Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze zielone zacisze

Recommended Posts

Jaka ładna, nowoczesna kuchnia! Zazdroszczę wielkiego blatu pod oknem. Piękna pralnia. Naprawdę przyjemne, jasne wnętrza.

Czekam na dalsze fotorelacje. I dodam jeszcze, że Twoja opinia o indukcji uspokoiła mnie, że jednak dobrze zdecydowaliśmy :)

Witam sąsiadkę:) Kuchnia jest naprawdę funkcjonalna ,duża.Wreszcie można usiąść przy stole i zjeść normalnie;)Z pralni też jestem bardzo zadowolona,łazienki są wolne od wszelkich brudnych ciuszków,detergentów,suszarki,super sprawa:) Jeżeli chodzi o indukcję to był strzał w dziesiątkę,dobrą decyzję podjęłaś,chociaż ja też do końca nie byłam pewna swojej decyzji:no: Pozdrawiam:bye:

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu jeszcze raz gratuluję przeprowadzki ;)

Nie ma jak swój dom, ogródek ;)

Ja też mam problem z muszkami.. na owocówki mam sposób, ale na okna nie....... Myję co pięć dni - siedmiu nie wytrzymuję. Najlepsze to, że mam dwa okna w kuchni...

Podoba mi się fotka z zieloną roletą, chyba o takiej pomyślę .

Życzę samych pogodnych dni :)

Aniu jeszcze raz gratuluję przeprowadzki ;)

Nie ma jak swój dom, ogródek ;)

Ja też mam problem z muszkami.. na owocówki mam sposób, ale na okna nie....... Myję co pięć dni - siedmiu nie wytrzymuję. Najlepsze to, że mam dwa okna w kuchni...

Podoba mi się fotka z zieloną roletą, chyba o takiej pomyślę .

Życzę samych pogodnych dni :)

Dzięki za odwiedziny:)Tk byłoby cudownie,gdyby nie było tych latających stworków.Mycie okien tak czeste w tak upalne dni nie sa najmilszym zajęciem:bash:Myśle o roletyach,ale jak bedzie z ich czyszczeniem to nie wiem:(Pozdrawiam cieplutko:)

Aniu, naoglądałam się kolejnych Twoich zdjęć i nie jestem rozczarowana.

Jasne, przestronne wnętrza i wszystko się ładnie prezentuje.

Świetny kolorek w sypialni, ja też tak chciałam, ale niestety panel ścienny w określonych barwach wymusił na nas takie, a nie inne kolory ścian. Chciałam mieć ciepły, fiołkowy kolor, ale krajobraz na panelu tonący w szarościach i zgniłych zieleniach, nijak by do tego nie pasował.

Z szybami w oknach niestety tak już będzie.

Ja na szczęście jestem posiadaczką cudownej, hiszpańskiej ściery do szyb.

Coś fantastycznego, przecieram nią tylko na mokro i za moment wysycha samo, zupełnie bez żadnych smug.

Najgorzej jest zawsze z dużym oknem tarasowym.

Ciągle lądują na szybach jakieś stwory, rozbijają się o nie, jakby były ślepe.

Nawet nieraz ptak potrafi przydzwonić w szybę, aż zadudni.

Więc ciągle byłoby na nich pełnio plam, gdyby nie ta ścierka.

Przetarcie nią to 5 minut i znów lśnią jak nowe.

Bardzo mi się podobają Twoje pomysły na urządzanie wnętrza, czekam na dalszą relację.

Uściski..

Aniu, naoglądałam się kolejnych Twoich zdjęć i nie jestem rozczarowana.

Jasne, przestronne wnętrza i wszystko się ładnie prezentuje.

Świetny kolorek w sypialni, ja też tak chciałam, ale niestety panel ścienny w określonych barwach wymusił na nas takie, a nie inne kolory ścian. Chciałam mieć ciepły, fiołkowy kolor, ale krajobraz na panelu tonący w szarościach i zgniłych zieleniach, nijak by do tego nie pasował.

Z szybami w oknach niestety tak już będzie.

Ja na szczęście jestem posiadaczką cudownej, hiszpańskiej ściery do szyb.

Coś fantastycznego, przecieram nią tylko na mokro i za moment wysycha samo, zupełnie bez żadnych smug.

Najgorzej jest zawsze z dużym oknem tarasowym.

Ciągle lądują na szybach jakieś stwory, rozbijają się o nie, jakby były ślepe.

Nawet nieraz ptak potrafi przydzwonić w szybę, aż zadudni.

Więc ciągle byłoby na nich pełnio plam, gdyby nie ta ścierka.

Przetarcie nią to 5 minut i znów lśnią jak nowe.

Bardzo mi się podobają Twoje pomysły na urządzanie wnętrza, czekam na dalszą relację.

Uściski..

Cieszę się ,że Ci się u mnie podoba:)Zdjęcia nie są najlepszej jakości ,pod koniec sierpnia zrobię dobrym aparatem,to wszystko będzie:) wyglądać na pewno lepiej;)Ściereczki do okien zazdroszczę,może zdradż coś więcej,jakąś nazwę,bardzo by mi się przydała :)

Ania jak u Was pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jasno i spokojnie :):)

Gratuluję przeprowadzki !!!!!

Ja mieszkam od 2 tygodni !!:)

Cudownie jest :)

Nie ma to jak u siebie :D

A ja mam ściereczkę taką niebieską ACT, kosztuje ok 50 zł ale jest tego warta.

Rewelacyjna i żadnyej chemii nie potrzeba. Tylko mydłem szarym przepieram i tyle :yes::yes:

Moja tesciowa dostała od sąsiadki na imieniny i ja też sobie teraz do domku kupiłam :)

A Twoja to jaka?może ta sama?

:)pozdrawiam!

Edytowane przez aniqa1982

Rewelacyjna i żadnyej chemii nie potrzeba. Tylko mydłem szarym przepieram i tyle :yes::yes:

Moja tesciowa dostała od sąsiadki na imieniny i ja też sobie teraz do domku kupiłam :)

Dzięki,że wpadłaś i, że moje wnętrza się podobają choć wiele im jeszcze brakuje:yes:Ściereczki magicznej to ja jeszcze właśnie nie mam,a chcę bardzo mieć,bo okien w kropeczki to nie lubię:p:P

Zdjęcia kuchni

[ATTACH=CONFIG]273295[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273296[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273297[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273298[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]273299[/ATTACH]

witaj Ana

pięknie wyszła Ci kuchnia :D

pisałaś mi o płytkach pomiędzy szafkami, czy to są Paradyz -masto-bianko ?paradyz-masto-bianco-polpoler-29-8x59-8.jpg

czy one mają trochę połysku ?

muszę obejrzeć na żywo w sklepie

Ana pięknie prezenują się Twoje wnętrza , cudownie wykończone pomieszczenia,

gratuluję przeprowadzki

:rotfl:

Edytowane przez Izolda69

Aniu, z tą ściereczką sprawa jest odrobinę skomplikowana, ale nie mówię, że niemożliwa.

Dostałam ją w prezencie od jednych naszych przemiłych gości, którzy kiedyś tam byli oglądać nasz domek.

Więc nawet nie wiem, jakiej jest firmy, wiem tylko, że ich siostra przywozi je z Hiszpanii, bo potem za jakiś czas kontaktowałam się z tymi naszymi gośćmi i załatwiłam taką jeszcze jedną ściereczkę dla swojej córci.

Jeśli bardzo chcesz zapytam, bo mam z nimi kontakt telefoniczny.

Ja za tę dodatkową płaciłam wtedy 10 zł, nie wiem jak teraz, bo to było jakieś 4 lata temu.

Daj znać, czy jest to takie Twoje pragnienie, które spędza Ci sen z oczu... :D :D :D

witaj Ana

pięknie wyszła Ci kuchnia :D

pisałaś mi o płytkach pomiędzy szafkami, czy to są Paradyz -masto-bianko ?[ATTACH=CONFIG]274449[/ATTACH]

czy one mają trochę połysku ?

muszę obejrzeć na żywo w sklepie

Ana pięknie prezenują się Twoje wnętrza , cudownie wykończone pomieszczenia,

gratuluję przeprowadzki Płytki to półpoler widoczny zwłaszcza pod światło dzienne lub sztuczne

:rotfl:

Dzięki,ze wpadłaś do mnie:) Tak płytki w kuchni to masto bianco na ścianie a na podłodze masto grey chyba taka nazwa :rolleyes:Płytki to płpolerpołysk widoczny w świetle ,są śliczne i bardzo praktyczne.Wiedziałam,że mogą być problemy z usunięciem z nich brudu budowlanego,ale mój glazurnik świetnie sobie z nim poradził:wiggle:Jestem naprawdę zadowolona:)

aniqa1982 to ja sobie skorzystam z Twojej porady i taka ściereczkę zakupię, wypatrzyłam ją właśnie na alle i zamówiłam.... mam nadzieję, że ułatwi mi sprzątanie i mycie okien :)

Aniu, z tą ściereczką sprawa jest odrobinę skomplikowana, ale nie mówię, że niemożliwa.

Dostałam ją w prezencie od jednych naszych przemiłych gości, którzy kiedyś tam byli oglądać nasz domek.

Więc nawet nie wiem, jakiej jest firmy, wiem tylko, że ich siostra przywozi je z Hiszpanii, bo potem za jakiś czas kontaktowałam się z tymi naszymi gośćmi i załatwiłam taką jeszcze jedną ściereczkę dla swojej córci.

Jeśli bardzo chcesz zapytam, bo mam z nimi kontakt telefoniczny.

Ja za tę dodatkową płaciłam wtedy 10 zł, nie wiem jak teraz, bo to było jakieś 4 lata temu.

Daj znać, czy jest to takie Twoje pragnienie, które spędza Ci sen z oczu... :D :D :D

Tak Iwonko,,spędza mi to sen z powiek za każdym razem kiedy rano pojawiam się w mojej ślicznej kuchni i widzę zapaćkane okno,które wczoraj myłam:eek: Jeśli możesz pomóc w tej sprawie będę ogromnie wdzięczna:hug:

Tak Iwonko,,spędza mi to sen z powiek za każdym razem kiedy rano pojawiam się w mojej ślicznej kuchni i widzę zapaćkane okno,które wczoraj myłam:eek: Jeśli możesz pomóc w tej sprawie będę ogromnie wdzięczna:hug:

Ok, Aniu.

To postaram się w najbliższym czasie zasięgnąć języka w tej sprawie.

Uściski!

aniqa1982 to ja sobie skorzystam z Twojej porady i taka ściereczkę zakupię, wypatrzyłam ją właśnie na alle i zamówiłam.... mam nadzieję, że ułatwi mi sprzątanie i mycie okien :)

Zobaczysz ,że będziesz zadowolona!

JA jestem.

Płuczesz ją tylko w letniej wodzie i myjesz:D

Prać tylko w szarym mydle.

REWELACJA! mówie Ci :)

Jak spróbujesz to już nie oddasz. Daj znać po pierwszym myciu :)

PS. JA myłam okna 2 tygodnie temu a wczoraj wyglądały jakby nie były myte z pół roku :sick:

JA jestem.

PS. JA myłam okna 2 tygodnie temu a wczoraj wyglądały jakby nie były myte z pół roku :sick:

Dokładnie,aby były czyste trzeba myć codziennie:eek:

JA jestem.

No ściereczka zamówiona.... a pierwsze mycie okien coraz bliżej .... oj będę jęczała na te moje okna :)

Ana. gratuluje przeprowadzki:yes:

wnetrza fajne, jest jasno i przytulnie :D

wiec zebym nie wchodzila na krzywy ryj przynosze cosik abys mogla sobie cos sama zakupic na ten :Nowy Dom :D

http://gfx.dlastudenta.pl/photos/warto_przeczytac/warto_przeczytac_2010b/pieniadze_kieliszek.jpg

tylko pochwal sie pozniej co kupilas :D :rotfl: