kulibob 17.12.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 A Polak nie jest biedny w stosunku do zachodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.12.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W tym wątku śmieszek udowodnił nie raz, że nawet na cenach piwa się nie zna i zmyśla żeby zmanipulować przekaz i udowodnić jakie to polaki biedne są w stosunku do zachodu. Co też nie dziwi, że tak usilnie promuje węgiel jako tani i przyjazny dla ludzi twierdząc że u nas się inaczej grzać nie da i jeszcze na inhalacje syfiastym powietrzem do Zakopanego zaprasza, nie tylko do żenująco słabych warunków narciarskich ale do wszędobylskiej drożyzny z pasztetami raptem o mniej jak połowę tańszymi niż za granicą. Aha, piwo w Berlinie bywa tańsze niż w Warszawie. hihi Nic nie muszę manipulować.Ludzie sami sobie wnioski wyciągną. Od dziś promuje używane pompy ciepła ze Szwecji . Takie 20-30 letnie za 4-5 tys . Spokojnie u nas jeszcze pochodzą. Piwo w Berlinie ? Możliwe , że jakieś najtańsze siki w jakimś supermarkecie. No a teraz do kotłów i podrzucamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.12.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Bezrobotne i bardzo wielodzietne rodziny ciągle pokazują w mediach... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.12.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 A Polak nie jest biedny w stosunku do zachodu ?? No coś Ty. A skąd Ci to przyszło do głowy. Przy takich zarobkach ?? Niektórzy tu na forum twierdzą że nawet mamy więcej !!!!! ( chyba węgla) Bezrobotne i bardzo wielodzietne rodziny ciągle pokazują w mediach... Adam M. Proszę pana !!!! Co pan tu próbuje tym udowodnić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.12.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Bezrobotne i bardzo wielodzietne rodziny ciągle pokazują w mediach... Adam M. Za to jakie opalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.12.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Za 10 lat milion aut elektrycznych, narodowych, patryjotycznych! http://wyborcza.biz/biznes/1,147749,20687922,panstwowe-polskie-firmy-rzucaja-wyzwanie-amerykanskiej-tesli.html bedzie Auto + Trzymam kciuki za tym projektem. Ciekawe czy to nie będzie kolejny "miś na miarę naszych możliwości", było już kiedyś 100 milionów, mieszkania, nowe miejsca pracy itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.12.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Autko... TAKIE bym chciał mieć, i nie wiem, czy sobie nie zrobię! http://www.autocentrum.pl/eksploatacja-auta/holzgas-co-to-takiego/ TANIO się jeździ... Adam M. Czytając to przypomniał mi się taki utwór: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.12.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Jak biedni Polacy na wakacjach u muslimow. Hmm tylko Polacy za te wakacje płacą a muslimy organizują sobie tylko przyjazd, a pobyt na "wakacjach" w Europie mają sponsorowany przez UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekaudi 17.12.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W tym wątku śmieszek udowodnił nie raz, że nawet na cenach piwa się nie zna i zmyśla żeby zmanipulować przekaz i udowodnić jakie to polaki biedne są w stosunku do zachodu. Co też nie dziwi, że tak usilnie promuje węgiel jako tani i przyjazny dla ludzi twierdząc że u nas się inaczej grzać nie da i jeszcze na inhalacje syfiastym powietrzem do Zakopanego zaprasza, nie tylko do żenująco słabych warunków narciarskich ale do wszędobylskiej drożyzny z pasztetami raptem o mniej jak połowę tańszymi niż za granicą. Aha, piwo w Berlinie bywa tańsze niż w Warszawie. hihi towar kosztuje tyle, ile zapłaci klient. To trzeba być hipokrytą totalnym by tak pisać o Zakopanym, a wsać se łeb do swojego komina to się dowiesz dlaczego:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.12.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Panowie. Przemyślałem to i zmieniłem się. Przyznam się : Tojest dlamnie trałma - obsługa kotła ok godzina miesiecznie to jakaś trałma - strasznie duże spalanie 7-14kg na dobę finasowo już nie wyrabiam - z komina wali mi na 15m sąsiedzi mnie nienawidzą bo oni walą tylko na 10m - żona i dziecko opatulone leżą pod kocem bo zimno Już nie wytrzymuje presji:( CO ja mam z tym zrobić Na piecyk zasilany Orangutanem z akumulatormem mnie nie stać Pójdę założę maseczkę na pomnik i może mi ulży Trzeba było myśleć przed budową... 116m2 grzane bez obslugi,bez syfu z komina,bez kotłowni,byłoby tańsze niż masz teraz z ww."dodatkami". P.S. Ile Twój dom potrzebuje energii na ogrzewanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.12.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Trzeba było myśleć przed budową... 116m2 grzane bez obslugi,bez syfu z komina,bez kotłowni,byłoby tańsze niż masz teraz z ww."dodatkami". P.S. Ile Twój dom potrzebuje energii na ogrzewanie ? To co napisałem to sarkazm. Jest OK. Tą gatkę ciągnęliśmy rok temu nie chce mi się znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.12.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 To co napisałem to sarkazm. Jest OK. Tą gatkę ciągnęliśmy rok temu nie chce mi się znowu. To ile Twój dom potrzebuje energii na ogrzewanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.12.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 To ile Twój dom potrzebuje energii na ogrzewanie ? Zasponsoruj mi ozc które teraz mi na ch.... JakJeśli chcesz to mgę ci dac to co mam ze świadectwa dla 20*C z niiewielkim błędme dla lambdy dla podłogi i nie uwzględninym GGWC. EU 65 kwh/m2rok 41 CO 25 CWU jakiś gamoń liczył Żle U dla dachu policzył ale grosze papierek kosztował a jaka grosze to musi być tyle wart. Wg Tego To mam prawie 40kwh/m2rok a sam wiesz że to niemożliwe skoro ty tyle masz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.12.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 (edytowane) To ile Twój dom potrzebuje energii na ogrzewanie ? Wiem do czego zmieżas moje zdanie na temat OZC znasz. Wystarczy Ciepłow łąściwe i puki co spalanie wychodzi mniej Jednak am nie uwzględnie gwc które teraz mi daje tyle co reku o sprawności 45-50% Edytowane 17 Grudnia 2016 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.12.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Wiem do czego zmieżas moje zdanie na temat OZC znasz. Wystarczy Ciepłow łąściwe i puki co spalanie wychodzi mniej Jednak am nie uwzględnie gwc które teraz mi daje tyle co reku o sprawności 45-50%Zatem ile potrzebuje Twój dom energii na ogrzewanie ?Zasponsoruj mi ozc które teraz mi na ch.... No właśnie do tego zmierzam,do słowa "TERAZ".I tak to z Wami właśnie jest. Jak "suweren" po fakcie zastanawiacie się czy jednak dobrze wybraliście czy to naczelnika czy węgiel jak już szkoda jest wyrządzona a z braku argumentów wijecie się węże :DBezmyślność ? Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.12.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Zatem ile potrzebuje Twój dom energii na ogrzewanie ?No właśnie do tego zmierzam,do słowa "TERAZ".I tak to z Wami właśnie jest. Jak "suweren" po fakcie zastanawiacie się czy jednak dobrze wybraliście czy to naczelnika czy węgiel jak już szkoda jest wyrządzona a z braku argumentów wijecie się węże :DBezmyślność ? Jaka szkoda?? koszt ogrzewania jest do przyjęcia Trzeba go już tylko obniżać. A jak zdechnie kociołek wsadzić pompkę taką aby przez większość roku jechać w 2 taryfie. Więc jesli nic mądrego niemasz mi do powiedzenia to się domnie nieodzywaj. Bo pier.. głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 18.12.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Jaka szkoda?? koszt ogrzewania jest do przyjęcia Trzeba go już tylko obniżać. A jak zdechnie kociołek wsadzić pompkę taką aby przez większość roku jechać w 2 taryfie. Więc jesli nic mądrego niemasz mi do powiedzenia to się domnie nieodzywaj. Bo pier.. głupoty Ta maszyna XXI wieku na taka powierzchnię,którą masz w stopce-ta od Władcy Pierścieni-jest dowodem na to,że zakaz palenia węglem powinno się wprowadzić. Natychmiast. A koza,na pastwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.12.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 A kogo sponsoruja Polacy jezdzac do nich na wakacje?... pomijajac pania w biurze podrozy... bo to moze akurat byc Polka i katoliczka wiec OK. Stac Polakow na sponsorowanie muslimow a nie stac na nie trucie rodakow? Odróżnijmy sponsorowanie darmozjadów od płacenia pracującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.12.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ta maszyna XXI wieku na taka powierzchnię,którą masz w stopce-ta od Władcy Pierścieni-jest dowodem na to,że zakaz palenia węglem powinno się wprowadzić. Natychmiast. A koza,na pastwisko Co Ty chcesz od kozy? palę góra raz w tygodniu i to bardziej przepalenie niż grzanie . Proponuję zakazać grilowania węglem drzewnym bo wiecie niska emisja itp A Ty czym ogrzewasz Panie nawrócony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.12.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) A odroznisz w ktorym przypadku $$$ na np. teroryzm? Pozatym tak czy inaczej to chyba wbrew wartosiom narodowym... patryjota spedza wakacje w kraju i daje zarobic rodakom. To już jest "insza inszość" - patrząc na terroryzm w UE pod większością przypadków można by dopisać "projekt współfinansowany ze środków UE" więc chcąc nie chcąc podatki płacone w naszym kraju w pewnej części na to idą. W Szwecji przyznają nawet "nagrody specjalne" za "ubogacanie" swoich obywatelek http://www.wykop.pl/link/3424833/muzlumanin-w-szwecji-otrzymal-15-000-dolarow-za-gwalt-na-lokalnej-kobiecie/ Dla porównania - czy słyszałeś o terroryźmie w Szwajcarii ? Edytowane 18 Grudnia 2016 przez SUSPENSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts