DZIKU_7 02.12.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. szczęśliwie dotarłem do końca z położeniem marmuru na schodach. Interesuje mnie teraz z jakiej firmy (paradyż, nowa gala...) płytki położyć i jaki wzór może do tych schodów pasować. Co chcę: - polery - te same płytki będą w wiatrołapie, korytarzu przy schodach i pewnie w kuchni - łącznie z 30m, - wymiary 60*60 Co położyć : gres polerowany czy szkliwiony?? i jaki kolor dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 02.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Duzy wybor gresu jest w tym kolorze, ja mam cos podobnego gres polerowany 50m2 mam tego, blyszczy się trochę, ale ja lubie jak cos się blyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 03.12.2013 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 hehe, ja właśnie też z tym błyszczeniem:)Jaki model masz płytek, bardzo mnie interesuje i ... czy bardzo widać wszelkie zamazaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 06.12.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Gres polerowany 60x60 kolor tak jak wyżej pisałem podobny do twoich schodów nr.refrecyjnego nie mam, po ułożeniu przed fugowaniem zabezpieczylem specjalnym środkiem do gresu i kamienia smug nie ma, a sprzątać wszystko trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 08.12.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 dzięki za zainteresowanie.Szkoda że nie znasz modelu:/Hmm, a może ktoś wie jakiej firmy polera można by ułożyć i w jakim odcieniu/ modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 13.12.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart.kowal 15.04.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja polecam gres szkliwiony, moim zdaniem sprawdza się dobrze - mam taki w domu - zresztą chyba nawet tej firmy, o której pisze Aldona35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts