Ana. 23.02.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jak tylko fundusze pozwolą to napewno zdążycie w 4 miesiące się wprowadzić gratulacje:yes: Pięknie się domek prezentuje:) Kolejnym etapem prac co będzie? Cieszę się ,że się podoba:wiggle 1 marca zaczyna działać elektryk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 23.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wielkie gratulacje Pięknie prezentuje się Wasz domek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 23.02.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wielkie gratulacje Pięknie prezentuje się Wasz domek...... Dobrze, że nie tylko nam się podoba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 24.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam się i gratuluję pięknego etapu. Teraz to już z górki. Tzn. mam nadzieję, bo mam w planach dogonić Was za parę dni A Wasz domek piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.02.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam się i gratuluję pięknego etapu. Teraz to już z górki. Tzn. mam nadzieję, bo mam w planach dogonić Was za parę dni A Wasz domek piękny. Cieszę się ,że wpadłaś,zdrowa konkurencja zawsze działa mobilizująco:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.03.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dzisiaj mój szanowny małżonek szaluje schody wejściowe,może zdąży zalać,bo jutro ja wkraczam na budowę Zadanie mam niełatwe ,muszę zaznaczyć wszystkie punkty elektryczne,tak aby było ich tyle ile trzeba, ale nie za dużo:no:Będzie przy tym elektryk,spotkanie umówione.Może jakieś uwagi z Waszej strony,na co mam zwracać uwagę:rolleyes:Proszę o konstruktywne podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 02.03.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dacie radę w 4 miesiące! Zobaczysz! Ja trzymam kciuki i wpraszam się na kawkę ale wirtualną chyba... Z punktami elektrycznymi nie podpowiem ale na pewno skorzystam z Twojego doświaczenia wydaje mi się tylko, że chyba lepiej aby było ich wiecej, niż miałoby zabraknąć. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.03.2014 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dacie radę w 4 miesiące! Zobaczysz! Ja trzymam kciuki i wpraszam się na kawkę ale wirtualną chyba... Z punktami elektrycznymi nie podpowiem ale na pewno skorzystam z Twojego doświaczenia wydaje mi się tylko, że chyba lepiej aby było ich wiecej, niż miałoby zabraknąć. Pozdrawiam:bye: Spotkanie z elektrykiem przebiegło w miłej atmosferze,pozaznaczałam wszystkie punkty.We wtorek pan zaczyna swoją pracę,może do końca tygodnia skończy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.03.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witaj!!Dzieje się u Ciebie:)Jak tam elektryka?? Ile was kosztuję robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.03.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzisiaj właśnie skończyli elektrykę.3-ch sprytnych panów w 2 dni okablowało nam cały domek:o Lżejsza jestem o 4500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.03.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tynkarze zaczynają 17 marca,mogli by już tynkować,ale się spóźniłam 2 dni i zaczęli inną robotę .Trzeba poczekać,ludzie z polecenia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 07.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Idziecie jak burza. Podglądam i kibicuje. Macie już hydraulika umówionego? Powoli się rozglądam za tym fachmanem i przydałby by się na człowiek z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.03.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam zaufanego ,jeżeli chcesz mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.03.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Podziwiam w dwa dni instalacja elektryczna:wiggle:, pięknie idzie w takim tempie to na pewno za 4 miesiące zamieszkacie. A kiedy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.03.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jutro hydraulik przyłącza nasz domek do sieci wodociągowej,a w kolejnych dniach robi hydraulikę wewnątrz donu:wiggle:Będziemy mieć zatem hydraulikę zrobioną przed tynkami,a miała być po:rolleyes:Chyba tak też będzie dobrze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.03.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Podziwiam w dwa dni instalacja elektryczna:wiggle:, pięknie idzie w takim tempie to na pewno za 4 miesiące zamieszkacie. A kiedy zdjęcia Zdjęcia może w wekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.03.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Wczoraj skończona została hydraulika wewnątrz domku i przyłącz zewnętrzny z wodociągu:yes:A więc mamy wodę ,na razie można korzystać z kranu na zewnątrz domu:p Hydraulik zaufany i solidny,po znajomości koszt przyłącza zewnątrz i wewnątrz domu to 4200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.03.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Należy jeszcze doliczyć koszt mapki projektowej przyłącza wody 400zł A więc ogólny koszt wody w naszych kranach 4600,wydaje mi się że nie dużo:rolleyes:Teraz czekamy na tynkarzy,tylko po niedzieli pogoda ma się popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gratulujemy:wiggle: jeśli chodzi o wodę to jesteśmy na tym samym etapie...... Czy koszt jest podany razem z projektem przyłącza i wszystkimi uzgodnieniami? Muszę zobaczyć ile nas kosztowała sama hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.03.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gratulujemy:wiggle: jeśli chodzi o wodę to jesteśmy na tym samym etapie...... Czy koszt jest podany razem z projektem przyłącza i wszystkimi uzgodnieniami? Muszę zobaczyć ile nas kosztowała sama hydraulika. Tak ,jest to ogólny koszt przyłącza wody -15m od wodociągu i całej hydrauliki,materiał 3000zł,robocizna 1200zł po znajomości:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts