Ana. 09.08.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jaka ładna, nowoczesna kuchnia! Zazdroszczę wielkiego blatu pod oknem. Piękna pralnia. Naprawdę przyjemne, jasne wnętrza. Czekam na dalsze fotorelacje. I dodam jeszcze, że Twoja opinia o indukcji uspokoiła mnie, że jednak dobrze zdecydowaliśmy Witam sąsiadkę Kuchnia jest naprawdę funkcjonalna ,duża.Wreszcie można usiąść przy stole i zjeść normalnie;)Z pralni też jestem bardzo zadowolona,łazienki są wolne od wszelkich brudnych ciuszków,detergentów,suszarki,super sprawa:) Jeżeli chodzi o indukcję to był strzał w dziesiątkę,dobrą decyzję podjęłaś,chociaż ja też do końca nie byłam pewna swojej decyzji:no: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.08.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Aniu jeszcze raz gratuluję przeprowadzki Nie ma jak swój dom, ogródek Ja też mam problem z muszkami.. na owocówki mam sposób, ale na okna nie....... Myję co pięć dni - siedmiu nie wytrzymuję. Najlepsze to, że mam dwa okna w kuchni... Podoba mi się fotka z zieloną roletą, chyba o takiej pomyślę . Życzę samych pogodnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.08.2014 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Aniu jeszcze raz gratuluję przeprowadzki Nie ma jak swój dom, ogródek Ja też mam problem z muszkami.. na owocówki mam sposób, ale na okna nie....... Myję co pięć dni - siedmiu nie wytrzymuję. Najlepsze to, że mam dwa okna w kuchni... Podoba mi się fotka z zieloną roletą, chyba o takiej pomyślę . Życzę samych pogodnych dni Dzięki za odwiedziny:)Tk byłoby cudownie,gdyby nie było tych latających stworków.Mycie okien tak czeste w tak upalne dni nie sa najmilszym zajęciem:bash:Myśle o roletyach,ale jak bedzie z ich czyszczeniem to nie wiem:(Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.08.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Aniu, naoglądałam się kolejnych Twoich zdjęć i nie jestem rozczarowana.Jasne, przestronne wnętrza i wszystko się ładnie prezentuje.Świetny kolorek w sypialni, ja też tak chciałam, ale niestety panel ścienny w określonych barwach wymusił na nas takie, a nie inne kolory ścian. Chciałam mieć ciepły, fiołkowy kolor, ale krajobraz na panelu tonący w szarościach i zgniłych zieleniach, nijak by do tego nie pasował.Z szybami w oknach niestety tak już będzie.Ja na szczęście jestem posiadaczką cudownej, hiszpańskiej ściery do szyb.Coś fantastycznego, przecieram nią tylko na mokro i za moment wysycha samo, zupełnie bez żadnych smug.Najgorzej jest zawsze z dużym oknem tarasowym.Ciągle lądują na szybach jakieś stwory, rozbijają się o nie, jakby były ślepe.Nawet nieraz ptak potrafi przydzwonić w szybę, aż zadudni.Więc ciągle byłoby na nich pełnio plam, gdyby nie ta ścierka.Przetarcie nią to 5 minut i znów lśnią jak nowe.Bardzo mi się podobają Twoje pomysły na urządzanie wnętrza, czekam na dalszą relację.Uściski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.08.2014 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Aniu, naoglądałam się kolejnych Twoich zdjęć i nie jestem rozczarowana. Jasne, przestronne wnętrza i wszystko się ładnie prezentuje. Świetny kolorek w sypialni, ja też tak chciałam, ale niestety panel ścienny w określonych barwach wymusił na nas takie, a nie inne kolory ścian. Chciałam mieć ciepły, fiołkowy kolor, ale krajobraz na panelu tonący w szarościach i zgniłych zieleniach, nijak by do tego nie pasował. Z szybami w oknach niestety tak już będzie. Ja na szczęście jestem posiadaczką cudownej, hiszpańskiej ściery do szyb. Coś fantastycznego, przecieram nią tylko na mokro i za moment wysycha samo, zupełnie bez żadnych smug. Najgorzej jest zawsze z dużym oknem tarasowym. Ciągle lądują na szybach jakieś stwory, rozbijają się o nie, jakby były ślepe. Nawet nieraz ptak potrafi przydzwonić w szybę, aż zadudni. Więc ciągle byłoby na nich pełnio plam, gdyby nie ta ścierka. Przetarcie nią to 5 minut i znów lśnią jak nowe. Bardzo mi się podobają Twoje pomysły na urządzanie wnętrza, czekam na dalszą relację. Uściski.. Cieszę się ,że Ci się u mnie podoba:)Zdjęcia nie są najlepszej jakości ,pod koniec sierpnia zrobię dobrym aparatem,to wszystko będzie:) wyglądać na pewno lepiej;)Ściereczki do okien zazdroszczę,może zdradż coś więcej,jakąś nazwę,bardzo by mi się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.08.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ja też jestem zainteresowana ściereczką do okien bo mnie czeka duuuuużo mycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.08.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Ania jak u Was pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jasno i spokojnie :) Gratuluję przeprowadzki !!!!! Ja mieszkam od 2 tygodni !! Cudownie jest Nie ma to jak u siebie A ja mam ściereczkę taką niebieską ACT, kosztuje ok 50 zł ale jest tego warta. Rewelacyjna i żadnyej chemii nie potrzeba. Tylko mydłem szarym przepieram i tyle :yes: Moja tesciowa dostała od sąsiadki na imieniny i ja też sobie teraz do domku kupiłam A Twoja to jaka?może ta sama? :)pozdrawiam! Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.08.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ania jak u Was pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jasno i spokojnie :) Gratuluję przeprowadzki !!!!! Ja mieszkam od 2 tygodni !! Cudownie jest Nie ma to jak u siebie A ja mam ściereczkę taką niebieską ACT, kosztuje ok 50 zł ale jest tego warta. Rewelacyjna i żadnyej chemii nie potrzeba. Tylko mydłem szarym przepieram i tyle :yes: Moja tesciowa dostała od sąsiadki na imieniny i ja też sobie teraz do domku kupiłam A Twoja to jaka?może ta sama? :)pozdrawiam! Dzięki,że wpadłaś i, że moje wnętrza się podobają choć wiele im jeszcze brakuje:yes:Ściereczki magicznej to ja jeszcze właśnie nie mam,a chcę bardzo mieć,bo okien w kropeczki to nie lubię:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.08.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Zdjęcia kuchni [ATTACH=CONFIG]273295[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273297[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273298[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]273299[/ATTACH] witaj Ana pięknie wyszła Ci kuchnia pisałaś mi o płytkach pomiędzy szafkami, czy to są Paradyz -masto-bianko ? czy one mają trochę połysku ? muszę obejrzeć na żywo w sklepie Ana pięknie prezenują się Twoje wnętrza , cudownie wykończone pomieszczenia, gratuluję przeprowadzki Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.08.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Aniu, z tą ściereczką sprawa jest odrobinę skomplikowana, ale nie mówię, że niemożliwa. Dostałam ją w prezencie od jednych naszych przemiłych gości, którzy kiedyś tam byli oglądać nasz domek. Więc nawet nie wiem, jakiej jest firmy, wiem tylko, że ich siostra przywozi je z Hiszpanii, bo potem za jakiś czas kontaktowałam się z tymi naszymi gośćmi i załatwiłam taką jeszcze jedną ściereczkę dla swojej córci. Jeśli bardzo chcesz zapytam, bo mam z nimi kontakt telefoniczny. Ja za tę dodatkową płaciłam wtedy 10 zł, nie wiem jak teraz, bo to było jakieś 4 lata temu. Daj znać, czy jest to takie Twoje pragnienie, które spędza Ci sen z oczu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.08.2014 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 witaj Ana pięknie wyszła Ci kuchnia pisałaś mi o płytkach pomiędzy szafkami, czy to są Paradyz -masto-bianko ?[ATTACH=CONFIG]274449[/ATTACH] czy one mają trochę połysku ? muszę obejrzeć na żywo w sklepie Ana pięknie prezenują się Twoje wnętrza , cudownie wykończone pomieszczenia, gratuluję przeprowadzki Płytki to półpoler widoczny zwłaszcza pod światło dzienne lub sztuczne Dzięki,ze wpadłaś do mnie:) Tak płytki w kuchni to masto bianco na ścianie a na podłodze masto grey chyba taka nazwa :rolleyes:Płytki to płpolerpołysk widoczny w świetle ,są śliczne i bardzo praktyczne.Wiedziałam,że mogą być problemy z usunięciem z nich brudu budowlanego,ale mój glazurnik świetnie sobie z nim poradził:wiggle:Jestem naprawdę zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.08.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ania jak u Was pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jasno i spokojnie :) Gratuluję przeprowadzki !!!!! Ja mieszkam od 2 tygodni !! Cudownie jest Nie ma to jak u siebie A ja mam ściereczkę taką niebieską ACT, kosztuje ok 50 zł ale jest tego warta. Rewelacyjna i żadnyej chemii nie potrzeba. Tylko mydłem szarym przepieram i tyle :yes: Moja tesciowa dostała od sąsiadki na imieniny i ja też sobie teraz do domku kupiłam A Twoja to jaka?może ta sama? :)pozdrawiam! aniqa1982 to ja sobie skorzystam z Twojej porady i taka ściereczkę zakupię, wypatrzyłam ją właśnie na alle i zamówiłam.... mam nadzieję, że ułatwi mi sprzątanie i mycie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.08.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Aniu, z tą ściereczką sprawa jest odrobinę skomplikowana, ale nie mówię, że niemożliwa. Dostałam ją w prezencie od jednych naszych przemiłych gości, którzy kiedyś tam byli oglądać nasz domek. Więc nawet nie wiem, jakiej jest firmy, wiem tylko, że ich siostra przywozi je z Hiszpanii, bo potem za jakiś czas kontaktowałam się z tymi naszymi gośćmi i załatwiłam taką jeszcze jedną ściereczkę dla swojej córci. Jeśli bardzo chcesz zapytam, bo mam z nimi kontakt telefoniczny. Ja za tę dodatkową płaciłam wtedy 10 zł, nie wiem jak teraz, bo to było jakieś 4 lata temu. Daj znać, czy jest to takie Twoje pragnienie, które spędza Ci sen z oczu... :D Tak Iwonko,,spędza mi to sen z powiek za każdym razem kiedy rano pojawiam się w mojej ślicznej kuchni i widzę zapaćkane okno,które wczoraj myłam:eek: Jeśli możesz pomóc w tej sprawie będę ogromnie wdzięczna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 12.08.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Tak Iwonko,,spędza mi to sen z powiek za każdym razem kiedy rano pojawiam się w mojej ślicznej kuchni i widzę zapaćkane okno,które wczoraj myłam:eek: Jeśli możesz pomóc w tej sprawie będę ogromnie wdzięczna:hug: Ok, Aniu. To postaram się w najbliższym czasie zasięgnąć języka w tej sprawie. Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.08.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 aniqa1982 to ja sobie skorzystam z Twojej porady i taka ściereczkę zakupię, wypatrzyłam ją właśnie na alle i zamówiłam.... mam nadzieję, że ułatwi mi sprzątanie i mycie okien Zobaczysz ,że będziesz zadowolona! JA jestem. Płuczesz ją tylko w letniej wodzie i myjesz:D Prać tylko w szarym mydle. REWELACJA! mówie Ci Jak spróbujesz to już nie oddasz. Daj znać po pierwszym myciu PS. JA myłam okna 2 tygodnie temu a wczoraj wyglądały jakby nie były myte z pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.08.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Zobaczysz ,że będziesz zadowolona! JA jestem. Płuczesz ją tylko w letniej wodzie i myjesz:D Prać tylko w szarym mydle. REWELACJA! mówie Ci Jak spróbujesz to już nie oddasz. Daj znać po pierwszym myciu PS. JA myłam okna 2 tygodnie temu a wczoraj wyglądały jakby nie były myte z pół roku Dokładnie,aby były czyste trzeba myć codziennie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.08.2014 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ok, Aniu. To postaram się w najbliższym czasie zasięgnąć języka w tej sprawie. Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 13.08.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Zobaczysz ,że będziesz zadowolona! JA jestem. Płuczesz ją tylko w letniej wodzie i myjesz:D Prać tylko w szarym mydle. REWELACJA! mówie Ci Jak spróbujesz to już nie oddasz. Daj znać po pierwszym myciu PS. JA myłam okna 2 tygodnie temu a wczoraj wyglądały jakby nie były myte z pół roku No ściereczka zamówiona.... a pierwsze mycie okien coraz bliżej .... oj będę jęczała na te moje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.08.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzisiaj przywieźli nam podbitkę Gamrat w kolorze orzech.Konstrukcja jest już z 3-ch stron zrobiona,jeszcze jeden bok i przybijamy panele,oczywiście mój mąz:rolleyes:Myslę,że efekt będzie zadowalający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ana. gratuluje przeprowadzki:yes: wnetrza fajne, jest jasno i przytulnie wiec zebym nie wchodzila na krzywy ryj przynosze cosik abys mogla sobie cos sama zakupic na ten :Nowy Dom http://gfx.dlastudenta.pl/photos/warto_przeczytac/warto_przeczytac_2010b/pieniadze_kieliszek.jpg tylko pochwal sie pozniej co kupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts