Ana. 27.04.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Aniu, gratuluję dalszych postępów w upiększaniu i urządzaniu domku. Drewniany taras z pewnością jest bardzo elegancki, więc czekam na fotki. Pozdrawiam! Tylko 3 ,ale jakiś pogląd jest,pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.04.2015 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witaj:) Ja również czekam na fotki bo też z mężem planujemy zrobić "drewno" na tarasie tzn. deskę kompozytową. Też będzie ładny,ale dla mnie był za drogi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.04.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Modrzew jest krajowy, dwustronnie ryflowany:yes:Deski najpierw były impregnowane penetrinem altaxu-bezbarwnym,a potem olejem sadolinu 2 razy-kolor mahoń:yes:Róże przyjęły się,czekam na kwiaty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.04.2015 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Zdjęć nie mam,ale deski leżą na legarach,a legary na pustakach zatopionych w betonie..pomiędzy pustakami wysypany żwirek,pod żwirkiem zagęszczony piach:yes: Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ana nie dalo sie tego wytlumaczyc od drugiej strony po kolei jak to szlo namieszala namieszala a Ty blondynko mysl kolor obledny ..moze dlatego ze tez mam na elewacji sadolin mahon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 27.04.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Super!!!! My planowaliśmy taras z kostki, ale jak zobaczyłam ten Twój, to chyba też taki zrobimy Jak to wyszło cenowo mniej więcej? Duża różnica w cenie porównując do wyceny jaką mieliście na taras z kostki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 27.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Taras obłędny kolorek wspaniały nic tylko połóżyć się na leżaczku z kawką i chwilo trwaj. Można wiedzieć jakich rozmiarów jest taras i ile Was wyniósł. Może być na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 wlasnie maz mnie uswiadomil, ze u nas to kolor piniowy co nie zmienia faktu, ze kolor i tak mi sie u Was podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.04.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witaj:) Ja również czekam na fotki bo też z mężem planujemy zrobić "drewno" na tarasie tzn. deskę kompozytową. Deskę kompozytową szczerze polecam. Ja jestem bardzo zadowolona. Aniu - taras piękny. Duży i bardzo elegancki. A drewno prezentuje się doskonale. I nawet krzesełka masz takie same jak ja. Na całej długości tarasu z przodu masz rabatkę? A nie będzie tam zejścia na trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 28.04.2015 03:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ana nie dalo sie tego wytlumaczyc od drugiej strony po kolei jak to szlo namieszala namieszala a Ty blondynko mysl kolor obledny ..moze dlatego ze tez mam na elewacji sadolin mahon Namieszałam,ale na pewno wiesz o co chodzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 28.04.2015 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Super!!!! My planowaliśmy taras z kostki, ale jak zobaczyłam ten Twój, to chyba też taki zrobimy Jak to wyszło cenowo mniej więcej? Duża różnica w cenie porównując do wyceny jaką mieliście na taras z kostki? Pozdrawiam My też planowaliśmy z kostki,ale pan powiedział 5500 zł::Cenę na pewno podniosły palisady ,które miały być wokół tarasu:yes: No ale wszystko jedno,dla mnie cena nie do przyjęcia:no:Nasz drewniany kosztował 2100zł,oczywiście wykonanie własne,a zatem różnica chyba duża:yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 28.04.2015 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Taras obłędny kolorek wspaniały nic tylko połóżyć się na leżaczku z kawką i chwilo trwaj. Można wiedzieć jakich rozmiarów jest taras i ile Was wyniósł. Może być na priv. Pozdrawiam Tarasik 5,3 długi i głęboki na 4m:yes:Materiały 2100zl,robocizna własna:lol2: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 28.04.2015 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Deskę kompozytową szczerze polecam. Ja jestem bardzo zadowolona. Aniu - taras piękny. Duży i bardzo elegancki. A drewno prezentuje się doskonale. I nawet krzesełka masz takie same jak ja. Na całej długości tarasu z przodu masz rabatkę? A nie będzie tam zejścia na trawnik? Iwonko,rabata 1m szerokości z przodu,po bokach 80cm.Zejście jest jedno ,schodzimy na ścieżkę z kostki ,którą goście mogą dojść do furtki,coby po trawie nie musieli chodzić Teraz myślę głównie o obsadzeniu tej rabaty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.04.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolejnym naszym zadaniem jest zrobienie trawnika:) Zadanie niełatwe,ale próbujemy:rolleyes:Dzisiaj rano przyjechał sąsiad z traktorem.Wszystko zaorał,a potem zabronował.My musimy teraz wybrać wszystko co w tej naszej ziemi zostało:bash:A to nasz pierwszy pomocnik-nasz nowy mieszkaniec od 28 marca:wiggle: http://images70.fotosik.pl/845/e8024fd3ebf1f2ecgen.jpg http://images67.fotosik.pl/847/dfa5342953ce8ea9gen.jpg http://images70.fotosik.pl/845/66c21916947f4d1dgen.jpg Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 30.04.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Wooow:jawdrop: macie własnego boćka:P Nie no super.... Mój tarwnik jest taki zachwaszczony że szkoda gadać....ale najważniejsze, że jak się patrzy z daleka jest pieknie zielono. Jak ogrodzimy to musimy go odchwaszczyć i zasiać trawę ogrodową wtedy będzie bosko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.04.2015 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Wooow:jawdrop: macie własnego boćka:P Nie no super.... Mój tarwnik jest taki zachwaszczony że szkoda gadać....ale najważniejsze, że jak się patrzy z daleka jest pieknie zielono. Jak ogrodzimy to musimy go odchwaszczyć i zasiać trawę ogrodową wtedy będzie bosko.... Boćków mamy 2,na razie;) Temat trawnika jest bardzo wrażliwy,nie wiem kiedy to ogarniemy:bash: Też nie mogę się doczekać zielonej murawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.05.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Taras jest absolutnie wspaniały! Aż by się chciało rozłożyć na leżaczku z jakimś przyjemnym chłodnym napojem. Oczywiście latem, nie teraz, bo majówka nie rozpieszcza. A bocianów tez zazdroszczę, bo to dobry omen dla domu. Nazwaliście je jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 02.05.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Aniu, boćki na podwórku - rewelacja. Jak już napisała Makowa Panienka, ich obecność ponoć przynosi szczęście. Ziemię pod trawnik trzeba porządnie odchwaścić, żeby potem nie mieć za dużo roboty i walczyć z chwastami. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.05.2015 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Taras jest absolutnie wspaniały! Aż by się chciało rozłożyć na leżaczku z jakimś przyjemnym chłodnym napojem. Oczywiście latem, nie teraz, bo majówka nie rozpieszcza. A bocianów tez zazdroszczę, bo to dobry omen dla domu. Nazwaliście je jakoś? Na leżaczku poleżymy latem,teraz jeszcze dużo pracy,ale robi się coraz ładniej:) Bociany imion nie mają,może młodym jakieś nadamy:rolleyes: Dzisiaj siejemy trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.05.2015 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Aniu, boćki na podwórku - rewelacja. Jak już napisała Makowa Panienka, ich obecność ponoć przynosi szczęście. Ziemię pod trawnik trzeba porządnie odchwaścić, żeby potem nie mieć za dużo roboty i walczyć z chwastami. Powodzenia! Iwonko, dzisiaj trawa ma być zasiana:wiggle:Mąż przygotowywał teren cały tydzień,jeżeli będą chwasty to będziemy z nimi walczyć :bash:Z boćków jesteśmy bardzo zadowoleni,pomagają nam sprzątać teren wokół domu,cały czas coś sobie zbierają do swojego gniazda;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts