manczer 02.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam, jestem nowy na forum szukam informacji i opinii na temat tego pieca może ktoś z was go użytkuje? Konstrukcja wydaje się wzbudzać zaufanie i jest podobny do RED-a, ale dużo tańszy.Czy zasobnik na pelet nie jest za mały? Proszę Was o wyrażenie opinii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 02.12.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 zamontowałem takowy i działa ( instalator ) co prawda nie pod "marką" Koperfarm tylko w orginale ale wszystko jak narazie w miarę dobrze. Co do porównania do Reda to troche gorzej wykonany i sterowanie jest zrobione tak dobrze jak w Redzie ale do opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manczer 02.12.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Co to znzczy żę nie pod marką kopoerfama? Jaką masz powierzchnie do ogrzania? Jakie jest zużycie peletu? Słyszałem że popielnik jest troche za mały czy faktycznie nie jest wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 02.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 no ten kocioł o którym piszesz to mz idro box ( producent - nebiolo w kielcach) . Co do wielkości popielnika to wszystko zależy od peletu niektóre mają wiecej popiołu inne mniej ale ogolnie popilenik jest w miare przyzwoicie dobrany co do zużycia peletu to niestety Ja ci na ten temat nie odpowiem to musisz pytać użytkowników - ja tak jak wcześniej napisałem sprzedałem go i zamontowałem. Tu masz link do osób które go użytkują:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180710-A-je%C5%9Bli-dom-b%C4%99d%C4%99-mia%C5%82-to-b%C4%99dzie-bukowy-koniecznie/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts