Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze zielone zacisze

Recommended Posts

ooo to ja zmykam do Ivy zobaczyc ten efekt na zdjeciach... nie chodzi mi o kolor, tylko ten polysk...

w sklepie wygladaly inaczej niz na zdjeciach co od braciaka dostalam...

przyszly w piatek.. i jestem mega happy ze nie uszkodzone :) tylko ta kolorystyka i blysk mi nie pasi;)

aaa to taka kombinacje przerobkowa zrobilas :D

ja zrezygnowalam z garazu..wiec w srodku tez troche zmian zaszlo :)

nie moge sie doczekac Twojej kuchni :)

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ooo to ja zmykam do Ivy zobaczyc ten efekt na zdjeciach... nie chodzi mi o kolor, tylko ten polysk...

w sklepie wygladaly inaczej niz na zdjeciach co od braciaka dostalam...

przyszly w piatek.. i jestem mega happy ze nie uszkodzone :) tylko ta kolorystyka i blysk mi nie pasi;)

aaa to taka kombinacje przerobkowa zrobilas :D

ja zrezygnowalam z garazu..wiec w srodku tez troche zmian zaszlo :)

nie moge sie doczekac Twojej kuchni :)

Ja również :)

O kurcze, ale tempo macie! W szoku jestem, że Wasza przeprowadzka już tuż tuż :eek: Ależ ten czas leci.

Cieszę się, że udało się załatwić z kurierem. No i gratuluję przepięknego domu! Lubie do Ciebie zaglądać, bo jakoś pociesza mnie Wasza budowa, że u mnie finał też szybko pójdzie :)

Wpadam w sprawie kostkowych dylematów. My właśnie wybraliśmy jadarowy arco lux, ale grafitowy. Początkowo myślałam o jasnym, ale jak zobaczyłam piaskową kostkę arco (bez luxa;) u koleżanki po roku użytkowania, to zdecydowałam, że wjazd musi być ciemny. Na jasnym strasznie znać "trasy" od wjeżdżania i wyjeżdżania samochodem. Jasny będzie tylko jako chodnik i dodatki.

A melanż nie jest zły, tu w Twojej kolorystyce wygląda bardzo, bardzo:

http://www.albet.pl/images/arco_melanz_jesien.jpg

Wpadam w sprawie kostkowych dylematów. My właśnie wybraliśmy jadarowy arco lux, ale grafitowy. Początkowo myślałam o jasnym, ale jak zobaczyłam piaskową kostkę arco (bez luxa;) u koleżanki po roku użytkowania, to zdecydowałam, że wjazd musi być ciemny. Na jasnym strasznie znać "trasy" od wjeżdżania i wyjeżdżania samochodem. Jasny będzie tylko jako chodnik i dodatki.

A melanż nie jest zły, tu w Twojej kolorystyce wygląda bardzo, bardzo:

http://www.albet.pl/images/arco_melanz_jesien.jpg

Dzięki za radę,ale właśnie: rano musiałam podjąć ostateczna decyzje:yes: Decyzja trudna,ale wybrałam od drogi asfaltowej do bramy kasztan,a na właściwej posesji piaskowy z kasztanowymi wstawkami.Zanim wjedzie samochód na kolor jasny kostki,to pierwszy brud zostawi na tej ciemniejszej:p

Jaki będzie efekt wizualny zobaczymy :cool:Ważne ,że w sobotę będzie skończona elewacja i ułożona kostka:lol2:Cieszę się bardzo,obiecuję zdjęcia:yes:

Jeju, już bym chciała zdjęcia :) Dobrze, że zdecydowaliście się teraz na kostkę - będziesz się potem mogła spokojnie zająć wykańczaniem ogrodu. Wydaje mi się, że wybór kolorystyczny jakiego dokonałaś będzie trafiony - i estetycznie i funkcjonalnie :)

Agullka miód lejesz na moje serce po prostu:lol2:Tak właśnie przemyślałam wszystko i uważam,że od kostki trzeba zacząć,inne rzeczy sobie poczekają:yes:

Ania ale pędzisz z robotą, już elewacja i kostka prawie na finiszu!!!!!

Jak bym tak chciała!

U nas miała być kostka betonowa (szara oczywiście) ale chyba nam się uda kupic w podobnej cenie kostkę granitowa z rozbiórki drogi ... jak się uda to będzie właśnie taka (szara rzecz jasna ).

Pędzimy bo za 2 tygodnie przeprowadzka i chciałam te brudniejsze prace mieć za sobą;) Kostka granitowa fajna,myślałam o niej,ale jest droższa.Lepsza w utrzymaniu czystości,tylko na obcasy trzeba uważać i kolanka u dzieci;)

Dziewczynki szukam tapety szarej z drobnymi elementami różu,nic nie mogę znaleźć,pomóżcie:) Ściany będą pomalowane kwitnącym migdałowcem duluxa;)

Żeby nie było zbyt cukierkowo to właśnie chciałam na jednej ścianie tapetę szarą ,ale właśnie z nutka różu,oczywiście o sypialni mówię:cool:

Wow, ale tempo! U nas firmy wyceniające liczyły że będą układać kostkę przez około 1,5 tygodnia:( A będzie tego około 200m2:/

Ana, zdradzisz ile płaciliście z m2 robocizny z materiałem? Jako, że mieszkamy rzut beretem od Radomia, to może to być miarodajne dla nas. Firma z okolic Ostrowca wyceniała nam 110, a ze Starachowic 120zł za m2:( A będzie tego około 200m2:/

Edytowane przez ella&co