Przemulak 02.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Na początku się przedstawię: mam na imię Przemo. Często korzystałem z wiedzy forumowiczów w trakcie kompleksowego remontu domu. Bardzo mi to pomogło Mam jeden problem z którym nie mogę sobie poradzić: piec dwu-funkcyjny (z otwartą komorą spalania) mam w łazience. Łazienka ma kubaturę zgodną z przepisami, aby był tam zainstalowany. Wszystko ok, za wyjątkiem jednego: od czasu do czasu rura spalinowa pokrywa się wodą i cala łazienka jest zaparowana (tak paruje z rury!) Pary jest tyle, że wentylacja nie nadąża jej usuwać Powiedzcie, dlaczego tak się dzieje?? Dziękuję za odpowiedzi. Pzdr Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 czyżby spaliny się wydostawały i skraplały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts