Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia pewnej budowy - Z287 energooszczędna stodoła na prąd.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 271
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasiek ten okap mnie już wkurza. Ciągle głową o niego zahaczam. Jak go usunąć :D żeby nie miało wpływu na zamontowaną w nim "aparaturę" ?

He he...

Po prostu "wyrwać chwasta"...:)

Zamiast niego zamontować tylko anemostat wyciągowy fi 160...

Przepustnicę która jest wewnątrz po prostu odłączyć i zabezpieczyć kabelki aby nie zrobiły spięcia a czujnik temperatury przenieść do tego anemostatu...

A nie wystarczy tylko trochę podnieść...??

• 1 month później...
jakie wentylatory masz zainstalowane w wentylacji i w jaki sposob nimi sterujesz?

Kurka wentylatory jakiejś białoruskiej firmy mam na końcu języka ..... no zaraz oszaleję Wiem !! Salva :D uff. Sterowanie za pomocą sterownika ESCO ( taki mały monitorek) :D.

He he...

Po prostu "wyrwać chwasta"...:)

Zamiast niego zamontować tylko anemostat wyciągowy fi 160...

Przepustnicę która jest wewnątrz po prostu odłączyć i zabezpieczyć kabelki aby nie zrobiły spięcia a czujnik temperatury przenieść do tego anemostatu...

A nie wystarczy tylko trochę podnieść...??

Ty, z tym podwyższeniem to nie takie głupie. Jasiek a można u mnie unowocześnić sterowanie ogrzewaniem wody ? Chodzi mi żeby można było ustawić temp na każdy dzień tygodnia, da radę ?

Kurka wentylatory jakiejś białoruskiej firmy mam na końcu języka ..... no zaraz oszaleję Wiem !! Salva :D uff. Sterowanie za pomocą sterownika ESCO ( taki mały monitorek) :D.

Ty, z tym podwyższeniem to nie takie głupie. Jasiek a można u mnie unowocześnić sterowanie ogrzewaniem wody ? Chodzi mi żeby można było ustawić temp na każdy dzień tygodnia, da radę ?

Możesz ustawić od poniedziałku do piątku abo od poniedziałku do soboty albo od poniedziałku do niedzieli

Każdego dnia osobno na tym sterowniku nie da rady...

A co kombinujesz...

Ps wentylatory Salda...

• 2 years później...
  • 1 month później...