Izolda69 26.06.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 witam Ania, dawno mnie nie było, a tu tyle się dzieje piękna kosteczka przed domkiem , sama wymyśliłaś wzór, czy fachowcy tacy zmyślni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.06.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 witam Ania, dawno mnie nie było, a tu tyle się dzieje piękna kosteczka przed domkiem , sama wymyśliłaś wzór, czy fachowcy tacy zmyślni Fachowcy tacy kreatywni,ja osobiście zrobiłabym bardziej gładko,ale mąż w pełni zadowolony:yes:Proszę o trzymanie kciuków jutro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ana, zobaczysz, wszystko będzie dobrze i myślę, że dość szybko będziesz zadawać sobie pytanie: jak ja mogłam wcześniej żyć beż mojego domku?? I szczerze Ci gratuluję szybkiej budowy domu zwieńczonej sukcesem. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.06.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ana, zobaczysz, wszystko będzie dobrze i myślę, że dość szybko będziesz zadawać sobie pytanie: jak ja mogłam wcześniej żyć beż mojego domku?? I szczerze Ci gratuluję szybkiej budowy domu zwieńczonej sukcesem. Brawo! Bardzo,bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.06.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wieści z ostatniego dnia budowy-drzwi się montują, podłogi panelowej przybywa.Myślę,że dzisiaj będzie skończona kuchnia , szafa w wiatrołapie i szafki w łazienkach:yes:Prąd może będzie w przyszłym tygodniu:mad:Bez względu na wszystko jutro opuszczamy nasze mieszkanko,przed nami zielona noc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 27.06.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 "Ostatni dzień budowy" - jak to pięknie brzmi! Spakowana już jesteś w 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.06.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Bardzo,bardzo dziękuję Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.06.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 "Ostatni dzień budowy" - jak to pięknie brzmi! Spakowana już jesteś w 100%? Prawie:D dla mnie jest to bardzo przykre zajęcie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.06.2014 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie wiem,kiedy będę miała dostęp do netu,ale postaram się jak najszybciej,jeszcze nie wiem od jakiego operatora::no:Ale jak będę już miała,to obiecuje dużo zdjęć:yes:Następne wpisy z Zielonego Zacisza:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 super! ciesze sie, ze w koncu nastapil ten dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 28.06.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Wielkie gratulacje!!!! Cieszę się Waszym szczęściem. My również mamy za sobą pierwszą noc w naszym Zachwytku, mąż skręcił nasze łóżko i zostaliśmy na noc a przed nami kolejna. Nie mamy jeszcze kuchni więc to tylko prowizorka. Czekamy na zdjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.06.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Gratulujemy ukończenia budowy :) jak to super brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 30.06.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ania no to Gratuluje przeprowadzki!!!!! No powiem że budowa Wam poszła piorunem!!!!!! kurcze, kostka, ogrodzenie, wykończenie ......... no super to wszystko zrobiłaś! Czekam na zdjęcia z Zielonego już po przeprowadzce ... ależ musieliście się cieszyć jak już obudziliście się następnego dnia po przeprowadzce ... bo dnia przeprowadzki nie zazdroszczę zupełnie znam to uczucie jak się wyprowadza z mieszkania w którym spędziło się niemal całe życie .....,ale nowe miejsce i to domek ....będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.07.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 gratuluję przeprowadzki rozumiem Cię Aniu doskonale, pewnie też będzie mi przykro wyprowadzać się z obecnego mieszkania, zawsze to jakieś wspomnienia, w większości są miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 06.07.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Gratulacje Cieszę się razem z Tobą i wiem jak się czujesz ;) Życzę samych szczęśliwych dni w Zielonym Zaciszu I czekamy na fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Aniu, najszczersze gratulacje!Ależ musisz być szczęśliwa!Rozumiem, że czekasz na podłączenie internetu, a my czekamy na następne fotki.Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 10.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Gratulacje:wave: Sorki że takie spóżnione. Czekam na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 11.07.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No właśnie, wszyscy czekamy cierpliwie na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 19.07.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) I ja pędzę z gratulacjami;) przez dwie nocki czytałam twój dziennik wpis po wpisie i chylę czoła przed wami. BRAWO BRAWO macie cudowne miejsce na ziemi dla siebie:hug: Edytowane 19 Lipca 2014 przez szyszszunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.08.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ana daj znać jak się mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts