makowa_panienka 13.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 O, ja też bym chciała wiedzieć jaką cenę płacicie za ułożenie kostki. I, naprawdę, szokujące tempo macie Wyobrażam sobie w jakiej euforii jesteś Ana, i dziękuję za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.06.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Wow, ale tempo! U nas firmy wyceniające liczyły że będą układać kostki przez około 1,5 tygodnia:( A będzie tego około 200m2:/ Ana, zdradzisz ile płaciliście z m2 robocizny z materiałem? Jako, że mieszkamy rzut beretem od Radomia, to może to być miarodajne dla nas. Firma z Ostrowca wyceniała nam 110, a ze Starachowic 120 za m2:( A będzie tego około 200m2:/ Witam,u mnie było 70 metrów,układali 3 dni:wiggle: Płaciłam 100zł materiał z robocizną.Kostka arco lux płukana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.06.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 O, ja też bym chciała wiedzieć jaką cenę płacicie za ułożenie kostki. I, naprawdę, szokujące tempo macie Wyobrażam sobie w jakiej euforii jesteś Ana, i dziękuję za namiary! Nie ma za co .Tak poziom adrenaliny u mnie dość wysoki, cieszę się bardzo,a u mojego męża to nawet łzy szczęścia dało się wczoraj zauważyć,bo on taki bardzo wrażliwy:rolleyes:Dzisiaj powinno być skończone malowanie wewnątrz :lol2:Namiary na ekipę od kostki mogę podać na priv:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 13.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dzięki Ana, ja poproszę te namiary. Może przekonam Męża, żeby jednak zatrudnić profesjonalistów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.06.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Obiecałam,więc wrzucam co nieco Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.06.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Brakło marmolitu na tylną elewację,muszę dokupić wiaderko:( Ale z tynkiem trafiłam w dziesiątkę,zostało 2 kg:lol2: To się nazywa oszczędność,panowie od elewacji twierdzili,że braknie:D Jutro wrzucę jeszcze zdjęcia kostki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 elewacja wyszła super a podbitkę jaką robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.06.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 elewacja wyszła super a podbitkę jaką robicie ? Tak, podbitkę zaraz mąż zrobi ,jak tylko będziemy mieszkać:yes:Planuję gamrat pcv, ciemny dąb, tak aby najbardziej pasował do orzechowej stolarki:rolleyes:Brakuje jeszcze płytek na schodach zewnętrznych tzn.trzeba ułożyć,no i taras z tyłu,będzie drewniany,ale nie wiem czy w tym roku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.06.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 A ,oczywiście zapomniałam o opasce wokół domu,będzie z kamyczków, obrzeża już mam kupione:yes:Zostanie wyrównać teren,kupić ziemię i posiać trawę,kiedy to będzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 15.06.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Elewacja rewelacja . Domek wygląda super. Fajny, neutralny kolorek. Jaka jest grubość ziarna tynku? Jeszcze nie widziałem na żywo różnych gradacji i sam nie wiem, który wygląda najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.06.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Elewacja rewelacja . Domek wygląda super. Fajny, neutralny kolorek. Jaka jest grubość ziarna tynku? Jeszcze nie widziałem na żywo różnych gradacji i sam nie wiem, który wygląda najlepiej. Fajnie,że się podoba:) To jest baranek 1,5mm,przy grubszym myślę,że bardziej widoczny byłby brud i kurz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.06.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ana. Super ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.06.2014 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ana. Super ))) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.06.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jaki to kolor elewacji...?? Pięknie wyszło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.06.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jaki to kolor elewacji...?? Pięknie wyszło:yes: To jest tynk caparola cognac 16:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.06.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja czekam na fotki kostki. My robimy kostkę dopiero we wrześniu. Na razie zamówiona firma, kostka wstępnie z Polbruku -Granito -w kolorze Indiana lub Hawaii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ana. kolorek wyszedl fajny, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 15.06.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam 'Sąsiadkę" Chciałam pogratulować ślicznego domku. Co za tempo Okolica też super, tyle zieleni wokół. Przepięknie! Samych szczęśliwych chwil Pozdrawiam serdecznie. Ps. pozwoliłam sobie wysłać wiadomosc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 16.06.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ana. kolorek wyszedl fajny, podoba mi sie Dzięki,na żywo jeszcze ładniejszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 16.06.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Witam 'Sąsiadkę" Chciałam pogratulować ślicznego domku. Co za tempo Okolica też super, tyle zieleni wokół. Przepięknie! Samych szczęśliwych chwil Pozdrawiam serdecznie. Ps. pozwoliłam sobie wysłać wiadomosc na priv. Witam sąsiadkę i cieszę się,ze nasze zacisze podoba się innym,nie ukrywam,że robi si coraz ładniej:yes:Ale jeszcze dużo pracy przed nami,aby było tak jak sobie zamarzyliśmy,może kiedyś tak będzie:D Wiadomość wysłana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts