przybyl 30.11.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Czy można połączyć, te dwa programy, tz, starać się o dofinansowywanie do domu energooszczędnego a jednocześnie starać się o otrzymanie zwrotu części VAT w ramach MDM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zula4x4 03.01.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 I cisza, a też mnie to bardzo ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 05.01.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 budując dom wg warunków z NFOŚiGW masz 0,01% szans, że się zmieścisz w cenie m2 które są narzucone z MDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 17.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no dobrze ale masz szanse ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gombro 05.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 jak sytuacja wygląda obecnie z programem w 2014..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.03.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nasz podpowiedź - film: Mieszkanie dla młodych - jak uzyskać dopłatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordas 31.03.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 jak sytuacja wygląda obecnie z programem w 2014..??? Szczegóły i to dostępnym językiem masz opisane na http://www.mieszkaniedlamlodych.com... Przyjemnej lektury bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzaa 16.04.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Na pewno można połączyć programy dopłat MdM i NFOŚiGW kupując mieszkanie energooszczędne - można dostać od razu dwie dopłaty. W Krakowie taką oferte ma Wawel Service w inwestycjach Borkowska B1 i B2 i Halszki 28A. Trzeba sprawdzić, które mieszkania w inwestycjach są objęte MDM - najlepiej na www.taniemieszkania.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 22.04.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Można połączyć dofinansowanie z kredytem MDM . Jedno nie szkodzi drugiemu. Zawsze możesz dopytać konsultanta, ale wg mnie jedno nie szkodzi drugiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GzE 12.05.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nie ma możliwości połączenia tych dopłat. Są one realizowane na zasadzie spłaty części kredytu - Dostajesz przelew na rachunek na którym spłacasz kredyt. Pomimo, że ustawodawca nie widzi żadnych przeciwwskazań do połączenia dwóch dopłat, banki znalazły sposób na to, żebyś za szybko nie spłacił kredytu - są osobne oferty. Kredyt dedykowany dla inwestycji ekologicznych i inny dla inwestycji MDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzinko 11.06.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Można łączyć i jedno i drugie ale warunki na MDM są takie, ze ja podziękowałam np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GzE 11.06.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Można łączyć i jedno i drugie ale warunki na MDM są takie, ze ja podziękowałam np. Czy mogłabyś powiedzieć w jakim banku można bądź w jaki sposób można połączyć te dopłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazynaa 16.09.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Można łączyć i jedno i drugie ale warunki na MDM są takie, ze ja podziękowałam np. Niestety bardzo trudno jest znaleźć mieszkanie, które w ogóle spełnia warunki programu MDM, my długo szukaliśmy, ale niestety bezskutecznie. A już na pewno nie ma takich mieszkań nowych i energooszczędnych... Może w jakichś małych miasteczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzaa 23.09.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Macie racje, jednak nie da się połączyć tych dwóch dopłąt póki co - trzeba się zdecydować albo na MdM albo na dopłatę NFOŚiGW. Tak jak piałam, jeżeli szukacie lokum w Krakowie, warto zobaczyć do oferty Wawel Service- mają lokale w MdM i jako pierwsi w Polsce też - energooszczędne domy i mieszkania z dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts