Ana. 30.03.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Planujemy 6-7cm,podobno 1cm schnie 1 tydzień,nie wiem ile w tym prawdy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 30.03.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 A to jest możliwe skoro nasze 3cm po dwóch tygodniach "wyglądają" na suche to może rzeczywiście za tydzień będą suche. Trzeba sprawdzić wilgotnościomierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 31.03.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ano no pieknie wszystko u was wygląda...Pokaz wiecej zdjęć ogrodzenia:) Tez zamierzam cos podobnego miec u siebie:lol2: Kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Więcej zdjęć ogrodzenia nie ma ,na razie tylko brama i furtka:rolleyes: Własnie szukam w dobrej cenie siatki ocynkowanej, powlekanej i słupków:rolleyes:Montaż własny:wiggle:Budżet na ogrodzenie 5000zł,więc żadnych szaleństw nie będzie:no: Najważniejsze ,że moja dalmatynka będzie miała duży teren ogrodzony do biegania Wprowadzamy się pod koniec czerwca,data jeszcze nie ustalona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 31.03.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 To może w jednym czasie będziemy robić parapetówkę.... Chociaż mój mąż obstawia przeprowadzkę na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Lepszy czerwiec,w lipcu mogą być upały,maż wie co mówi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ano no pieknie wszystko u was wygląda...Pokaz wiecej zdjęć ogrodzenia:) Tez zamierzam cos podobnego miec u siebie:lol2: Kiedy się wprowadzacie? Faktycznie zdjęcia zginęły,wrzuciłam jeszcze raz:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 31.03.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Ano, dawno nie zaglądałam do Ciebie, i oczom nie wierzę, jakie postępy, ...ślicznie bardzo chciałabym być na tym etapie tynki rewelacja Edytowane 31 Marca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.03.2014 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ano, dawno nie zaglądałam do Ciebie, i oczom nie wierzę, jakie postępy, ...ślicznie bardzo chciałabym być na tym etapie tynki rewelacja Nie wiem czy czasem mnie nie przegonisz:o A tynki naprawdę są super,nic tylko gruntować i malowac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 31.03.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pięknie....pozazdrościć A jednak fotki się znalazły...hihi Macie dalmatyńczyka...super...my chcemy mieć labradora albo haskiego:) Trzymam kciuki żeby nic nie pokrzyżowało Wam planów z przeprowadzką Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.04.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W piątek montaż oczyszczalni Ekosystem -drenażowa,8 tuneli 3000l zbiornik .Miejmy nadzieje, że będzie działać jak należy:rolleyes:Warunki glebowe mamy super,,sam piasek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 01.04.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To pięknie. Bardzo dobrze, że macie piasek to faktycznie chłonny grunt, nie to co w rejonach Bielska-Białej. Sama glina praktycznie a ludzie montują oczyszczalnie na potęgę z odprowadzeniem ścieków do studni chłonnej (chyba że nielegalnie do rurek drenażowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.04.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To nie wiem kto im daje pozwolenia na ich montaż:confused:U mnie naprawdę same piaski,na całą budowę nie kupiłam nawet grama:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 02.04.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To sporo zaoszczędziliście z piachem:rolleyes: A co do oczyszczalni to zastanawiam się kiedy w naszych okolicach zacznie intensywnie "pachnieć"??? Bardzo się cieszę że my mamy kanalizację i za niedługo już wszyscy będą do niej podłączeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.04.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To sporo zaoszczędziliście z piachem:rolleyes: A co do oczyszczalni to zastanawiam się kiedy w naszych okolicach zacznie intensywnie "pachnieć"??? Bardzo się cieszę że my mamy kanalizację i za niedługo już wszyscy będą do niej podłączeni. No tak ,ja tez zdecydowanie wolałabym kanalizacje ,ale w najbliższych planach gminy nasza okolica nie jest uwzględniona ,w związku:mad: z tym będziemy mieć POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 02.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aniu widzę że na podobnym etapie jesteśmy my tez jesteśmy wytynkowani, ale ponieważ musieliśmy kłaść tynki "na już" bo panowie mieli terminarz bardzo napięty to hydraulika została na teraz, ale to nie problem bo te wycięcia na rurki i tak będą pod płytkami. My kładliśmy tynk knauf diamant i jesteśmy na razie zadowoleni, tylko w łazience i garażu cement-wapno. ja słyszałam że wylewki powinny schnąć około 8 tyg, czyli tak jak piszesz przyjmuje się 7-8 cm wylewki czyli 1 cm = 1 miesiąc. ogrodzenia zazdroszczę my chyba dopiero późną jesienią jak mamony zostanie trochę w portfelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 02.04.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Fantastyczne postępy u Was! Ogrodzenie bardzo ładne, my będziemy mieć podobne. Oby dalej szło Wam tak sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.04.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Fantastyczne postępy u Was! Ogrodzenie bardzo ładne, my będziemy mieć podobne. Oby dalej szło Wam tak sprawnie Oby tak dalej,pozostało 89 dni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts