Ana. 31.12.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Dziękuję ślicznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z okazji Nowego Roku życzymy Wam, aby szczęście zawsze stało u Waszego boku, a każdy kolejny dzień był niezapomnianym przeżyciem. Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.01.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Salon śliczny domowy i świąteczny superr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.01.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Salon śliczny domowy i świąteczny superr :) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.01.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]296392[/ATTACH] Cudna Księżniczka, wymiziaj ją ode mnie Salon miodzio, no i oczywiście ta podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 02.01.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ładne szarosci na scianach A choinka nie za blisko ognia ? Wszystkiego dobrego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.01.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Cudna Księżniczka, wymiziaj ją ode mnie Salon miodzio, no i oczywiście ta podłoga Dzięki za komplementa,a moja Daisy jest naprawdę ładna jak na Dalmatynkę,tak wszyscy mówią,wymiziam na pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.01.2015 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ładne szarosci na scianach A choinka nie za blisko ognia ? Wszystkiego dobrego w nowym roku Z szarości jestem bardzo zadowolona,jest świetną bazą do innych kolorów.Choinka ma się dobrze,to sosna ,więc igieł szybko nie zrzuca a w kominku często nie palimy:no:Dzięki za życzenia,które odwzajemniam życząc samych cudownych chwil w Nowym Roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.01.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Aniu, Twój salon prezentuje się bardzo gustownie i elegancko. Już jestem ciekawa reszty Twoich domowych aranżacji. Choinka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.01.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Aniu, Twój salon prezentuje się bardzo gustownie i elegancko. Już jestem ciekawa reszty Twoich domowych aranżacji. Choinka super! Cieszę się,że się podoba mój salonik,a z choinki jestem zadowolona,nie gubi igieł i cudnie pachnie.Polecam sosnę każdemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka19640904 18.01.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Gratuluję -super dom, tempo imponujące.Wszystko to przed nami.Powiedz czy zadowolona jestes z ogrzewania elektrycznego?Jak myślisz ile kw pochłonie ogrzewanie za miesiąc np grudzień?Ile wyniosła Cię instalacja elektryczna?Czy wszędzie masz podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.01.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam,tak nasz domek był budowany w szybkim tempie.W związku z tym w pierwszym roku przygotowałam się na wyższe rachunki za prąd.Nie jestem w stanie powiedzieć ile kw jest za samo ogrzewanie:rolleyes:Ale całkowite zużycie w grudniu to około 1600kw.Mam taryfę wekendową ,więc sporo taniej wychodzi.Ogrzewanie mam w całym domu.Inwestycyjnie wyszło najtaniej,taniej już chyba nie można-około 5000zł na całe 110 metrów powierzchni;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 23.01.2015 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Wiosna się zbliża szybkimi krokami,w związku z tym myślę coraz intensywniej o moim przyszłym tarasie.Nie bardzo wiem jaki on ma być:bash:Czy drewniany,a może z kostki, a może wylewany z płytkami.Koszty się liczą,ale również funkcjonalność użytkowania.Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.01.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 witam się w Twoim dzienniku. do tej pory zaglądałam tylko i podczytywałam, ale chyba przyszła pora się ujawnić i wydac trochę ochów. na prawdę bardzo ładny domek i wnętrza. mi jeszcze sporo czasu zostało do wykańczania, ale na ten moment tez najbardziej podobaja mi się szarości. masz racje, że są fajną bazą i można do nich dorzucać inne kolorki. będę się jeszcze pewnie o różne rzeczy pytać, ale nie chcę Cię zamęczać przy pierwszej wizycie. co do tarasu, to stanowczo odradzam Ci płytki. z obserwacji po rodzinie i znajomych wiem, że nie wiadomo jak by się zarzekał fachowiec, że położone są dokładnie, to po jakimś czasie i tak bedą pękać lub odpadać. a fugi po kilku sezonach wygladają strasznie. poza tym jak sa mokre, to mozna się zabić, a jak goraco, to parzą w stopy. jakbym miała kasę, to najbardziej chciałabym taras drewniany. a tak oszczędnościowo i w miarę schludnie to kostka. chociaż też mocno sie nagrzewa od słońca. wszystko zależy od tego, ile pieniedzy chcecie przeznaczyć i co się podoba. pozdrawiam i będę zagladać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 23.01.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam serdecznie, i zapraszam ponownie.Cieszę się ,że moje zielone zacisze przypadło Ci do gustu:) Dziękuję za radę w sprawie tarasu.Drewniany byłby super,zawsze ciepły,ale boję się ciągłej pielęgnacji;) Ale kto wie,płytki raczej nie,kostka może,ale jaka najlepiej:rolleyes:Pozdrawiam,na pewno będzie rewizyta:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.01.2015 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jaki wymiar tarasu jest w pełni funkcjonalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.01.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ana. duzy duuzy pomysl co chcesz na nim ustawic, czy maja to byc tylko 2lezaki i maly stolik, czy tez cos wiekszego, zeby z rodzinka/goscmi sobie wygodnie posiedziec co do tego, co max-maniacy napisala, dodam na koncu : AMENt popieram ja w kazdym slowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.01.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki,myślę o takim 5,7x4m,wystarczy chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witaj Aniu.Myślę, że takie wymiary tarasu, jak podajesz, w zupełności wystarczą.A jeśli chodzi o pokrycie, nie myślałaś o takim, jak u mnie?Funkcjonalny i świetnie wygląda, jak naturalne drewno, a konserwować nie trzeba.Ja w każdym bądź razie jestem ogromnie zadowolona.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.02.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ciiag dalszy [ATTACH=CONFIG]277464[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277465[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277466[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277465[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277467[/ATTACH] Ania witam po dłuższej nieobecności, mam pytanie odnośnie szafki pod umywalką, jakiej jest firmy i gdzie kupowaliście? Łazienka piękna, przytulna i jasna ...a to bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts