslolusj23 23.10.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Jadąc do pracy, mjam fare proboszcza. Nowy kościół, cały w płytkach z klinkieru. A sam ksiądz pali w śmieciuchu z dmuchawą, prawdopodobnie odpoadkami z budowy, lub mułem. Zawsze zadyma z komina z fary. Chyba nie czyta Gościa Niedzielnego. Za takie przewinienie, ma nagrodę u samego Lucyfera , według GN. Ci pasterze, ludzi mają za nic... Drogi Kolego, Dobry pastuch dba o swoją i swoich szefów przyszłość. Dlatego musi sobie zapewnić częste pochowki, bo z tego kasa. Za odwiedziny u ciężko chorych też coś zaliczy. Niektórzy, gdy im powiedziano, że hałas szkodzi, to sobie założyli nagłośnienia, automaty do walenia w dzwonki co godzina itp. rzeczy. A nawet weszli w układy z sieciami i nadajniki przekaźniki na wieżach mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.10.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nie czyta Gościa Niedzielnego. Było o tym by nie palić byle czym i to nie jeden raz. Jeśli GN nie ma naNiego wpływu, to co ma tam do uświadamiania zwykła owieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.10.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Grzech zaniechania popełniasz tyle gadania o czystym spalaniu i żadnemu nie zależy na poprawie aktualnego stanu, ale każdy pisać może.... w niebo wydrukuj choć to: http://czysteogrzewanie.pl/wp-content/uploads/2013/01/ulotka_4xA5.pdf i mu podrzuć do skrzynki, może być w kopercie z nadrukiem "parafianin prosi o niezatruwanie okolicy i przynosi rady wielebnemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.10.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) To nie temat o religii. Moge za 2 tygodnie wrzucić fotki, jeśli będzie chłodniej. Edytowane 23 Października 2016 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.10.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Ja w tonie żartobliwym, ale jak najbardziej poważnie. Ten ksiądz zwyczajnie może nie wiedzieć,że można palić czyściej i nie trzeba robić zadymy na pół wioski. Przede wszystkim taniej (to odczuje, potrafią pieniążki liczyć) a to go najbardziej zmotywować powinno. Podrzucić mu ulotkę, niech ma szansę na podszkolenie i naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.10.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 GN pisał o tym problemie nie raz. Skoro GN nie zrobił wrażenia, myślisz, że szara owieczka coś zdziała? Jest jeszcze kwestia typowo religijna. Ponadto kościół za miliony, myślisz że marny tysiąc jest wart zawracanie sobie głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.10.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Myślę,że dla księdza głos tej "szarej owieczki" powinien mieć znaczeniezastanowić sie powinien, bo to "jego owieczka" będzie chciała go czegoś nauczyć. Myślę,że warto spróbować zwrócić uwagę, wysiłek prawie żaden a efekt może przynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boluslolusj23 23.10.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Myślę,że dla księdza głos tej "szarej owieczki" powinien mieć znaczenie zastanowić sie powinien, bo to "jego owieczka" będzie chciała go czegoś nauczyć. Myślę,że warto spróbować zwrócić uwagę, wysiłek prawie żaden a efekt może przynieść. No to spróbuj mu powiedzieć, że dzwony walące jak oszalałe co godzinę 50 m od okien, to lekka przesada. Gwarantuję, że jeszcze częstotliwość zwiększy. Walenia. Bo nie po to 6 lat dawał się ... aby teraz jakiegoś szaraka słuchać. U mnie, chciał pod samym osiedlem cmentarz zrobić, bo jako budowniczy liczył, że będzie na środku leżał. I nie docierało, że wody podskórne mniej niz 1,5 m., że przepisy mówią swoje. On chciał i ma mu się należeć. Na szczęście daliśmy radę. Ale nie mamy już szans na pochowek wg tej legendy. mnie to osobiście lotto, bo kazałem się spalić i prochy wywalić do kanalizacji. Ale, może to innym przeszkadzać. I prochy w kanalizacji i rytuał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.10.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nie rozmawiamy o dzwonach a ksiądz też człowiek, jak każdy inny.Są tacy, z którymi rozmawiać można i znajda się tacy, którzy resztę za pachołków uważać będą i szkoda czasu na rozmowy z takimi. Spróbować jednak jak najbardziej warto, bo wysiłek mały i cel ważny. ps.odnośnie kremacji, popieram, dziadkowie też tak sobie życzyli i miejscem na prochy są np. tzw. kolumbaria a nie studzienki ściekowedrugi dziadek co prawda życzył sobie rozsypania w morzu... no ale... sam też bym chciał w przyszłości być skremowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 23.10.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) Nie rozmawiamy o dzwonach a ksiądz też człowiek, jak każdy inny. sam też bym chciał w przyszłości być skremowanym Toś się Panie pompiarzom teraz naraził - wiesz ile z takiego kremowanie "ekosyfu" jest? Jak tak każdy by chciał się skremować i zakaż palenia nie pomoże w temacie czystego powietrza Chyba założę temat: "Czy będzie zakaż kremowania?" A w temacie plebana, to może on światu coś obwiesza, jakieś habemuś czy coś innego? Może wybory jakiem mieli i po werdykcie wici w świat zapuszcza. Przecież jaki wzór katolika nie może sprzeciwiać się woli kościoła i działać na szkodę środowiska? Ja bym jednak przed rozpoczęciem afery dopytał się tego Pan Księdza "co jest"? Edytowane 23 Października 2016 przez rübezahl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 23.10.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) Pomimo popularyzacji energii jądrowej i wodnej oraz biopaliw ponad połowa energii elektrycznej w Stanach Zjednoczonych wytwarzana jest z węgla. Nie zmieni się to, dopóki będzie on powszechnie dostępny i tani - znacznie tańszy niż alternatywne źródła energii. A u nas pompiarze chcą likwidować kopalnie.. http://www.paszportdowallstreet.pl/bli%C5%BCsze-spojrzenie-na-czysty-w%C4%99giel Edytowane 23 Października 2016 przez Alessandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 23.10.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) A u nas pompiarze chcą likwidować kopalnie.. Pokaż kto gdzieś pisał takiego czy masz jakieś zwidy po zażyciu środków odurzających albo jesteś "suwerenem" PIS,który nie ma własnego rozumu bo zamach był i to wszystko wina Tuska ?Czy wg Ciebie nie ma różnicy między elektrownią zasilaną węglem a kotłownią w domu w którym syf z komina aż się wylewa ? Edytowane 23 Października 2016 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oszczednyGrześ 23.10.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 A u nas pompiarze chcą likwidować kopalnie.. http://www.paszportdowallstreet.pl/bli%C5%BCsze-spojrzenie-na-czysty-w%C4%99giel Nikt nie chce likwidować kopalń, chciałbym aby ludzie, którzy kopcą nieco zaczęli myśleć i przestać palić dziadostwem oraz zacząć spalać węgiel mądrzej! Da się, nie trzeba kopcić. Właśnie wróciłem do domu z pola gdzie smród jak cholera a z kominów ładuje dym jakby nie wiem co tam się spalało. Tymczasem paląc od góry można naprawdę zmienić wiele o czym przekonałem się nakłaniając niektórych w rodzinie do mądrzejszego spalania węgla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 23.10.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Może do "Sprawy dla reportera" zgłosić problem. Pani Jaworowicz załatwi temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian667 23.10.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Niestety ludzie, którzy palą śmieci i inne g.... oraz nie wiedzą jak palić węglem nie zaglądają raczej na takie fora. Dla niektórych jak nie spalą 8 ton węgla na 130m2 to jest faux pas i ni jak się pochwalić przed sąsiadem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts