mari180790 04.12.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witaj:)Oj to piesek narobił Wam troszkę strachu;/ ale dobrze że jest już wszystko wporządku:) Pochwal się swoimi zdobyczami:) bardzo jestem ciekawa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.12.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo współczuje choroby dalmatynki, rozumiem Was doskonale. Trzymam kciuki za zdrówko psiastej Również dopraszam się zdjęć nowych nabytków ... i psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.12.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witaj:) Oj to piesek narobił Wam troszkę strachu;/ ale dobrze że jest już wszystko wporządku:) Pochwal się swoimi zdobyczami:) bardzo jestem ciekawa:rolleyes: Oj piesek dużo zdrowia mojego odebrał i kasy z kieszeni:(Ale mam nadzieję,że będzie dobrze:lol2:Zdobyczami nie omieszkam się pochwalić,zasłony w salonie wiszą,chyba firany też by się przydały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.12.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Bardzo współczuje choroby dalmatynki, rozumiem Was doskonale. Trzymam kciuki za zdrówko psiastej Również dopraszam się zdjęć nowych nabytków ... i psa Dziękuję za kciuki,zdjęcia mojej kropki wrzucę,nabytki salonowe również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.12.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam Ania, dawno mnie u Ciebie nie było, a widzę, że dzieje się oj dzieje ciekawa jestem zdjęć z Twoich wnętrz mam nadzieję, że z Dalmatynką wszystko oki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.12.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam Ania, dawno mnie u Ciebie nie było, a widzę, że dzieje się oj dzieje ciekawa jestem zdjęć z Twoich wnętrz mam nadzieję, że z Dalmatynką wszystko oki ? Witam,zdjęcia wrzucę w Święta bo będę miała dobry aparat:yes Daisy na razie ma się dobrze,tym bardziej,że ma swojego pana ,który się rozchorował i siedzi w domu:( Także mam się kim opiekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 18.12.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Witaj Ana. Udzielam się dopiero pierwszy raz na forum ale bacznie obserwuje poczyniania zarówno twoje jak i innych uzytkowników Sama wnet zaczynam star swojego dziennika dlatego postanowiłam sie udzielić muszę napisac że bardzo mi się podobaja twoje wnętrza dobór kolorów i dodatków sa naprawde superr czasem sie zastanawiam skąd bierzecie takie pomysły na to wszystko jeszcze raz gratuluje pomysłowości i trzymam kciuki za dalsze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.12.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witaj Ana. Udzielam się dopiero pierwszy raz na forum ale bacznie obserwuje poczyniania zarówno twoje jak i innych uzytkowników Sama wnet zaczynam star swojego dziennika dlatego postanowiłam sie udzielić muszę napisac że bardzo mi się podobaja twoje wnętrza dobór kolorów i dodatków sa naprawde superr czasem sie zastanawiam skąd bierzecie takie pomysły na to wszystko jeszcze raz gratuluje pomysłowości i trzymam kciuki za dalsze postepy Witam ,miło,ze zajrzałaś do mojego zacisza:) Zakładaj swój dziennik szybciutko,będzie Ci łatwiej podjąć wiele trudnych decyzji budowlanych:yes:Cieszę się ,że podobają się moje wnętrza,jeszcze wiele brakuje,ale jest w miarę ok:)Zapraszam częściej do mnie,będą nowe zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.12.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Dla wszystkich zaglądających http://img4.imageshack.us/img4/6605/qx9j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 29.12.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Święta minęły bardzo spokojnie i w miarę zdrowo;) Drugi dzień Świąt był bardziej klimatyczny,prawdziwie świąteczny z racji opadu śniegu.Wszystko przyprószyło na biało i zrobiło się pięknie w naszym zaciszu.W Wigilię dowiedziałam się od mojego syna,że zostanę babcią:wiggle:Była to chyba najlepsza nowina w tym roku,jaką otrzymałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.12.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Gratulacje, Aniu! Witaj w klubie dostojnych babć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 29.12.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Fajny prezent pod choinkę . Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 29.12.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No to piękną wiadomość dostałaś na święta Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.12.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Za gratulacje wszystkim serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.12.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wow, to rzeczywiście cudowne święta miałaś! Pomyślności w Nowym Roku życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 W starym roku udało się jeszcze udomowić nasz salon:yes:A oto efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 http://admin.kyokushin.fn.pl/uploads/fck/1350%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wow, to rzeczywiście cudowne święta miałaś! Pomyślności w Nowym Roku życzę!! Dziękuję ślicznie i wzajemnie wszystkiego dobrego w 2015 Roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts