Ana. 17.05.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Aaaa No, fajnie się prezentują i podobne do moich My mamy erkado magnolia, i z montażem i klamkami za 8 par daliśmy jakieś 6 tyś. Dla nas była bomba, bo wcześniej były wyceny nawet 2 tysie więcej... A drzwi solidne. Na pewno dobrze wybierzesz - trzymam kciuki U mnie też 8 par i taka cena bardzo by mi odpowiadała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.05.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Dzisiaj byłam w selgrosie i tam mają stoisko firmowe tej firmy windoor to można sobie na żywo pooglądać i nie trzeba jechać do Wsoli. Cenowo się nie pytałam bo to zależy od modelu. Drzwi jeszcze nie widziałam,ale poczytałam sobie trochę opinii i dużo było negatywnych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.05.2014 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hejka Aniu No a gdzie ta fotorelacja z montażu kominka ja się pytam co?? Kciuki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.05.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 I ja się dopytuję gdzie ta fotorelacja obiecana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Obiecane zdjęcie kominka,jeszcze mokry z obklejonym taśmą kamieniem,ale jest Zabudowana wanna w małej łazience,reszta pozostaje w waszej wyobraźni, wc po prawej stronie ,umywalka z szafką po prawej,ot i cała łazienka Fragment masto w kuchni i wiatrołapie ,są śliczne,zobaczymy jak z pielęgnacją będzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Przepraszam za jakość zdjęć,robione komórką, aparat padł ale ogólny zarys kominka widać,drzwiczki wyczystki widoczne na ostatnim zdjęciu do wymiany:yes:Trzeba kupić takie, coby w oczy się nie rzucały;) wyczystka wyszła w nieodpowiednim miejscu,trzeba ją jakoś zamaskować Kominek będzie pomalowany,tylko jaki kolor?Jeszcze nie wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.05.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No nareszcie....pięknie to wszystko wyszło:) Właśnie miałam pytać jak będziesz wykańczać komine ale zauważyłam post że będzie pomalowany...ja teraz sie nie zastanawiam czy by nie zrezygnować z kamienia i pomalować kominek...Ja jeszcze chce po którejś ze stron aby kominek miał półeczki,wnęki...tak żeby można było coś tam postawić tj. jakąś figurkę czy fotografię...ehh muszę się zdecydować bo czas nagli...he Rozpalałaś już w kominku...? bo chyba poiół widzę...chyba że mi się wydaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Tak było palone w poniedziałek ,wczoraj nic nie kazał ruszać,palić bo był jeszcze mokry.Ładnie to myślę dopiero będzie :yes:Na razie to bałagan,no może jakiś zarys całości się wyłania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 19.05.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Drzwi jeszcze nie widziałam,ale poczytałam sobie trochę opinii i dużo było negatywnych:( Ana jeśli chodzi o drzwi to wybierz sobie ramiakowe a nie na plastrze miodu. Te ostatnie to sam papier w środku. Straszna lipa. My wybralismy ramiakowe Erkado Floks i jesteśmy zadowoleni. Cena wyższa niż za papierowe ale jakość zupełnie inna. http://www.erkado.pl/?lang=pl&page=ramiakowe_stile&ap=2013_stile___floks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.05.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ana jeśli chodzi o drzwi to wybierz sobie ramiakowe a nie na plastrze miodu. Te ostatnie to sam papier w środku. Straszna lipa. My wybralismy ramiakowe Erkado Floks i jesteśmy zadowoleni. Cena wyższa niż za papierowe ale jakość zupełnie inna. http://www.erkado.pl/?lang=pl&page=ramiakowe_stile&ap=2013_stile___floks Ile płaciłeś za sztukę z montażem i gdzie kupowałeś,wizualnie ładne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.05.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dzień dobry! super kominek.:) A ja też mam drzwi ramiakowe Erkado( mają wewn. drewniane ramki czy coś - nie są całkiem papierowe;)) My mamy Erkado - Magnolia - w kolorze Orzech greko. Fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.05.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dzień dobry! super kominek.:) A ja też mam drzwi ramiakowe Erkado( mają wewn. drewniane ramki czy coś - nie są całkiem papierowe;)) My mamy Erkado - Magnolia - w kolorze Orzech greko. Fajnie wyglądają. Tak ,temat drzwi jest teraz tematem nr 1.Na tapecie mamy polskone arco 8szt. z montażem 5220 zł Intenso Nevada 6380, intenso alicante 6600 i w środę mam obejrzeć centuriona-semco modo .Także decyzję podejmę w środę Oby korzystna była dla mnie;) Może ktoś ma któreś z tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.05.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Mieliśmy starą ławeczkę na balkonie.Zamówiłam w tartaku nowe deseczki sosnowe za całe 30zł,dokupię sadolin za 18zł ,wykonanie męża i będzie nowa ławeczka do ogrodu.Dzisiaj prace rozpoczęte,efektem finalnym na pewno się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 19.05.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ile płaciłeś za sztukę z montażem i gdzie kupowałeś,wizualnie ładne:yes: Można je zobaczyć na Chorzowskiej za Motelem. Jest tam sklep z drzwiami i tam są na wystawce. Kupowałem w Oknoplaście na Warszawskiej bo dali lepszą cenę po znajomości . Cena coś ok 1000 zł z szeroką ościeżnicą regulowaną wraz z montażem. Dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.05.2014 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Można je zobaczyć na Chorzowskiej za Motelem. Jest tam sklep z drzwiami i tam są na wystawce. Kupowałem w Oknoplaście na Warszawskiej bo dali lepszą cenę po znajomości . Cena coś ok 1000 zł z szeroką ościeżnicą regulowaną wraz z montażem. Dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak. Ładne ,ale dla mnie trochę za drogie ,limit na drzwi mam 6500,- za 8 sztuk i tego muszę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amicek 21.05.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Jutro mam pomiar parapetów i przy okazji drzwi wewnętrznych.Facet z lokalnej firmy proponuje drzwi polskone arco za 670zł z ościeżnicą regulowaną i montażem,Ponoc są w promocji do 30 czerwca,co myślicie o drzwiach i cenie Witaj Ana. To mój pierwszy post na forum Wracając do Twojego dylematu związanego z parapetem w kuchni. Pytanie brzmi, czy musi być koniecznie parapet? U moich rodziców w kuchni i łazience okno jest obrobione płytkami. W kuchni też jest różnica wysokości i takie rozwiązanie nie wygląda źle Można położyć tam płytki takie jakie chcesz dać na ścianę pod szafkami. Nie zwracajcie uwagi na wygląd płytek i fug bo mają już 20 lat, ale samo rozwiązanie jest jakąś alternatywą dla wystającego parapetu nad blat. Kuchnia Łazienka Edytowane 21 Maja 2014 przez amicek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.05.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witaj Ana. To mój pierwszy post na forum Wracając do Twojego dylematu związanego z parapetem w kuchni. Pytanie brzmi, czy musi być koniecznie parapet? U moich rodziców w kuchni i łazience okno jest obrobione płytkami. W kuchni też jest różnica wysokości i takie rozwiązanie nie wygląda źle Można położyć tam płytki takie jakie chcesz dać na ścianę pod szafkami. Nie zwracajcie uwagi na wygląd płytek i fug bo mają już 20 lat, ale samo rozwiązanie jest jakąś alternatywą dla wystającego parapetu nad blat. Kuchnia [ATTACH=CONFIG]261377[/ATTACH] Łazienka [ATTACH=CONFIG]261380[/ATTACH] Witam serdecznie i strasznie się cieszę,że z pierwszym postem trafiłaś do mnie::lol2:Parapety wyglądają bardzo dobrze ,tylko u mnie płytek na ścianie okiennej nie ma,w związku z czym sam parapet obłożony płytkami nie wiem czy wyglądał by tak samo dobrze :rolleyes:Nie ukrywam,że brałam takie rozwiązanie pod uwagę,ale decyzja chyba podjęta i będzie biały pod kolor okna::yes:Zapraszam częściej,został mi miesiąc do przeprowadzki,więc wszystkie porady mile widziane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.05.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Pięknie prezentuje się Wasz kominek, a ławeczka już się robi? Interesuje mnie bardzo. Tez chcę mieć ławeczkę przed domem tylko muszę ja zakupić. A Ty masz swoją zawsze to oszczędność. Gdzie ją postawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 21.05.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hej, właśnie trafiłam na twój dziennik. Będę podglądać. My też chcielibyśmy się w wakacje wprowadzić, ale niestety termin 1 lipca nieosiągalny - dopiero połozyliśmy pierwszą warstwę wełny na poddaszu. Została nam druga warstwa, podwieszenie płyt KG na poddaszu, a na parterze sufity z KG. No i dopiero potem płytki... (choć optymistycznie mam zaplanowaną kuchnię na koniec czerwca a schody zaraz po, czyli początek lipca. Jeśli chodzi o drzwi to my kupiliśmy już jakiś czas temu drzwi firmy Windoor, są ramiakowe, nie na plastrze miodu, wzór Virgo kolor akacja, wyszło nam za jedno skrzydło z ościeżnicą około 670zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.05.2014 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Pięknie prezentuje się Wasz kominek, a ławeczka już się robi? Interesuje mnie bardzo. Tez chcę mieć ławeczkę przed domem tylko muszę ja zakupić. A Ty masz swoją zawsze to oszczędność. Gdzie ją postawisz? Kominek jest skromny,ale jak się pomaluje,to myślę,że będzie ładnie:yes:Tylko nie wiem ,czy takim samym kolorem pomalować co salon,czy bardziej go wyeksponować innym odcieniem ,bądź kolorem:rolleyes: Ławeczka myślę,że do soboty będzie gotowa, mąż tylko wieczorkiem ma czas:( Miejsce tej ławeczki widzę w ogrodzie, między brzózkami jest takie romantyczne miejsce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts