PusiaKssawery 20.06.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pewnie, że poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.06.2016 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Po długim czasie wkońcu Cię mogłam odwiedzić Ogród przepieknie zrobiony:) Huśtawka też śliczna...teraz koniecznie pokaż grilla;) Dzięki za pochwały,grilla na pewno pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.06.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Oj jak dawno mnie nie bylo.. Olivier do wycalowania, Tofik do wyczochrania, ogrodek dla zabicia czasu, hustawka dla relaksu, tylko grilla brak do zrobienia imprezki tez jestem ciekawa jak wyszedl Z sasiadami to tylko dzien dobry przez plot najlepiej ale sie usmialam czytajac zaleglosci, bo jest post ze z sasiadami ok, zero problemow itp, a na nastepnej stronie historyjka o donosie nooo nie dobrzy ludzie Witaj i zaglądaj częściej:) Grill już wypróbowany,goście zadowoleni,a mąż cały obrósł w piórka ,tak został wychwalony:rolleyes:Jeśli chodzi o sąsiadów,to na dzień dzisiejszy nawet dzień dobry nie ma:bash:Sąsiadka niereformowalna,z gminy po donosie już była bardzo miła pani,z Tofikiem się przywitała:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.06.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jak grill??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 22.06.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Na wsiach na sąsiadów tego typu - co to lubią podpieprzyć - jest ich własna broń.. nie wiem jak u Was jest z kanalizacją - czy sąsiedzi mają np. szambo? albo jak jest kanalizacja to może deszczówkę do kanalizacji z rynien mają wpuszczoną.. możliwości jest kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.07.2016 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Przepraszam, że tak późno Edytowane 5 Lipca 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.08.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam się po długim czasie ogród wygląda super huśtawka rewelacyjna.. a grill podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.08.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Fajny grill :) NA pewno już był uzywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.01.2020 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Kochani moi,już tu nikt nie zagląda,ja postanowiłam się odezwać po prawie 3,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.01.2020 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Jutro postaram się wrzucić jakieś fotki mojego zmieniającego się zacisza,pozdrawiam wszystkich budujących i tych którzy cieszą się swoimi wybudowanymi domkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts