Ana. 09.04.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Oj,przydałoby się jeszcze szybciej:yes:Oczyszczalnia 4 godziny i po problemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zartujesz?? Ja myślałam że schodzi gdzieś z tydzien nad tym!A re rurki rozsaczające na jakiej długości masz rozprowadzone od zbiornika??U nas ma byc 16m:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.04.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zartujesz?? Ja myślałam że schodzi gdzieś z tydzien nad tym! A re rurki rozsaczające na jakiej długości masz rozprowadzone od zbiornika?? U nas ma byc 16m:o Ja mam zbiornik 3000l oddalony od domu 6metrów,od niego odchodzą dwie nitki po 4 tunele,każdy z nich ma chyba 1,2m.Ot i cała oczyszczalnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.04.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Achaa...tak to wygląda:) nie no pytam bo nie orientuje sie w temacie...a powiedz mi jeszcze na ile lat taka oczyszczalnia jest?/ Co ile lat się ją wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.04.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Achaa...tak to wygląda:) nie no pytam bo nie orientuje sie w temacie...a powiedz mi jeszcze na ile lat taka oczyszczalnia jest?/ Co ile lat się ją wymienia? Wiesz co, tak daleko to ja się w to nie wgłębiałam:no:Moja ma 30 lat gwarancji:lol2:Wiem jedynie ,że co jakiś czas ma być czyszczony filtr,chyba co kilka miesięcy:p i raz na rok ten grubszy osad ma być usuwany,albo i rzadziej:yes: No i trzeba ją dokarmiać bakteriami,im częściej tym lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Achaa...to już wiem wszystko hihiDzięki i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.04.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Coś dawno tu zaglądałam:p co nie znaczy że nic się nie dzieje.Wczoraj wreszcie przyjechał styropian na podłogę:mad:i mąż ma 3 dni na przygotowanie powierzchni płaskich pod wylewki:yes:A ma to wyglądać tak; folia 2x 10 cm na zakładkę,siatka zbrojąca i na nią kabelki:( W środę po świętach będą wyczekiwane wylewki:lol2: Ja zajęłam się z kolei wyborem dobrego i taniego glazurnika,mam na razie 3-ch na oku:cool: Najniższa wycena moich dwóch blokowych łazienek i kuchni to 2500zł :yes:Jak taniej nie znajdę to pan wchodzi 28 kwietnia i działa:rolleyes: Zakupy płytkowe mam za sobą,były to chyba najgorsze zakupy do tej pory,oczywiście w necie jak prawie wszystko:D Uważam,że ceny są niższe i czasu się nie traci:no: Kupiłam jeszcze wannę i brodzik płaski z kabiną ,drzwi oczywiście uchylne,przesuwnych nigdy więcej:mad:A i jeszcze schody na strych:yes: W ogrodzeniu brakuje jeszcze rozciągniętej siatki,ale to już po świętach:yes:A tak w ogóle to wszystko byłoby dobrze,gdyby portfel tak szybko nie szczuplał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.04.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzisiaj zamówiłam piasek płukany na wylewki 20ton 550zł i cement 1,7t 780zł,robocizna 10zł z metra.Łączny koszt wylewek 2430zł za 110 metrów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.04.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A ten glazurnik po ile bierze od metra?? Skoro za 2 łazienki wyszło 2500?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.04.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Wiesz ,tak dokładnie to nie wiem ,powiedział od całości tj.około 45m do ułożenia ,zabudowa wanny i szlifowanie przy oknach:rolleyes:Tak sobie policzyłam,że policzy ł40zł z metra i 700 za szlifowanie i wannę Nie wiem czy to dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.04.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Też nie wiem bo nie wiem jak firmy biorą ;/... mój po 20zł ....25zł maxymalnie. Ale mój nie ma firmy i nie wystawia faktur:) ..Kolega...Chciałam sie tylko zorientowac więc zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.04.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ja też przecież faktury nie chciałam,25 zł to taniutko,u nas w tej cenie nie znajdziesz:no:Jesteśmy bliżej Warszawy i robocizna droższa:bash:Szkoda że pensje nie warszawskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.04.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No własnie:PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 15.04.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam serdecznie podglądam od dawna i po cichu podziwiam. Była Pani zadowolona z ekipy od tynków czy mogła by Pani dac namiary na ekipę i powiedzieć ile te tynki kosztują. Może być na adres meilowy [email protected]. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 16.04.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam serdecznie ,wiadomość wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.04.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://i1.fmix.pl/fmi83/3258f5c60004d677535127dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.04.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://i59.tinypic.com/bfpeg1.jpgWesołych Świąt Wielkanocnych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 18.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.04.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich po świętach i przepraszam wszystkich tych,którym nie zdążyłam złożyć świątecznych życzeń:yes:Ale jak to przed świętami a jeszcze budowa:mad:W przedświąteczny czwartek miałam 5 dostaw na budowę i ta ostatnia okazała się być pechową W przesyłce była kabina prysznicowa szklana z brodzikiem.Przy odbiorze był mąż z córką i podpisali odbiór kurierowi z DHL-u,nie oglądając zawartości:( On bardzo się śpieszył jak to przed Świętami.Po wniesieniu do domu ,oczywiście odpakowali i kazało się ,że jest potłuczona w drobny mak:mad:Córka natychmiast zadzwoniła do mnie ja do kuriera,ale on nie chciał się już wrócić ,wiec umówiłam się na następny dzień,celem spisania protokołu szkody.Dzwoniłam również po 5-ciu minutach od otrzymania przesyłki do firmy ,która kabinę dostarczyła.Miła pani .kazała spisać protokół i melem przesłać, a oni wyślą nową kabinę. Tak też uczyniłam.Wczoraj odebrałam wiadomość,ze protokół szkody był podpisany następnego dnia po zaistniałej szkodzie i reklamacja nie będzie uwzględniona,z łaski mogę zakupić sobie nową kabinę z 200 -złotowym rabatem,zwrot pieniędzy będzie zależny od firmy DHL:mad: Dziewczyny co mam robić ,czy mam szanse na odzyskanie pieniędzy? TAKŻE ,PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH ,SPRAWDZAĆ ZAKUPY ROBIONE W NECIE!!! Z bardziej miłych rzeczy mamy wreszcie wylewki:lol2: W poniedziałek wchodzi glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.04.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ojoj to faktycznie pech wiesz co miałam podobnie ale z zupełnie inną rzeczą kupioną przez neta- chodziło o uszkodzony obraz- też kapnęłam się na drugi dzień zadzwoniłam do kuriera i mówi że to za późno bo sprawdzić miałam przy nim ale że był to bardzo fajny kurier powiedział mi tylko tak w cztery oczy po cichu że napisze protokół z wczorajszą datą no i przeszło dostałam nowy obraz już bez usterek. Zadzwoń może do kuriera czy nie zgodził by się na wystawienie formularza reklamacji z datą otrzymania?? tylko musisz zabajerować i wyczuć kuriera... Ale na budowie takie wpadki to normalne bo my zamówiliśmy w sklepie gdzie braliśmy okna -zamówiliśmy parapety z konglomeratu i co ot to : http://images64.fotosik.pl/910/1b8bdab3f6dbc0b9med.jpg mąż sprawdzał ale parapet po wyczyszczeniu z kurzu i pyłu wilgotną szmatką okazał się taki i też nic nie zrobiliśmy na nasze szczęście ten znaczek wchodził w szparę okienną i się schował ale ile się człowiek musi udenerwować to tylko sam wie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts