krawczykowie 17.12.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Teraz widzę piękne lotnisko . Działacie dalej ze ścianami??? Pogoda wymarzona. Przypomnij ile macie powierzchni użytkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Powierzchnia 110 metrów,ścianki działowe masz na myśli,:)tak pustaki już są na budowie ,tylko zakupić klej i murarz może murować:yes:Chociaż ja wolałabym robić dach przed zimą:yes:Także do końca nie wiem jak będzie, czy uda się coś zrobić,czy będziemy czekać na szybką wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 18.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jeśli nie macie ścianek kolankowych to z dachem można lecieć w taką pogodę, a myślę że będzie jeszcze długo ładnie. Zima nas w tym roku oszczędza, zresztą z tego co czytam na forum to parę lat wstecz jesień i początki zim super, gorzej z wiosną (patrz w tym roku 1 kwietnia śnieg jak w boże narodzenie). Życzę żeby udało się z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 18.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam Ana. Śliczny domek powstaje - będę podglądać i kibicować Mam nadzieje, że uda się szybko kupującym uzyskać kredyt na mieszkanie i będziecie mogli ruszać dalej. Jeśli nadal będziecie mieć takie tempo, to kto wie, a nóż okaże się, że przeprowadzicie się przed czerwcem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.12.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witaj:)Przywędrowałam z dziennika Izoldy:)Piękny domek budujecie. Widzę że problemy finansowe to nie tylko u Ciebie;)Jeszcze w tym roku dach będziecie robić?Kryjecie blacho dachówką czy dachówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam Ana. Śliczny domek powstaje - będę podglądać i kibicować Mam nadzieje, że uda się szybko kupującym uzyskać kredyt na mieszkanie i będziecie mogli ruszać dalej. Jeśli nadal będziecie mieć takie tempo, to kto wie, a nóż okaże się, że przeprowadzicie się przed czerwcem! Pozdrawiam Witam serdecznie u mnie:yes:oby Twoje słowa się sprawdziły ,,gratuluję ślicznych maluszków:yes:Będę zaglądać do Ciebie i kibicować,domek śliczny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witaj:) Przywędrowałam z dziennika Izoldy:) Piękny domek budujecie. Widzę że problemy finansowe to nie tylko u Ciebie;) Jeszcze w tym roku dach będziecie robić? Kryjecie blacho dachówką czy dachówką? Witam w moich progach:yes:Jak tylko będzie kasa to ruszamy z dachem,chyba że pogoda nam przeszkodzi:mad:Będziemy kryć blacho dachówką modułową Wenecją: budmatu lub finerą,zbieramy oferty,cena zadecyduje:mad:Ja osobiście wolałabym wenecję :yes:Pozdrawiam,będę zaglądać do Ciebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zapraszam serdecznie.Jeszcze pozwolę sobie wspomnąć co do krycia blacho dachówką. Mamy prawie takie same dachy i jakbym kryła jeszcze raz a fundusze by Nam na to pozwoliły to zdecydowałabym się na dachówkę jednak. Z blacho dachówki mieliśmy bardzo dużo odpadów. Ale cena Nas przekonała (22zł/m2) i wygląd. Na zdjęciach może tego nie widać ale w rzeczywistości wygląda przepięknie. Prawie jak dachówka. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Zobaczyłam Radom i zaciekawiłam się Twoim dziennikiem, sąsiadko Działkę macie przecudowną!! Będzie bosko, jak już wszystko ukończycie. Piszesz, że sprzedajecie mieszkanie, mam więc pytanie: czy po sprzedaży mieszkania dalej będziecie tam mieszkać, czy też musicie gdzieś się wyprowadzić do czasu przeprowadzki do domu? Jak dogadaliście się z kupującym? Pytam, bo nas też to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.12.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Zobaczyłam Radom i zaciekawiłam się Twoim dziennikiem, sąsiadko Działkę macie przecudowną!! Będzie bosko, jak już wszystko ukończycie. Piszesz, że sprzedajecie mieszkanie, mam więc pytanie: czy po sprzedaży mieszkania dalej będziecie tam mieszkać, czy też musicie gdzieś się wyprowadzić do czasu przeprowadzki do domu? Jak dogadaliście się z kupującym? Pytam, bo nas też to czeka. Witam u siebie sąsiadeczkę Cieszę się,że moja działeczka się podoba:pJeżeli chodzi o Twoje pytanie to 1pażdziernika podpisałam umowę przedwstępną,dostałam niewielką zaliczkę teraz czekam aż nowi właściciele dostaną kredyt:mad:Skoro ja czekam juz3 miesiące to oni też muszą sobie poczekać aż ja wybuduję domek:yes:Strasznie fajni ludzie ,powiedzieli że pod mostem mieszkać nie będę:lol2:Na takich kupców czekałam pół roku,bo owszem było dużo ,ale nie spełniali moich warunków:bash:Opłacało się czekać ,od momentu podpisania u notariusza będziemy wynajmować mieszkanie za darmo:wiggle: Jedna przeprowadzka zupełnie wystarczy Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 20.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Piękna działka I duża. Inspiracji na takie duże działki można szukać w programie: "Maja w ogrodzie". Tam sami pasjonaci ogrodów Edytowane 20 Grudnia 2013 przez luntrusk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.12.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam luntrusk, w każdy niedzielny poranek oglądam piękne ogrody z Mają i wzdycham kiedy u mnie taki ogród będzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i3.fmix.pl/fmi1139/64901b470013712152b83d75 Zdrowych i Wesołych Świąt:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.12.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 "Aby Święta Bożego Narodzeniabyły Bliskością i Spokojem,a Nowy Rok – Dobrym Czasem."- Konstanty Ildefons Gałczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, duzo radości i szczęścia i miłości i planów planów planów;) cudownej atmosfery i spełnienia Waszych marzeń budowlanych i nie tylko:D http://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.12.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ana. http://kartki24.eu/kartki/46/6/d/605.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 24.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Pięknie dziękuję za życzenia! Zdrowych i Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wszystkim życzę pomyślności w Nowym 2014 roku,szampańskiej zabawy do białego rana:) http://www.topkartki.pl/kartki/4295/original/2.jpg?1388357346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.01.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Z Nowym Rokiem są dobre wiadomości ,około 10 stycznia podpisujemy u notariusza sprzedaż mieszkania ,a więc ruszamy z kopyta.Jutro wraca na budowę nasz murarz i będą ścianki działowe.Mam nadzieję,że pogoda nam nie popsuje planów:P W planach mamy zrobić dach ,teraz w styczniu. Blacha zamówiona ,drzewo również jutro zamówię okna.Niestety trzeba będzie czekać 4 tygodnie:P Tak naprawdę to mam dylemat jaki kolor -złoty dąb czy orzech do ceglastej blacho dachówki ;)Miała być grafitowa ale ,że kobieta zmienną jest tak i u mnie pierwotna koncepcja legła w gruzach:rolleyes:Zobaczymy czy będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts