Ana. 20.02.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Aniu - wspaniale! Teraz kilka miesięcy czekania i będziesz się cieszyć z babciowania. To ogromnie przemiłe uczucie, a i miłość do wnuków jest inna, niż ta rodzicielska. Na pewno bardziej bezkrytyczna i pełna ciągłych zachwytów i to jest właśnie w tym wszystkim najpiękniejsze. Ściskam Cię babciowo! Tak,będę rozpieszczać ,dosyć wychowywania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.03.2015 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 W sobotę odwiedził nas pan od tarasu.Pomierzył i zrobił wstępną wycenę .Taras 20m i scieżka dochodząca 15m.Na tarasie miałaby być płytka lux,w sumie taka sama jak moja kostka na podjeżdzie,tylko w większych rozmiarach 60x20 i 30x30.Wycenił na 7000zł z materiałem:rolleyes:Wydaje mi się troszkę drogo,ale sama nie wiem.Myślę,czy nie taniej wyjdzie mi taras drewniany z modrzewia syberyjskiego,oczywiście wykonanie własne;) no i będzie taras cieplutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.03.2015 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Moja sunia jest chora:(Od wczoraj jest w klinice,Dzisiaj mają jej zrobić biopsję, weterynarz podejrzewa nowotwór pęcherza moczowego:bash:Wczoraj strasznie się zryczałam a dzisiaj głowa mi pęka.Chyba pierwszą noc spędziłam bez niej:( Z wieści budowlanych -taras będzie na pewno drewniany,ale dopiero mąż zacznie działać po świętach:yes:Myślę ,że sobie poradzi,a ja wreszcie będę mogła wyjść z salonu i wypić herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Aniu, współczuję choroby piesia. To bardzo przykre. Bądź dobrej myśli i trzymaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.03.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ojej, współczuję z powodu pieska. Mnie by chyba serce pękło, jakby mój futrzak ciężko zachorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 23.03.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Aniu, współczuję choroby piesia. To bardzo przykre. Bądź dobrej myśli i trzymaj się.. Psinka jest w domku:)Komórek nowotworowych niby nie znaleziono,ale dołączyły problemy z kręgosłupem:bash:Bierze zastrzyki przeciwzapalne,ale na pewno ból jej dokucza:( Zobaczymy co będzie dalej,nie wyobrażam sobie naszego domu bez niej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.03.2015 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ojej, współczuję z powodu pieska. Mnie by chyba serce pękło, jakby mój futrzak ciężko zachorował Tak choroba psa to straszne przeżycie,ale jestem pełna nadziei,że wszystko jeszcze będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 27.03.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 I jak z pieskiem Ana??? Mam nadzieję, że już lepiej i że wszystko będzie dobrze. Jestem ciekawa jakie macie wrażenia z wyboru systemu ogrzewania. Pierwszy sezon grzewczy będzie się kończył, robiliście już jakieś podliczenia ile kwh poszło na ogrzewanie i cwu?My jeszcze nie mieszkamy, wykańczamy się powolutku i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem-uruchomienie kabli na jesień.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.04.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 cześć Ana, jak tam psinka, lepiej? fajnie, że zdecydowaliście się na drewniany taras. na pewno będzie o niebo piękniejszy od kostki. zdrowych i radosnych świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.04.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.04.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Dziękuję ślicznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.04.2015 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 cześć Ana, jak tam psinka, lepiej? fajnie, że zdecydowaliście się na drewniany taras. na pewno będzie o niebo piękniejszy od kostki. zdrowych i radosnych świąt życzę Dziękuję za życzenia:yes:Psinka cały czas na antybiotyku,leczymy boleriozę.Wczoraj miała zabieg usunięcia narośli na powiece ,która powodowała stan zapalny oka:mad:Czuje się dobrze po narkozie ,serduszko ma ponoć zdrowe:DTaras drewniany po niedzieli będzie się robił,już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.04.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 I jak z pieskiem Ana??? Mam nadzieję, że już lepiej i że wszystko będzie dobrze. Jestem ciekawa jakie macie wrażenia z wyboru systemu ogrzewania. Pierwszy sezon grzewczy będzie się kończył, robiliście już jakieś podliczenia ile kwh poszło na ogrzewanie i cwu? My jeszcze nie mieszkamy, wykańczamy się powolutku i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem-uruchomienie kabli na jesień. Pozdrawiam:) Z psinką lepiej,właściwa diagnoza jest,leczymy boreliozę.Z ogrzewania jesteśmy zadowoleni,jeszcze strop musimy lepiej ocieplić ,miesięcznie wyszło nam 500zł średnio od listopada do marca:yes:będę Wam kibicować przy wykończeniówce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.04.2015 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Mamy taras :wave:Jest drewniany i w całości wykonany przez mojego męża:wiggle:Teraz powstaje wąska rabata wokół niego.rabata jest już technicznie wykonana,teraz ja muszę ją wypełnić roślinkami:rolleyes:Moje doświadczenie w ogrodnictwie żadne,więc pewnie będę błądzić Wczoraj z córką jako pierwsze wkopałyśmy róże Bonica,mam nadzieję ,że jeszcze w tym roku zakwitną:wiggle:Na resztę roślinek czekam.Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia,jak internet pozwoli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.04.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Aniu, gratuluję dalszych postępów w upiększaniu i urządzaniu domku. Drewniany taras z pewnością jest bardzo elegancki, więc czekam na fotki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 27.04.2015 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witaj:) Ja również czekam na fotki bo też z mężem planujemy zrobić "drewno" na tarasie tzn. deskę kompozytową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.04.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 http://images68.fotosik.pl/837/11c788ea2a4adb5agen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.04.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) http://images70.fotosik.pl/836/d49155bc6707e229gen.jpg http://images69.fotosik.pl/837/17d06e60b4b61c74gen.jpg Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.04.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 wow, super wyszlo rzeczywiście wygląda na cieply. deski to modrzew syberyjski, tak jak planowaliście? są ryflowane, czy gladkie? fajny kolor Wam wyszedl. to jakiś lakier, olej, czy wosk? a o róże się nie martw, na pewno zakwitną. bo czemu mialyby nie? pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.04.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Piękny taras Taki mi się marzy, na razie w planach, ale będzie właśnie taki A na czym leżą deski? Na legarach? Masz może fotki przed położeniem desek? Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts