artix1 02.04.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Oby tak dalej,pozostało 89 dni:rolleyes: Do przeprowadzki? Super! Robota wre aż miło. Dwa miesiące to sporo czasu, mam wrażenie, że sama grubsza wykończeniówka przebiega lawinowo. Najgorsze są małe pierdółki do skończenia rozsiane po całym domu. Tutaj godzinka, tam dzionek i leci tydzień za tygodniem . Podoba mi się ogrodzenie w wersji "economy", będzie działać? będzie, jak zarośnie zieleninką to zapomnisz, że jest tam jakaś siatka. Swoje też kiedyś wymienię, za jakieś 30 lat, chyba, że wcześniej się rozsypie lub ktoś je zwinie i sprzeda na złom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.04.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Do przeprowadzki? Super! Robota wre aż miło. Dwa miesiące to sporo czasu, mam wrażenie, że sama grubsza wykończeniówka przebiega lawinowo. Najgorsze są małe pierdółki do skończenia rozsiane po całym domu. Tutaj godzinka, tam dzionek i leci tydzień za tygodniem . Podoba mi się ogrodzenie w wersji "economy", będzie działać? będzie, jak zarośnie zieleninką to zapomnisz, że jest tam jakaś siatka. Swoje też kiedyś wymienię, za jakieś 30 lat, chyba, że wcześniej się rozsypie lub ktoś je zwinie i sprzeda na złom . Tak właśnie wtedy musimy opuścić nasze mieszkanie:o Wprowadzić się wprowadzimy,a ile będzie niedoróbek to czas pokaże:p Na finiszu budowy ekonomiczne myślenie to podstawa,choć z tym nigdy problemu nie miałam,a nawet jakieś wykształcenie w tym kierunku mam:rolleyes:No ale z drugiej strony z pustego Salomon nie naleje,wiec czas pokaże ile to prowizorek u nas będzie.a miało ich nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ależ macie postępy pracy Okna i drzwi ładne, tynki fajnie wyszły.. Wylewki to 4 tygodnie takiego naturalnego schnięcia i 3-4 tyg grzania w podłogę.. najpierw słabym ciepełkiem, potem coraz cieplejszym i stopniowo schodzimy z temperatury. My 8 marca robiliśmy wylewki w -18*C w nocy był , -13*C w dzień, więc musieliśmy grzać w domu... a przeprowadzaliśmy się 28 czerwca... fakt.. nie wszystko dało nam się zrobić, bo np nie był skończony salon, ale on się kończył, jedna łazienka została zostawiona na 3,5 roku do skończenia.. nie mieliśmy kuchni i nie było na czym spać.. szafy też nie mieliśmy przez 5 miesięcy... i dało się.. wszystko stopniowaliśmy aby dać radę finansowo... Dacie radę.... macie super tempo i doskonałą organizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.04.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ależ macie postępy pracy Okna i drzwi ładne, tynki fajnie wyszły.. Wylewki to 4 tygodnie takiego naturalnego schnięcia i 3-4 tyg grzania w podłogę.. najpierw słabym ciepełkiem, potem coraz cieplejszym i stopniowo schodzimy z temperatury. My 8 marca robiliśmy wylewki w -18*C w nocy był , -13*C w dzień, więc musieliśmy grzać w domu... a przeprowadzaliśmy się 28 czerwca... fakt.. nie wszystko dało nam się zrobić, bo np nie był skończony salon, ale on się kończył, jedna łazienka została zostawiona na 3,5 roku do skończenia.. nie mieliśmy kuchni i nie było na czym spać.. szafy też nie mieliśmy przez 5 miesięcy... i dało się.. wszystko stopniowaliśmy aby dać radę finansowo... Dacie radę.... macie super tempo i doskonałą organizację... Dzięki Arnika za słowa otuchy,damy radę stopniowo,bez paniki:yes:Cieszę się że przeprowadzka jest latem,do zimy będziemy się aklimatyzować i uzupełniać braki:yes:Mąż dzwonił przed chwilką z budowy,że właśnie zawitał do nas bocian:rotfl:Martwiliśmy się że w tym roku nie dotrze do nas,ale jak co roku jest,gniazdo sobie poprawia i czeka na towarzystwo:lol2: W sobotę wrzucę zdjęcia boćka lub boćków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Łałłłłł jak w domu jest bocian to jest to szczególnie szczęśliwy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.04.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak chciałabym aby taki właśnie byl:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.04.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ogrodzenia ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 06.04.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Mnie to ogrodzenie się podoba 89 dni do przeprowadzki to wbrew pozorom sporo czasu Mam nadzieje, że tych prowizorek będzie jak najmniej. Masz jakieś zdjęcia pieska? Podeślesz na priv? Mysłimy o piesku, gdy się już przeprowadzimy i bardzo chciałabym, aby to własnie był dalmateńczyk. Uważasz, że to byłby dobry towarzysz zabaw dla dzieci? Bociek na domku to wspaniały znak Na dachu mojego rodzinnego domu siedziały kiedyś dwa bociany, a miesiąc później byłam w ciąży z naszymi urwisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.04.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 suuuper za parę dni będzie płotek, my ciągle nie możemy się doprosić i doczekać naszego:mad: A co do boćków to to bez nich też się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 07.04.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Bez boćków jak najbardziej sie da Nie pozostaje Wam Ana. nic innego jak próbować, próbować i próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.04.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Mnie to ogrodzenie się podoba 89 dni do przeprowadzki to wbrew pozorom sporo czasu Mam nadzieje, że tych prowizorek będzie jak najmniej. Masz jakieś zdjęcia pieska? Podeślesz na priv? Mysłimy o piesku, gdy się już przeprowadzimy i bardzo chciałabym, aby to własnie był dalmateńczyk. Uważasz, że to byłby dobry towarzysz zabaw dla dzieci? Bociek na domku to wspaniały znak Na dachu mojego rodzinnego domu siedziały kiedyś dwa bociany, a miesiąc później byłam w ciąży z naszymi urwisami Ogrodzenie, nie wiem czy komuś będzie się podobać,ma po prostu być,bo jest potrzebne:yes:Moja Daisunia jest cudowna,ma już 12 lat:(Przeszła już jedną poważną operację,kłopoty z uszami nie są jej obce.A tak poza tym większych kłopotów zdrowotnych nie ma:)Jeżeli będzie Ci przeszkadzać sierść,to rasa nie dla Ciebie:cool:Nie wyobrażam sobie,że miałoby jej nie być:no:Mąż mówi ,że dom buduje dla niej i dla mnie:lol2:Wybieg, owszem przyda jej się ,ale to typowy kanapowiec,jak my w domu ,to ona również: Zdjęcia jakieś podeśle i pieska i bocianów:yes:Ciąża to już nie dla mnie,ale wnuki czemu nie ,byłyby wskazane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.04.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Bez boćków jak najbardziej sie da Nie pozostaje Wam Ana. nic innego jak próbować, próbować i próbować Nie ten przedział wiekowy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 07.04.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Aniu Ty już dni odliczasz do przeprowadzki!!!! ja jeszcze liczę w miesiącach Ale postę prac widać więc na pewno się uda, masz racje ogrodzenie musi być, a kiedyś tam jak ci się znudzi wymienisz..... a jak obsadzisz roślinami to nawet go nie będziesz widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.04.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Aniu Ty już dni odliczasz do przeprowadzki!!!! ja jeszcze liczę w miesiącach Ale postę prac widać więc na pewno się uda, masz racje ogrodzenie musi być, a kiedyś tam jak ci się znudzi wymienisz..... a jak obsadzisz roślinami to nawet go nie będziesz widziała Tak właśnie kombinuje ,budżet ograniczony i ogrodzenie ekonomiczne:p Może kiedyś przód się wymieni:rolleyes:Wprowadzić się wprowadzimy,a co zdążymy zrobić to tego pewna nie jestem:mad:Uważam,że kuchnia musi być i łazienka i mieszkać można:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 07.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 O kurcze, bociana szczerze zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.04.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Moje bociany Widoczne elementy oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 07.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Co nie zajrzę do Ciebie to kolejne postępy, już nie nadążam z pisaniem Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.04.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Co nie zajrzę do Ciebie to kolejne postępy, już nie nadążam z pisaniem Oby tak dalej. Powiem tylko tyle,że chciałoby się więcej:rolleyes:Zaglądaj częściej ,takie słowa mobilizują bardzo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 09.04.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Kurcze...ale śmigacie z tymi pracami:)Jak długo zakładali wam oczyszczalnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts