SAG 03.12.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Witam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z systemami 1 klucza? Potrzebuje zestaw 10 wkładek do 10 różnych pokoi/apartamentów + 1 klucz 'matka' pasujący do wszystkich drzwi. Coś w ten deseń:http://www.akpor.pl/systemy-master-key-system-jednego-klucza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dobrze kombinujesz. Potrzebujesz - kupuj.Takie systemy to fajna sprawa. Pytaj o nie u każdego dostawcy wkładek. Wydaje mi się że najpopulraniejszy - czyli najbardziej dostęny w dystrybucji będzie system Wilka. Chyba że Twoje pytanie dotyczyło samego użytkowania.. to wtedy najlepsze wydaje się pytanie na forum hotelarskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAG 03.12.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Pytam dlatego bo szukam na razie firmy, które takie 'gadżety' produkują bo chciałbym zagłębić się w ich ofertę. Forum hotelarskie niepotrzebne będzie przy tak błahej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.12.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ale na pewno mają większe doświadczenia w użytkowaniu:) - tak samo jak zarządcy większych budynkow. Wilka, Lob, Gerda - to są firmy ktore mi przychodzą do głowy. Specjalnie wielkiego bogactwa wyboru nie będzie. Na szczęście.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAG 03.12.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 03.12.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Witam no są jeszcze inni jak np Winkhaus - nie wiem jak u innych ale tutaj możesz praktycznie dobrać dostęp do poszczególnych drzwi, klucz "matka" do wszystkich kolejny do np 8 następny do 4 itd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) A fakt - zapomniałem o Winkhausie. I pewnie inni okuciowcy tez się podejmą Wymieniłem to, co wydaje się najpopulraniejsze w dystrybucji. Lob będzie w sklepach żelaznych i marketach, Wilka w sklepach z klamkami (czyli okna i drzwi). Winkhaus - u producentów okien, ale pewnie i bezpośrednio . Edit: dochodzę do jakiejś paranoi. O dziwo - w jakimś innym miejscu pojawił się dziś podobny post- ale wprost kierujący do konkretnej strony... także - niestety myślę że ten temat także ma na celu reklamę czyjejś firmy. Dopóki jest ogólny - to oki... Edytowane 3 Grudnia 2013 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jks 11.12.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 W firmie korzystamy z ASSA. Nie ma problemu z kluczami jest klucz matka i klucze grupowe, które mogą otworzyc wybrane drzwi oraz klucze tylko do jednych drzwi w zależności od potrzeb.Polecam. http://www.assaabloy.com.pl/pl/local/pl/Produkty/Systemy-klucza-MasterKey/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts