mic81 31.10.2017 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 10.10.2017 zjadło 1 kWh a 28.10 podjadło 33 kWh uznaję sezon grzewczy 2017/2018 za rozpoczęty :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 02.11.2017 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 zrobiłem osłonę na czerpnie tak coś w tym stylu co mówiłeś tylko ciut inaczej - dzisiaj dość mocno padało Post z dnia 20-12-2014 a ta osłona dalej nie zmieniona Prawie 3 lata Ah te prowizorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 02.11.2017 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Mam parę fotek - takie tam http://i.imgur.com/ePm08YU.jpg Jasiek ten okap mnie już wkurza. Ciągle głową o niego zahaczam. Jak go usunąć żeby nie miało wpływu na zamontowaną w nim "aparaturę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 06.11.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 jakie wentylatory masz zainstalowane w wentylacji i w jaki sposob nimi sterujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.11.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Jasiek ten okap mnie już wkurza. Ciągle głową o niego zahaczam. Jak go usunąć żeby nie miało wpływu na zamontowaną w nim "aparaturę" ? He he... Po prostu "wyrwać chwasta"... Zamiast niego zamontować tylko anemostat wyciągowy fi 160... Przepustnicę która jest wewnątrz po prostu odłączyć i zabezpieczyć kabelki aby nie zrobiły spięcia a czujnik temperatury przenieść do tego anemostatu... A nie wystarczy tylko trochę podnieść...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 29.12.2017 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 jakie wentylatory masz zainstalowane w wentylacji i w jaki sposob nimi sterujesz? Kurka wentylatory jakiejś białoruskiej firmy mam na końcu języka ..... no zaraz oszaleję Wiem !! Salva uff. Sterowanie za pomocą sterownika ESCO ( taki mały monitorek) . He he... Po prostu "wyrwać chwasta"... Zamiast niego zamontować tylko anemostat wyciągowy fi 160... Przepustnicę która jest wewnątrz po prostu odłączyć i zabezpieczyć kabelki aby nie zrobiły spięcia a czujnik temperatury przenieść do tego anemostatu... A nie wystarczy tylko trochę podnieść...?? Ty, z tym podwyższeniem to nie takie głupie. Jasiek a można u mnie unowocześnić sterowanie ogrzewaniem wody ? Chodzi mi żeby można było ustawić temp na każdy dzień tygodnia, da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.12.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Kurka wentylatory jakiejś białoruskiej firmy mam na końcu języka ..... no zaraz oszaleję Wiem !! Salva uff. Sterowanie za pomocą sterownika ESCO ( taki mały monitorek) . Ty, z tym podwyższeniem to nie takie głupie. Jasiek a można u mnie unowocześnić sterowanie ogrzewaniem wody ? Chodzi mi żeby można było ustawić temp na każdy dzień tygodnia, da radę ? Możesz ustawić od poniedziałku do piątku abo od poniedziałku do soboty albo od poniedziałku do niedzieli Każdego dnia osobno na tym sterowniku nie da rady... A co kombinujesz... Ps wentylatory Salda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 30.12.2017 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Możesz ustawić od poniedziałku do piątku abo od poniedziałku do soboty albo od poniedziałku do niedzieli Każdego dnia osobno na tym sterowniku nie da rady... A co kombinujesz... Na weekend by się przydały inne ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 09.06.2020 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Takie cudo mam na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 09.06.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Śliczne, ja mam 18 szt, ale nie prezentują się tak okazale To teraz podebnij to pod - https://pvmonitor.pl/user.php?idinst=100182 i pochwal się wynikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 16.07.2020 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Śliczne, ja mam 18 szt, ale nie prezentują się tak okazale To teraz podebnij to pod - https://pvmonitor.pl/user.php?idinst=100182 i pochwal się wynikami O a jak się tu podpiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 16.07.2020 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 https://pvmonitor.pl/i_sprzet.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts