lolson28 21.01.2022 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) To było raczej pytanie do Ciebie o czym świadczy znak zapytania na końcu .Co byś zlikwidował jeszcze Alesandro aby uzyskać dodatkową kasę ? Bo przecież nie tylko energia drożeje. Edytowane 21 Stycznia 2022 przez lolson28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 21.01.2022 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Wszystko się da... tylko znać koszty rodzajowe i analizować wskaźniki, które pozwolą na korektę wydatków. W tym jestem dobry... nie jedną firmę urentowniłem. Pytali mnie, jak ja to robię.... odsyłałem po naukę do Śląźaków w Opolu.Niech żyje Śląsk! Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Alessandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Trochę wstyd...https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,174372,28012702,polska-na-najlepszej-drodze-do-zostania-weglowym-skansenem-europy.html#s=BoxMMt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 21.01.2022 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Żadnych problemów! Mam fotowoltaikę 4,5 kW, w tym tygodniu przez dwa dni montowali... całkowicie pokryje koszty zużycie prądu Pomogli mi znaleźć inne miejsce na następne 4,5 kW... na energię termiczną, Żadnych rat ! Więc jesteś niemyślący frajer z którym zrobią co będą chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 21.01.2022 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Śląsk to Śląsk z tym dyskutować nie trzeba bo faktów się nie da przeinaczać ale z tym kościołem to masz przerąbaną fobię i nad tym byś musiał trochę popracować bo za dziwaka ujdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 21.01.2022 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Śląsk to Śląsk z tym dyskutować nie trzeba bo faktów się nie da przeinaczać ale z tym kościołem to masz przerąbaną fobię i nad tym byś musiał trochę popracować bo za dziwaka ujdziesz . Nie zaczynałem tematu lecz nie mogę pozwolić na obrażanie swojej osoby oraz uczuć. Poza tym co cię obchodzi moje "dziwactwo" skoro masz swoje ukryte zboczenia których ci nie wytykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Kolejny laluś z wypranym mózgiem. Bez węgla nie da się na razie żyć przynajmniej do wyczerpania jego zapasów czyli 200-300 lat. Przyszłość jest w innym paliwie o którym nie macie najmniejszego pojęcia. Czy też: przestań wchodzić w tematy nie na twoją głowę obsrańcu Słowa pełne katolickiego miłosierdzia dla bliźnich. Za 40-50 lat węgiel będzie pozyskiwany tylko dla przemysłu chemicznego, w śladowych ilościach. Nawet w naszym skansenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Trochę wstyd... https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,174372,28012702,polska-na-najlepszej-drodze-do-zostania-weglowym-skansenem-europy.html#s=BoxMMt1 Jak można w ogóle brać takie informacje na poważnie, mogę wysłać Ci parę takich na których jest napisane że jakość powietrza jest dobra lub bardzo dobra. Są warte tyle samo co Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 21.01.2022 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Czy też: Słowa pełne katolickiego miłosierdzia dla bliźnich. Za 40-50 lat węgiel będzie pozyskiwany tylko dla przemysłu chemicznego, w śladowych ilościach. Nawet w naszym skansenie. Nie słyszałes od Australijskich naukowcach co dwutlenek węgla chcą zamieniać na węgiel ? podobno mają taką technologię , dziś mi to gdzieś przeleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 21.01.2022 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Wszystko się da... tylko znać koszty rodzajowe i analizować wskaźniki, które pozwolą na korektę wydatków. W tym jestem dobry... nie jedną firmę urentowniłem. Pytali mnie, jak ja to robię.... odsyłałem po naukę do Śląźaków w Opolu. Niech żyje Śląsk! Muszę się nauczyć wstawiać te roześmiane gęby. Analizować to ty umiesz swoją kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Jak można w ogóle brać takie informacje na poważnie, mogę wysłać Ci parę takich na których jest napisane że jakość powietrza jest dobra lub bardzo dobra. . Które informacje są tam nieprawdziwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Nie słyszałes od Australijskich naukowcach co dwutlenek węgla chcą zamieniać na węgiel ? podobno mają taką technologię , dziś mi to gdzieś przeleciało. No to nawet tych paru kęsów nie warto będzie wydobywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 21.01.2022 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Założę się że nigdy nie robiłeś i jesteś na misce rodziców. Musisz być naprawdę samotnym człowiekiem więc pomodlę się za ciebie dzisiaj, nawet wbrew twojej woli. Zamów mszę... przyjadę do Radomia. Wiem jak wyglądasz. Czterdziestkę nie przekroczyłeś Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Alessandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Za 40-50 lat węgiel będzie pozyskiwany tylko dla przemysłu chemicznego, w śladowych ilościach. Podobnie płaczą na temat ropy naftowej i gazu ziemnego , też się już powoli kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Które informacje są tam nieprawdziwe ? wklejam zdanie z Twojego artykułu : "Od zanieczyszczeń pogarsza się widoczność, a powietrze zaczynać drapać w płuca." To nie prawda, bo inna podobna strona pisze że jakość powietrza jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Nie słyszałes od Australijskich naukowcach co dwutlenek węgla chcą zamieniać na węgiel ? podobno mają taką technologię , dziś mi to gdzieś przeleciało. Też nie dobrze bo podobno drzewa potrzebują go do procesu fotosyntezy. Ale to tak ze wskazaniem na podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Podobnie płaczą na temat ropy naftowej i gazu ziemnego , też się już powoli kończy. Oczywiście. Coś co tworzyło się miliony lat, my wykorzystamy w 200, dewastując przy tym środowisko. Ciekawe spojrzenie na naszą historię: https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,150724,27881888,gdyby-historie-ziemi-zamknac-w-roku-ludzie-pojawiliby-sie-w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.01.2022 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 wklejam zdanie z Twojego artykułu : "Od zanieczyszczeń pogarsza się widoczność, a powietrze zaczynać drapać w płuca." To nie prawda, bo inna podobna strona pisze że jakość powietrza jest dobra. Ale rozumiesz, że to, co przytoczyłes, to wizja przyszłości kraju na brudnym węglu ? I jaka strona pisze, że "jakość powietrza jest dobra" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Wszystko się da... tylko znać koszty rodzajowe i analizować wskaźniki, które pozwolą na korektę wydatków. W tym jestem dobry... nie jedną firmę urentowniłem. Niech żyje Śląsk! Uchroń nas Panie Boże przed takimi analitykami. A Śląsk to raczej taki "polski stan umysłu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 21.01.2022 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Ale rozumiesz, że to, co przytoczyłes, to wizja przyszłości kraju na brudnym węglu ? Złoża węgla się kończą a Ty piszesz o wizji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts