Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze zielone zacisze

Recommended Posts

Zdolny mąż to szczęście..... Super mu wszystko wychodzi. Łazienka śliczna, wszystko juz macie dopieszczone. Nam jeszcze sporo detali brakuje z powodu kasy niestety:(

Tak ,zgadzam się w całej rozciągłości .Potrafi wiele zrobić,może dlatego,że musi;)Łazienka też mi się podoba.:)Nie martw się nam też jeszcze dużo brakuje ,ale trzeba się cieszyć tym co już jest:)

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam,że zdjęc nie wrzucałam ,a to z powodu braku dostępu do netu:(:(Ale dzisiaj mam dostęp chwilowy i spróbuję coś wrzucić tak jak obiecałam.Podbitka jest już dawno zrobiona,obecnie mąż robi opaskę wokół domu z kamyczków,.Wychodzi mu całkiem fajnie:yes:Nie wiedziałam,że ten mój mąż taki zdolny,po prostu co musi zrobić,to po prostu z radością wykonuje:yes:

To teraz fotorelacja:wiggle:

[ATTACH=CONFIG]277437[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277442[/ATTACH]

Aniu a ja się dopytam bo mi ten rudy kolor w podbitce nie pasi jakoś.... pewnie ma nawiązywać do płytek ale jakoś chyba bym wybrała kolor podbitki ....

Aniu a ja się dopytam bo mi ten rudy kolor w podbitce nie pasi jakoś.... pewnie ma nawiązywać do płytek ale jakoś chyba bym wybrała kolor podbitki ....

Tak masz racje,ja teraz też bym zrobiła w kolorze podbitki;)To są obróbki blacharskie w kolorze pokrycia dachu,czyli kolor ceglasty.Na etapie krycia achu nie zastanawiałam się nad tym zbytnio i wyszło jak wyszło.Ale tak jak mówisz nawiązuje do schodów i cokołu,nie jest żle:) Dziękuję za szczerość:)

Tak masz racje,ja teraz też bym zrobiła w kolorze podbitki;)To są obróbki blacharskie w kolorze pokrycia dachu,czyli kolor ceglasty.Na etapie krycia dachu nie zastanawiałam się nad tym zbytnio i wyszło jak wyszło.Ale tak jak mówisz nawiązuje do schodów i cokołu,nie jest żle:) Dziękuję za szczerość:)

Przepraszam jak Cię uraziłam ale jakoś tak mi to nie pasiło, dobrze że zgrało się z płytkami i nie wygląda źle, a nawet patrząć od frontu to faktycznie pasuje do dachu i koloru podmurówki, opaska z kamyczków super wygląda i tak czyściutko sie od razu zrobiło wkoło domu ...

Edytowane przez jo-aska

Przepraszam jak Cię uraziłam ale jakoś tak mi to nie pasiło, dobrze że zgrało się z płytkami i nie wygląda źle, a nawet patrząć od frontu to faktycznie pasuje do dachu i koloru podmurówki, opaska z kamyczków super wygląda i tak czyściutko sie od razu zrobiło wkoło domu ...

Joasiu chyba żartujesz,ja cieszę się za każdą konstruktywną krytykę:) zwłaszcza z Twoich ust,wiem,że jesteś bardzo szczera:) Opaska wyszła całkiem fajnie,a dom nabrał właściwej elegancji:) Uściski:hug:

Joasiu chyba żartujesz,ja cieszę się za każdą konstruktywną krytykę:) zwłaszcza z Twoich ust,wiem,że jesteś bardzo szczera:) Opaska wyszła całkiem fajnie,a dom nabrał właściwej elegancji:) Uściski:hug:

:hug: to dobrze że tak myślisz, a opaska na prawdę dużo daje dla całego otoczenia..... nam się chyba nie uda zrobic nic na zewnątrz w tym roku ... chyba że zima przyjdzie baaaaardzo późno :)