turalyon 01.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam. Mam takie pytanie czy bezpiecznie jest robić wykończeniówke (gładzie, malowanie, płytki, panele) w nieocieplonym styropianem domu? W domu jest kominek, niby temperatura ok. Zastanawiam sie tylko czy jak przyjdą duże mrozy -20stopni to mróz nie wejdzie mi np betonowymi nadprożami i nie uszkodzi zrobionych tynków czy też gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 01.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 to nie mróz Ci wchodzi, tylkio ciepło ucieka jeśli dasz radę utrzymać temperaturę to czemu nie a dlaczego nie dociepliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 01.12.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ekipa nawaliła a teraz już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 01.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Można, ja dużo pracy zrobiłem w nieocieplonym domu(instalacje,tynki,wylewki) i nie miałem problemu z wykonywanymi robotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.12.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Rób bez obaw.Grzej dalej kominkiem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts