Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko się da... tylko znać koszty rodzajowe i analizować wskaźniki, które pozwolą na korektę wydatków. W tym jestem dobry... nie jedną firmę urentowniłem. Pytali mnie, jak ja to robię.... odsyłałem po naukę do Śląźaków w Opolu.

Niech żyje Śląsk!

Edytowane przez Alessandro

Śląsk to Śląsk z tym dyskutować nie trzeba bo faktów się nie da przeinaczać ale z tym kościołem to masz przerąbaną fobię i nad tym byś musiał trochę popracować bo za dziwaka ujdziesz .

Nie zaczynałem tematu lecz nie mogę pozwolić na obrażanie swojej osoby oraz uczuć. Poza tym co cię obchodzi moje "dziwactwo" skoro masz swoje ukryte zboczenia których ci nie wytykam.

Kolejny laluś z wypranym mózgiem. Bez węgla nie da się na razie żyć przynajmniej do wyczerpania jego zapasów czyli 200-300 lat. Przyszłość jest w innym paliwie o którym nie macie najmniejszego pojęcia.

Czy też:

przestań wchodzić w tematy nie na twoją głowę obsrańcu

Słowa pełne katolickiego miłosierdzia dla bliźnich.

;)

Za 40-50 lat węgiel będzie pozyskiwany tylko dla przemysłu chemicznego, w śladowych ilościach.

Nawet w naszym skansenie.

Jak można w ogóle brać takie informacje na poważnie, mogę wysłać Ci parę takich na których jest napisane że jakość powietrza jest dobra lub bardzo dobra.

Są warte tyle samo co Twoja.

Czy też:

Słowa pełne katolickiego miłosierdzia dla bliźnich.

;)

Za 40-50 lat węgiel będzie pozyskiwany tylko dla przemysłu chemicznego, w śladowych ilościach.

Nawet w naszym skansenie.

Nie słyszałes od Australijskich naukowcach co dwutlenek węgla chcą zamieniać na węgiel ? podobno mają taką technologię , dziś mi to gdzieś przeleciało.

Wszystko się da... tylko znać koszty rodzajowe i analizować wskaźniki, które pozwolą na korektę wydatków. W tym jestem dobry... nie jedną firmę urentowniłem. Pytali mnie, jak ja to robię.... odsyłałem po naukę do Śląźaków w Opolu.

Niech żyje Śląsk!

Muszę się nauczyć wstawiać te roześmiane gęby. Analizować to ty umiesz swoją kieszeń.

Założę się że nigdy nie robiłeś i jesteś na misce rodziców. Musisz być naprawdę samotnym człowiekiem więc pomodlę się za ciebie dzisiaj, nawet wbrew twojej woli.

Zamów mszę... przyjadę do Radomia. Wiem jak wyglądasz. Czterdziestkę nie przekroczyłeś

Edytowane przez Alessandro

Podobnie płaczą na temat ropy naftowej i gazu ziemnego , też się już powoli kończy.

Oczywiście. Coś co tworzyło się miliony lat, my wykorzystamy w 200, dewastując przy tym środowisko.

Ciekawe spojrzenie na naszą historię:

https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,150724,27881888,gdyby-historie-ziemi-zamknac-w-roku-ludzie-pojawiliby-sie-w.html

wklejam zdanie z Twojego artykułu :

"Od zanieczyszczeń pogarsza się widoczność, a powietrze zaczynać drapać w płuca."

To nie prawda, bo inna podobna strona pisze że jakość powietrza jest dobra.

Ale rozumiesz, że to, co przytoczyłes, to wizja przyszłości kraju na brudnym węglu ?

I jaka strona pisze, że "jakość powietrza jest dobra" ?