malcol 29.12.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Kurier do domu nie wniesie, a na pewno nie płytki, które swoje ważą. Jak kurier jest w miarę to pewnie wniósłby za jakiś dodatek do wynagrodzenia, tyle że do mnie ostatnio przyjechał taki emeryt, któremu nawet tego nie proponowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 20.01.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Bylam, widzialam, pomacalam:DPlytki ogolnie ok, ale.... Sa zupelnie inne niz myslalam, ze beda:lol2:Jesli chodzi o kolor, to jasne takie jak na zdjeciu, ale ciemniejsze... W sprzedazy mieli tylko te dwa kolory, wiec o pomylce nie ma mowy:no:Chcialam matowe, ale nie o taki mat mi chodzilo:no:To tylko kotlownia i garaz, wiec przezyje, zreszta nie ma tragedii, ale w przyszlosc juz sie chyba nie odwaze, zeby kupic plytki bez zobaczenia ich wczesniej na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 20.01.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 wsycto pecie topse /cytuję lekarza o b.ciemnej karnacji siedzącego dawno temu przy moim łózku po wypadku/ pozdrawiam Bylam, widzialam, pomacalam:D Plytki ogolnie ok, ale.... Sa zupelnie inne niz myslalam, ze beda:lol2: Jesli chodzi o kolor, to jasne takie jak na zdjeciu, ale ciemniejsze... W sprzedazy mieli tylko te dwa kolory, wiec o pomylce nie ma mowy:no: Chcialam matowe, ale nie o taki mat mi chodzilo:no: To tylko kotlownia i garaz, wiec przezyje, zreszta nie ma tragedii, ale w przyszlosc juz sie chyba nie odwaze, zeby kupic plytki bez zobaczenia ich wczesniej na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts