Ana. 02.09.2014 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zdolny mąż to szczęście..... Super mu wszystko wychodzi. Łazienka śliczna, wszystko juz macie dopieszczone. Nam jeszcze sporo detali brakuje z powodu kasy niestety:( Tak ,zgadzam się w całej rozciągłości .Potrafi wiele zrobić,może dlatego,że musi;)Łazienka też mi się podoba.:)Nie martw się nam też jeszcze dużo brakuje ,ale trzeba się cieszyć tym co już jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ana domek jest piekny! super wykonczone wnetrza, widze ład, zero chaosu, wszystko przemyslane.. w tej jednej z sypialni moglabym zamieszkac i pogoscic sie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.09.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ana domek jest piekny! super wykonczone wnetrza, widze ład, zero chaosu, wszystko przemyslane.. w tej jednej z sypialni moglabym zamieszkac i pogoscic sie u Was Dzięki ,że wpadłaś Cieszę się,że się podoba u mnie,a do sypialni zapraszam,bo jest gościnna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dzisiaj skończona zostanie opaska wokół domku:) zakupiłam też tuje danica ,które mają zdobić opaskę od frontu po obu stronach podcienia. Myślę ,że będzie ładnie:rolleyes:Zdjęcia wieczorkiem,jak skończymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.09.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Pięknie, elegancko, nowocześnie Czekam na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.09.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jedna z sypialni [ATTACH=CONFIG]277478[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277479[/ATTACH] Aniu a co to za fajowa tapeta w sypialni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.09.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Przepraszam,że zdjęc nie wrzucałam ,a to z powodu braku dostępu do netu:(:(Ale dzisiaj mam dostęp chwilowy i spróbuję coś wrzucić tak jak obiecałam.Podbitka jest już dawno zrobiona,obecnie mąż robi opaskę wokół domu z kamyczków,.Wychodzi mu całkiem fajnie:yes:Nie wiedziałam,że ten mój mąż taki zdolny,po prostu co musi zrobić,to po prostu z radością wykonuje:yes: To teraz fotorelacja:wiggle: [ATTACH=CONFIG]277437[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]277442[/ATTACH] Aniu a ja się dopytam bo mi ten rudy kolor w podbitce nie pasi jakoś.... pewnie ma nawiązywać do płytek ale jakoś chyba bym wybrała kolor podbitki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Poza tym .... domek dopieszczony ... tapety super dobrane... a limonka w kuchni .... super wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Pięknie, elegancko, nowocześnie Czekam na więcej zdjęć. Będą jeszcze dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Aniu a ja się dopytam bo mi ten rudy kolor w podbitce nie pasi jakoś.... pewnie ma nawiązywać do płytek ale jakoś chyba bym wybrała kolor podbitki .... Tak masz racje,ja teraz też bym zrobiła w kolorze podbitki;)To są obróbki blacharskie w kolorze pokrycia dachu,czyli kolor ceglasty.Na etapie krycia achu nie zastanawiałam się nad tym zbytnio i wyszło jak wyszło.Ale tak jak mówisz nawiązuje do schodów i cokołu,nie jest żle:) Dziękuję za szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Poza tym .... domek dopieszczony ... tapety super dobrane... a limonka w kuchni .... super wygląda ! Dzięki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Aniu a co to za fajowa tapeta w sypialni?? Tapeta ścienna 431636 Personal Affairs 2014 RASCH . Pasuje nie tylko do sypialni:) Edytowane 3 Września 2014 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Tak oto prezentuje się domek z opaską z kamyczków:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.09.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 W sobotę pomalujemy boczki schodów marmolitem i zniknie beton:) Myślę czym obsadzić ścieżkę od furtki wzdłuż kostki ,też w kamyczkach ,może jakeś sugestie-ziemia nie najlepsza,wschodnia strona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.09.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Aniu, czy dostałaś moją wiadomość z 30 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.09.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Aniu, czy dostałaś moją wiadomość z 30 sierpnia? Tak dostałam i napisałam sms-a 2 września,czyżby nie doszedł?:Uściski:hug:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.09.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Tak masz racje,ja teraz też bym zrobiła w kolorze podbitki;)To są obróbki blacharskie w kolorze pokrycia dachu,czyli kolor ceglasty.Na etapie krycia dachu nie zastanawiałam się nad tym zbytnio i wyszło jak wyszło.Ale tak jak mówisz nawiązuje do schodów i cokołu,nie jest żle:) Dziękuję za szczerość Przepraszam jak Cię uraziłam ale jakoś tak mi to nie pasiło, dobrze że zgrało się z płytkami i nie wygląda źle, a nawet patrząć od frontu to faktycznie pasuje do dachu i koloru podmurówki, opaska z kamyczków super wygląda i tak czyściutko sie od razu zrobiło wkoło domu ... Edytowane 4 Września 2014 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.09.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Przepraszam jak Cię uraziłam ale jakoś tak mi to nie pasiło, dobrze że zgrało się z płytkami i nie wygląda źle, a nawet patrząć od frontu to faktycznie pasuje do dachu i koloru podmurówki, opaska z kamyczków super wygląda i tak czyściutko sie od razu zrobiło wkoło domu ... Joasiu chyba żartujesz,ja cieszę się za każdą konstruktywną krytykę zwłaszcza z Twoich ust,wiem,że jesteś bardzo szczera:) Opaska wyszła całkiem fajnie,a dom nabrał właściwej elegancji:) Uściski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 05.09.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Joasiu chyba żartujesz,ja cieszę się za każdą konstruktywną krytykę zwłaszcza z Twoich ust,wiem,że jesteś bardzo szczera:) Opaska wyszła całkiem fajnie,a dom nabrał właściwej elegancji:) Uściski:hug: to dobrze że tak myślisz, a opaska na prawdę dużo daje dla całego otoczenia..... nam się chyba nie uda zrobic nic na zewnątrz w tym roku ... chyba że zima przyjdzie baaaaardzo późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts