Mmelisa 09.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ooo to ja zmykam do Ivy zobaczyc ten efekt na zdjeciach... nie chodzi mi o kolor, tylko ten polysk... w sklepie wygladaly inaczej niz na zdjeciach co od braciaka dostalam... przyszly w piatek.. i jestem mega happy ze nie uszkodzone tylko ta kolorystyka i blysk mi nie pasi;) aaa to taka kombinacje przerobkowa zrobilas ja zrezygnowalam z garazu..wiec w srodku tez troche zmian zaszlo nie moge sie doczekac Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.06.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ooo to ja zmykam do Ivy zobaczyc ten efekt na zdjeciach... nie chodzi mi o kolor, tylko ten polysk... w sklepie wygladaly inaczej niz na zdjeciach co od braciaka dostalam... przyszly w piatek.. i jestem mega happy ze nie uszkodzone tylko ta kolorystyka i blysk mi nie pasi;) aaa to taka kombinacje przerobkowa zrobilas ja zrezygnowalam z garazu..wiec w srodku tez troche zmian zaszlo nie moge sie doczekac Twojej kuchni Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.06.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 O kurcze, ale tempo macie! W szoku jestem, że Wasza przeprowadzka już tuż tuż Ależ ten czas leci. Cieszę się, że udało się załatwić z kurierem. No i gratuluję przepięknego domu! Lubie do Ciebie zaglądać, bo jakoś pociesza mnie Wasza budowa, że u mnie finał też szybko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.06.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wpadaj,wpadaj,może czasem coś podpowiesz bo na finiszu to ja mam coraz więcej wątpliwości i dylematów:rolleyes: Domek w piątek dostanie ostatni kolorek,na tle zieleni prezentuje się dość okazale;) Nie martw się,u Ciebie też pójdzie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.06.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ciągle myślę nad kolorem kostki.Pasuje np.piaskowy kolor ,ale boję się,że będzie brudząca;)A może jakiś brąz a wstawki tylko jaśniejsze:rolleyes: A może jakiś melanż,kolory jesieni,tez brudu może nie byłoby widać Proszę o podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.06.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ania ja nie lubie paćkatych powierzchni z kostki... piaskowa może i będzie bardziej brudząca ale za to jaka będzie dostojna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.06.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ania ja nie lubie paćkatych powierzchni z kostki... piaskowa może i będzie bardziej brudząca ale za to jaka będzie dostojna! Oj Asiu kusisz bardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 10.06.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Wpadam w sprawie kostkowych dylematów. My właśnie wybraliśmy jadarowy arco lux, ale grafitowy. Początkowo myślałam o jasnym, ale jak zobaczyłam piaskową kostkę arco (bez luxa;) u koleżanki po roku użytkowania, to zdecydowałam, że wjazd musi być ciemny. Na jasnym strasznie znać "trasy" od wjeżdżania i wyjeżdżania samochodem. Jasny będzie tylko jako chodnik i dodatki. A melanż nie jest zły, tu w Twojej kolorystyce wygląda bardzo, bardzo:http://www.albet.pl/images/arco_melanz_jesien.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.06.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Wpadam w sprawie kostkowych dylematów. My właśnie wybraliśmy jadarowy arco lux, ale grafitowy. Początkowo myślałam o jasnym, ale jak zobaczyłam piaskową kostkę arco (bez luxa;) u koleżanki po roku użytkowania, to zdecydowałam, że wjazd musi być ciemny. Na jasnym strasznie znać "trasy" od wjeżdżania i wyjeżdżania samochodem. Jasny będzie tylko jako chodnik i dodatki. A melanż nie jest zły, tu w Twojej kolorystyce wygląda bardzo, bardzo: http://www.albet.pl/images/arco_melanz_jesien.jpg Dzięki za radę,ale właśnie: rano musiałam podjąć ostateczna decyzje:yes: Decyzja trudna,ale wybrałam od drogi asfaltowej do bramy kasztan,a na właściwej posesji piaskowy z kasztanowymi wstawkami.Zanim wjedzie samochód na kolor jasny kostki,to pierwszy brud zostawi na tej ciemniejszej:p Jaki będzie efekt wizualny zobaczymy :cool:Ważne ,że w sobotę będzie skończona elewacja i ułożona kostka:lol2:Cieszę się bardzo,obiecuję zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.06.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie mogę się doczekać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 10.06.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jeju, już bym chciała zdjęcia Dobrze, że zdecydowaliście się teraz na kostkę - będziesz się potem mogła spokojnie zająć wykańczaniem ogrodu. Wydaje mi się, że wybór kolorystyczny jakiego dokonałaś będzie trafiony - i estetycznie i funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.06.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jeju, już bym chciała zdjęcia Dobrze, że zdecydowaliście się teraz na kostkę - będziesz się potem mogła spokojnie zająć wykańczaniem ogrodu. Wydaje mi się, że wybór kolorystyczny jakiego dokonałaś będzie trafiony - i estetycznie i funkcjonalnie Agullka miód lejesz na moje serce po prostu:lol2:Tak właśnie przemyślałam wszystko i uważam,że od kostki trzeba zacząć,inne rzeczy sobie poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.06.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Elewacja miała być skończona w piątek,a będzie już jutro:lol2:Podjazd do bramy już gotowy,,bardzo sprytna ekipa.Myślę,że do piątku skończą Dobrze,że dom tylko 15metrów oddalony od drogi,to i kostki mniej trzeba,a później mniej odśnieżania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 11.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zdjęcia! Zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.06.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zdjęcia! Zdjęcia! Będą,będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.06.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ania ale pędzisz z robotą, już elewacja i kostka prawie na finiszu!!!!! Jak bym tak chciała!U nas miała być kostka betonowa (szara oczywiście) ale chyba nam się uda kupic w podobnej cenie kostkę granitowa z rozbiórki drogi ... jak się uda to będzie właśnie taka (szara rzecz jasna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.06.2014 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ania ale pędzisz z robotą, już elewacja i kostka prawie na finiszu!!!!! Jak bym tak chciała! U nas miała być kostka betonowa (szara oczywiście) ale chyba nam się uda kupic w podobnej cenie kostkę granitowa z rozbiórki drogi ... jak się uda to będzie właśnie taka (szara rzecz jasna ). Pędzimy bo za 2 tygodnie przeprowadzka i chciałam te brudniejsze prace mieć za sobą Kostka granitowa fajna,myślałam o niej,ale jest droższa.Lepsza w utrzymaniu czystości,tylko na obcasy trzeba uważać i kolanka u dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.06.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Dziewczynki szukam tapety szarej z drobnymi elementami różu,nic nie mogę znaleźć,pomóżcie:) Ściany będą pomalowane kwitnącym migdałowcem duluxa;) Żeby nie było zbyt cukierkowo to właśnie chciałam na jednej ścianie tapetę szarą ,ale właśnie z nutka różu,oczywiście o sypialni mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.06.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Zmartwię wszystkich,zdjęcia będą jutro;)Kostka skończona,elewacja jutro. Jeszcze panowie nie położyli tynku w podcieniu i marmolitu na cokole:yes: Jutro pokażę całość,obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 13.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Wow, ale tempo! U nas firmy wyceniające liczyły że będą układać kostkę przez około 1,5 tygodnia:( A będzie tego około 200m2:/Ana, zdradzisz ile płaciliście z m2 robocizny z materiałem? Jako, że mieszkamy rzut beretem od Radomia, to może to być miarodajne dla nas. Firma z okolic Ostrowca wyceniała nam 110, a ze Starachowic 120zł za m2:( A będzie tego około 200m2:/ Edytowane 13 Czerwca 2014 przez ella&co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts